Jump to content

metzelos

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About metzelos

  • Birthday 11/23/1983

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    thn golfara mou...!!!

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

metzelos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ WOOFER ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 12ΑΡΙΑ BEYMA ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΘΟΝΗ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ( ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΕΥΡΩ...)...ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ AΑΛΛΑΖΑ SOURCE Η ΑΛΛΑΖΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ CD EKANAN ENA ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΜ ΟΛΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΝΙΣΧΙΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ ΟΘΟΝΗ ....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ...ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η GOLFARA ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ PΠOIOTIKO PIONNER...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΕΝΙΣΧΙΤΗ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΕΓΩ!!!
  2. καλησπερα κυριοι..παρακολουθουσαν την συζητηση σας και εχς να πω για τα αρχικα οτι εχω 2χ8" βευμα και 2 κορνες σε καθε πορτα και 2χ15" στο πορτ μπαγκαζ ναι τριζουν και δεν εχουν ανοιξει οι αεροσακοι ουτε καν σφαλμα στον πινακα οργανων...δεν εχετε να φοβαστε τπτ...καλητερα να φτιαξετε μια εταζιερα εστω και ξυλινη με 2-4 8" παρα να ανοιγετε πορτεσ κτλ κτλ...και αμα πουλησεις το αμαξι η τα βαρεθεις απλα τα βγαζεις...απλο ποιοτικο και πιο αποδοτικο....!!!
  3. καλησπερα...εγω στην golfara μου ειχα ενα ιδιο προβλημα και οταν αναβα τα φωτα γινοτανε απλα χαμος.. αμα δεν εβαζα τα beyma καπως δυνατα δεν γινονταν τιποτα...χαλαγε ο κοσμοσ μαζι με τα νευρα μου...για να λυσω την κατασταση καθαρισα πολυ καλα την γειωση που την ειχε ο εγκαταστατης κατω απο το καθισμα των πισω καθισματων...ειχε διαφορα αλλα μικρη σε εμενα γιατι μετα εμαθα οχι ειχε καψει εξοδο το ραδιο του αμαξιου...ειναι θεμα γειωσεις γιατι οταν αλλαξα ραδιο με τα πολλα ολα τελεια!!!
  4. qtec 9000 παλιο μεν αλλα με τεραστια οθονη με εξωτερικο δεκτη gps πανακριβο μεν αλλα πιανει ακομη και σε ταφο μεσα δε...και κανεις δουλεια σου ευκολα και αποτελεσματικα!!!
  5. εγω τα πορτοηχεια ηθελα να τα καταργησω οποτε τα εβαλα στον ενισχυτη παιξανε κανα 2 βδομαδες και μετα μας αφησαν χρονους...4χ8" και 2 κορνες στην εταζιερα και ακουω και ποιοτικα και δυνατα οποτε το θελησω....αντι να βαλεις ενα τριδρομο στι πορτα πχ τις ετον που εχει 300 ευρω βαζεισ αυτα με κανα 150ευρω και η διαφορα στον ηχο ειναι απλα χαοτικη...ουτος η αλλιως και τα μεν και τα δε σε ενισχητη θα τα βαλεις να να πεξουν σωστα!!
  6. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF V TSI ΜΕ...1 ΤΕΤΡΑΚΑΝΑΛΟ MAC AUDIO ZX 4000 4X100 RMS 1 MONOBLOCK MACAUDIO 1X300 RMS 4X8Mi100 ΒΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΙΕΡΑ 2 ΚΟΡΝΕΣ ΒΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΖΙΕΡΑ 2Χ6Μi90 ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ 2Χ12" MAGNAT ΣΕ BASSREFLEΧ ΚΟΥΤΑ 1Χ300 ΡΜΣ ΕΚΑΣΤΟΣ Η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ PIONEER ME MP3..ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΗΟΝΗ SONY ME ΕΝΑ PC AMD 2ΠΥΡΙΝΟ 64ΑΒΙΤΟ ΣΕ SUPER ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ) AYTA ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
  7. η εταζιερα καλη φαινετε...βασικο ειναι να ξερεις να φτιαχνεις πολυεστερα! η βαση η πλαστικη το αντεξε το βαρος της κατασκευης η λιποθυμησε σε καμια super λακουβα..ρωταω γιατι εχς μια εταζιερα για 4χ8" και 2 κορνες απο το παλιο μου corsa(μικρη δηλαδη) και σκεφτομαι να την βαλω σε ενα ξυλο καπως ετσι για να κατσει πανω στο πολυ μεγαλυτερο golf 5 μου...πειτε καμια ιδεα γιατι ειναι περιεργη η κατασταση
  8. to spacer ousiastika apo oti katalava den kanei kati idiaitero..ama bgaleis to solinaki apo to filtro panw ton idio hxo tha kanei..den katalavainw pou kai pws mpainei h skastra tis bonalume..brhka maual gia na valw spaser..gia thn allh omws?den yparxei mia vash na valw mia dikia mou skastra pou exw kavatza..??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.