Jump to content

thodoris_20v

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

About thodoris_20v

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ιλίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

thodoris_20v's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα σας και καλό καλοκαίρι. Ως κάτοχος αρκετών vw group Skoda,seat,Audi είπα να περάσω και να δοκιμάσω και το vw, αλλά πάντα είχα βενζίνης κινητήρες και ποτέ μα ποτέ πετρελαίου. Λογικό να έχω πολλές απορίες και θα ήθελα τις γνώμες σας. Άρα όπως καταλαβαίνεται θα αρκετές ερωτήσεις. Όπως γράφω στον τίτλο ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Golf 1.6 TDi 115ps του 2018 αλλά έχω μπερδευτεί με τα μοντέλα που βγάζει, έχω δει ότι βγάζει το Comfortline, το Βluemotion, το Generation και το Ηighline. (από ότι κατάλαβα αυτές υπάρχουν ) . Τι διαφορές έχουν οι εκδόσεις αυτές? και επειδή βρίσκω μόνο το Comofortline ο κινητήρας δεν είναι τεχνολογίας Bluemotion (οικονομικότερος που λένε κάτι τέτοιο βασικά). . Σύστημα παρκαρίσματος έχει και εάν ναι σε ποιες εκδόσεις? . Με το 5αρι το σασμάν εντυπώσεις? (για το χειροκίνητο αναφέρομαι ) . Από καταναλώσεις τι γίνεται? . Ο κινητήρας είναι ατμοσφαιρικός σωστά? . Από συντήρηση και βλάβες? και εάν υπάρξουν αυτές το κόστος επειδή είναι πετρέλαιο είναι πολύ υψηλό? . Στην αγορά του μεταχειρισμένου του συγκεκριμένου μοντέλου πρέπει να προσέξω κάτι? Εάν υπάρχει λίγος χρόνος ας με βοηθήσει να ξεδιαλύνω κάποια πράγματα γιατί έχω μπερδευτεί και όχι τίποτα άλλο δεν έχω αμάξι γιατί πουλήθηκε το δικό μου και είμαι και οικογενειάρχης. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για το κατεβατό και τις απορίες μου και εύχομαι να τα λέμε πλέον μόνο για καλό.
  2. Να ρωτησω και εγω κατι γι'αυτο το μαγαζι...! Το συνεργειο αυτο κανει απλα τυπικα service ή κανει και βελτιωσεις? Δηλαδη ανοιγμα μοτερ για να γινει το μοτερ σφηριλατο.... γιατι θελω να ανοιξω μοτερ και δεν εχω μαστορα σωστο και αξιοπιστο και ψαχνω ενα καλο συνεργειο...!
  3. και εγω εδω παιδια!!! Κατοχος! Leon1 20vt 260ph με 42 κιλα ροπη μετρημενο σε Maha.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.