Jump to content

pathos

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About pathos

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

pathos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. εννοεις τα μεταλικα αυτακια κατω κατω ετσι?? να τα πιεσω και να τραβηξω??
  2. μαλλον ειμαι το πιο αδεξιο μελος του club..ρε παιδια πηρα τις λαμπες αλλα δεν μπορω να τις βαλω με τιποτα..ξεβιδωνω το στρογγυλο καπακι απο πισω και βλεπω αυτο http://img705.imageshack.us/i/20012011332.jpg/ http://img222.imageshack.us/i/20012011334.jpg/ http://img716.imageshack.us/i/20012011336.jpg/ τι πρεπει να κανω για να βγαλω τη λαμπα?? μπορειτε να μου δειξετε στη φωτο?? χιλια συγνωμη αν κουραζω..
  3. ρε παιδια, δεν μπορω να βγαλω ακρη συγνωμη κιολας..για ενα golf gt 2008 model ποιες απο αυτες τις λαμπες http://www.saveltrade.gr/PHILIPS-CRYSTAL-VISION/View-all-products.html χρειαζομαι?? αν μπορειτε μου λετε γιατι πραγμα ειναι το καθε σετακι?? μπερδευτηκα ρε γμτ.. θελω να αλλαξω μεσαια, πορειας, μεγαλα και προβολακια.. Τελος να ρωτησω, τις παινουμε κανονικα με τα δακτυλα η χρειαζεται καποιο πανι??
  4. Ωχ το γραφει στο manual??? συγνωμη ρε παιδια δεν το ηξερα...νομιζα οτι ηταν κατι εξειδικευμενο..ευχαριστω πολυ..
  5. παιδια πηγα τελικα και εκανα το υποτιθεμενο service των 30000χλμ..λεω υποτιθεμενο γιατι φραγκα δεν υπηρχαν δυστυχως και ετσι πηγα σε ενα πολυ καλο παλληκαρι στη γεφυρα της Αυρας Φιλαδελφεια που εχει μαγαζι με λαδια και φιλτρα και τα αλλαξα ολα εκει..κοστος 100 euro..το θεμα ειναι ομως οτι δεν ξερω πως να μηδενισω την ενδειξη service στο ταμπλο και βαραει συνεχως οταν ανοιγω τη μιζα γραφοντας service now..μπορει κποιος να με βοηθησει παρακαλω??
  6. φιλαρακια χρειαζομαι την βοηθεια σας αλλα σχετικα συντομα γιατι πρωτα ο καλος Θεουλης θα φυγω διακοπουλες την αλλη Κυριακη..λοιπον εχουμε και λεμε golf 5 μοντελο 2008 με 19000 χλμ και ηρθε η ωρα οσο και αν φαινεται περιεργο για το δευτερο service..(φανταστειτε οτι το πρωτο εγινε με 4700 χλμ..) εδω θελω λοιπον τη βοηθεια σας..οπως καταλαβαινετε βγηκα απο την εγγυηση, παρολα αυτα ομως παιρνω το Ρωρρη τηλ το πρωι οπου ειχα κανει και το πρωτο (απο εκει αγορασα το αυτοκινητο) να ρωτησω τιμη..και?? παει το τηλ. μου επεσε απο τα χερια..340 euros ρε παιδια..πειτε μου τι να κανω?? να το παω για να εχω ησυχο το κεφαλι μου?? να ρωτησω και αλλου?? να το παω σε ενα οποιοδηποτε συνεργειο και να του πω τι θελω να μου αλλαξει?? να σημειωσω οτι αν και οδηγος στο επαγγελμα δεν πιανουν τα χερια μου να τα κανω μονος μου..εχετε να μου προτεινετε κανενα συνεργειο, καμια ιδεα τελος παντων?? αντε φιλαρακια βοηθηστε περιμενω τις αποψεις σας..Ευχαριστω εκ των προτερων..
  7. ελα ρε φιλαρακι!!! και εγω καθε μερα εκει ειμαι..acs σημαινει courier!!
  8. aspis bank ηλεκτρουπολεως, ασημι golf με σηματακι στο φτερο..ποιος??
  9. ειναι ευκολο να μου πει καποιος η να μου δωσει καποιο link για το πως αλλαζουμε τις λαμπες και τα προβολακια σε golf 5 του 2008?? ευχαριστω πολυ!! κανεις?? κριμα..
  10. σημερα γυρω στις 2 το μεσημερι κοκκινο golf v gti με αυτοκολλητο στο πισω αριστερο παραθυρο εξω απο το παναθηναικο σταδιο..ειπα να μιλησω στο φιλαρακι ημουν διπλα του με το μηχανακι αλλα μιλουσε στο τηλεφωνο και ειπα να μην διακοψω μηπως ηταν το αισθημα...
  11. φιλε Σταθη σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, αν και αυτο με το κλειδωμα του σπρευ δεν το πολυκαταλαβα στο πως θα το τοποθετησω..καταλαβα ομως την διαδικασια και αυτο ειναι το σημαντικο..να εισαι καλα..
  12. ρε παιδια μου εξηγειτε λιγο σε golf 5 τι πρεπει να κανω για να ψεκασω σπρευ αρωματικο μεσω των αεραγωγων του a/c?? η μαλλον...πως το κανω...ευχαριστω πολυ..
  13. ευχαριστω παιδια..θα ρωτησω το Ρωρρη τι τιμες παιζει για το δευτερο service (αληθεια στη δικη μου περιπτωση θα κανει οτι εκανε και σε καποιον με 30000χλμ παρολο που δεν τα εχω πιασει?) και αν ακουσω τιποτα τρελλα νουμερα, θα το παω στο παιδι στην Κουρτιδου..ασχολειτε με golf ο ανθρωπος εκει ξερετε??
  14. παιδια καλημερα..σε 20 μερες περιπου το αυτοκινητο κλεινει δυο χρονια και οπως ειναι φυσικο βγαινει απο την εγγυηση. Επεκταση δεν θα κανω και εχω 17000 χλμ.. το πρωτο service το εκανα στο Ρωρρη περισυ τον Ιουλιο για να ειμαι μεσα στην εγγυηση..τωρα που η εγγυηση τελειωνει και τα χλμ ειναι λιγα για δευτερο χρονο, που πιστευτε οτι ειναι καλυτερα να το παω?? παλι σε αντιπροσωπεια, σε καποιον εξουσιοδοτημενο, η σε οποιοδηποτε συνεργειο οπου θα κανουν τα προβλεπομενα?? ποια ειναι τα μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα?? ευχαριστω πολυ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.