Jump to content

aetopetra

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About aetopetra

  • Birthday 08/06/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    ΤΑΞΙΔΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΞΑΠΛΑΑΑΑ :-)

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

aetopetra's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. ναι....και βέβαια, ακόμα υπάρχει. Μου Είπαν από την αντιπροσωπεία πως κάποια στιγμή θέλει καθάρισμα βαλβίδες και δεν ξέρω γω τι άλλο (μόλις άκουσα το κόστος τα ξέχασα κιόλας). Δεν ξέρω μήπως είναι και από αυτα μου μου είπαν
  2. Σε εμένα το λαμπάκι άναψε πολλούς μήνες μετά
  3. Εμφανίστηκε και στο δικό μου Tsi, 1400, 140hp του 2008, το πρόβλημα με την καδένα... Παραδόξως, στην αντιπροσωπία της πόλης που ζω (ήταν και η τελευταία μου επιλογή), αφού έκαναν τη διάγνωση, μου είπαν ότι το κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά με έκπτωση 50% στα ανταλλακτικά και 70% στην εργασία θα μου έβγαινε στα 510 ευρώ (πλήρης πακέτο με αλλαγή σε ότι προβλέπεται). Στην ερώτησή μου "που οφείλεται τόσο γενναία έκπτωση:" μου απάντησαν πως είναι κάτι που κάνει η επιχείρηση (και όχι η Volkswagen). Φυσικά, το άφησα αφού είχε και 2 χρόνια εγγύηση. Όταν όμως το παρέλαβα, επειδή μου παίξαν χοντρό παιχνίδι με την πληρωμή και άλλο ένα θεματάκι που προέκυψε, τους ζήτησα να μου δει΄ξουν τα ανταλλακτικά. Απάντησαν πως επειδή ήταν μέσα στην εγγύηση (?!) δεν τα παίρνει ο πελάτης, και ότι τα επιστρέφουν στην Γερμανία.. Όταν τους θύμισα την κουβέντα μας που είχε προηγηθεί σχετικά με το κόστος, εκεί το μπάλωσαν και καλά πως μεσολάβησαν αυτοί για να μπει σε εγγύηση και να βγει η έκπτωση που προανέφερα. Διερωτώμαι, η Volkswagen το γνωρίζει αυτό; Είμαι πολύ καχύποπτος ή έχει βάση η υποψία μου πως τελικά τσεπώθηκαν το κόστος;
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση Το θέμα μου πάντως με έχει μπερδέψει....όταν το πήγα στο συνεργείο περιγράφοντάς τους το πρόβλημα (το οποίο το είχα για αρκετούς μήνες πριν), είχε ανάψει εντελώς συμπτωματικά και η λυχνία του κινητήρα 2 μέρες πριν. Διαγνώστηκε πρόβλημα σε βαλβίδα την οποία αλλάξαμε, αλλά μου τόνισε ο μάστορας πως όσα golf του φέραν με το ίδιο πρόβλημα, έπρεπε τελικά να αλλαχθεί η καδένα. Τελικά, το κόμπιασμα του κινητήρα στις 35000 στροφές είναι σύμπτωμα της καδένας, ή ο τύπος το προσπέρασε εστιάζοντας στην ένδειξη που πήρε από το διαγνωστικό? Τον ξανά ρώτησα και μου απάντησε πως είναι η καδένα. (στην πόλη που ζω, θεωρείται καλό συνεργείο, και μάλιστα έχει και τεράστιο αυτοκόλλητο του wvclub)
  5. Καλημέρα...ψάχνοντας για το πρόβλημα που έχω. Είδα την ανάρτησή σου. Είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Αν είμαι τυχερός και μπαίνεις στο forum, θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα, και με ποιον τρόπο. Εμένα μου είπαν πως φταίει η καδένα και πρέπει να την αλλάξουμε (!)
  6. Πήρα το tsi μου σήμερα από τον Δήμο...Τίποτε δε θυμίζει τη "καταστροφή" που έκανα τις προάλλες στις 2 πλαϊνές πόρτες. Δήμο να σε ευχαριστήσω και από εδώ για την καλή δουλειά που κάνατε.
  7. Γεια σας κι από μένα... Σήμερα έβαλα "αυτογκόλ" στο 4 μηνών tsi μου (τσαλάκωμα στην πόρτα του συνοδηγού από αδέσποτο κολωνάκι ). Η ψυχολογία μου φυσικά έπεσε υπό το μηδέν, και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να κοιτάξω στο forum του club για το τί είναι καλύτερο να κάνω. Η απορία μου αρχικά είναι για το αν "πρέπει" για κάποιο λόγο να το πάω για φτιάξιμο στην αντιπροσωπεία. Διαφορετικά έχω έναν συμμαθητή μου που έχει δικό του φανοποιείο. Διαβάζοντας όμως μόνο τις 10 πρώτες σελίδες αυτού του θέματος, τα πάντα οδηγούν στο AUTOPAINT. Πολυδιαφημισμένε Δήμο.... το λιγότερο που με ενδιαφέρει είναι πότε θα πάρω πίσω το αυτκίνητο. Αυτό που με καίει πολύ, είναι να το κοιτάζω και να μη μου θυμίζει τίποτα την μ@λ@κία που έκανα σήμερα. Οι διθύραμβοι των μελών του club σίγουρα έχουν βάση και την πρώτη εργάσιμη, θα πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε ραντεβού. Με όλο το θάρρος, ελπίζω να συνεχίζεται μέχρι σήμερα η ποιότητα της δουλειάς σου (αφού το πρώτο post για το θέμα ήταν το 2005, αλλά και τόσοι που θα έρχονται πια σε σένα ελπίζω να μην έχουν εξαντλήσει την απόδοσή σου στην δουλειά ).
  8. Παιδιά, για το TSi 1400cc 140PS, τί λάδια προτείνετε και από ποιά μάρκα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.