Jump to content

athpapa

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About athpapa

  • Birthday 11/03/1987

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Τα αυτοκίνητα φυσικά ;)!!! (ααα και οι υπολογιστές!!!)

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

athpapa's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα και από μένα, Όλα ξεκίνησαν όταν κατάλαβα ότι δεν ανάβει το φως στο πορτ μπαγκάζ όταν το ανοίγω. Αφού τσέκαρα τη λάμπα, δίοδο κλπ. και ήταν όλα οκ συμπέρανα ότι κάτι τρέχει με το ηλεκτρικό κύκλωμα της κλειδαριάς. Και αυτό διότι όταν κλειδώσω το αυτοκίνητο και πατήσω το μεσαίο κουμπί στο κλειδί να ξεκλειδώσω μόνο το πορτ μπαγκάζ αυτό ανοίγει κανονικά αλλά μόλις το κλείνω δεν ξανακλειδώνει αυτόματα όπως θα πρεπε, ούτε ανάβουν τα alarm. Από όσο το ψάξα μάλλον φταίει ο μηχανισμός της κλειδαριάς αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο ακριβώς ανταλλακτικό. Αν κάποιος γνωρίζει για το συγκεκριμένο πρόβλημα και ποιο ανταλλακτικό χρειάζεται και επίσης αν είναι εύκολη η διαδικασία να επιχειρήσω μόνος την αλλαγή του;; Το αυτοκίνητο ειναι Golf V TSI του '07. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
  2. Καλησπέρα!Είμαι κάτοχος ενός VW Golf V TSI. Το τελευταίο διάστημα είχα αφήσει το αυτοκίνητο ακίνητο για αρκετό καιρό και δεν ξεσύνδεσα την μπαταρία του με αποτέλεσμα αυτή να ξεφορτίσει. Εφόσον λοιπόν την φορτίσαμε πάλι και την συνδέσαμε στο αμάξι όλα λειτούργησαν οκ εκτός από το περίεργο ότι οι ανεμιστήρες του αυτοκινήτου στο ψυγείο δουλεύουν σε πλήρη ισχύ και δεν σταματάνε καθόλου! Τι μπορεί να έχει συμβεί? Χάλασε κάποιος σένσορας? Χρειάζεται μήπως κάποιος επαναπρογραμματισμός στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου?? Φοβάμαι μην έχει γίνει καμία μεγάλη ζημιά και χρειαστούν άλλαγμα ο μεγάλος ανεμιστήρας ο οποίος κοστίζει και ακριβά λίγο που διάβασα σε φόρουμ! Αύριο θα το πάω στην αντιπροσωπεία να το δουν! Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα να μου πει τη γνώμη του και τι να περιμένω?
  3. Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέος στο forum (μόλις χθες γράφτηκα) και ήδη έχω αρχίσει να την βρίσκω πολύ!!Για να μην το ξεχάσω μένω και σπουδάζω Κοζάνη!Ανυπομονώ λοιπόν για το πότε θα κανονιστεί ξανά συνάντηση όλων των Golfάκηδων και θα επιδιώξω σίγουρα να μαι εκεί!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.