Jump to content

jtheogr

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jtheogr

  1. Καλησπερα ψανχω βαση οργανου για τον αεραγωγο του GOLF 5 GT , δεν ξερω αν τελικα παρω 60 η 52 , οποτε θα ηθελα την βοηθεια σας με επιλογες και για τις 2 διαστασεις γιατι ψιλοχαθηκα εδω. ευχαριστώ.
  2. Αισθητήρα MAF έχει το GT γιατί αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα ότι δεν έχει και μου έκανε εντύπωση και αν δεν έχει τι αντίστοιχο έχει ? Ευχαριστώ.
  3. Κάτοχος GT από το 4/2006 53.000χλμ εκτός από λάδια φίλτρα τακάκια Ν249 (δεν είμαι σίγουρος ότι τελικά αλλάχτηκε) & Ν75 κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής . Φοράω και ένα ελεύθερο φίλτρο στο κουτί και έχω αλλάξει και το τελικό καζανάκι . Και εκτός Αθηνών το ψιλοσκίζω.
  4. Τελικά όντως 45αρα φοράει το τσέκαρα αλλά είναι δυνατόν εδώ τα smart φοράνε 55ρες.
  5. Πήγα σήμερα και μου άλλαξαν την Ν249 αλλά επέμεναν οτι η Ν75 δεν θέλει αλλαγή γιατί δεν την βγάζει βλάβη το διαγνωστικό μετά απο αυτό δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη και άνοιξα να δώ αν όντως έχει αλλαχθεί η Ν249 παρατήρησα ότι ήταν καινούργια και οι βίδες πειραγμένες αλλά δεν ξέρω αν μου έβαλαν την βελτιωμένη ή την ίδια σε καινούργια,, δυστυχώς part number δεν φαινόταν αλλά είχε έναν κωδικό επάνω ο οποίος ήταν 266 09 13 γνωρίζεται αν αυτή είναι η καινούργια ? Μήπως έχετε να προτείνεται κάποιο συνεργείο στην Αθήνα (νότια) να πάω να αλλάξω την Ν75 ή τουλάχιστον να την αγοράσω και θα την αλλάξω μόνος μου ? Ευχαριστώ.
  6. Μου άλλαξαν τελικά την Ν249 αλλά όχι την Ν75 γιατί μου είπαν δεν την βγάζει το διαγνωστικό (τον κακό τους το καιρό) ποιά είναι η άποψη σας να την αλλάξω μόνος μου ή να την αφήσω ?? Το αυτοκίνητο είναι Golf GT 2006
  7. Ειμαι σε εγγύηση αλλιώς δεν θα με απασχολουσε αλλα εχω σπαστεί πολύ με το θέμα της μπαταρίας.
  8. Εκανα το service της 4ετιας 52.000 χλμ και ο τεχνικός με ενημέρωσε ότι του έδειξε πρόβλημα η Ν249 μου είπε αν παρατηρήσω κάποιο πρόβλημα να πάω να μου την αλλάξει Πήγα λοιπόν ένα ταξίδι και παρατήρησα έντονα , στις 3700 στροφες ενα κοψιμο της απόδοσης. απο τις 3700 στροφές και πάνω ανεβάζει πολύ πιο αργά στροφές.. το αμάξι δεν επιταχύνει όπως πριν (με περνούσαν και οι χελώνες). Πήρα τηλέφωνο σήμερα και παρήγγειλα την Ν249 γιατί δεν την είχαν στοκ και μου είπαν να πάω αύριο να την αλλάξω το θέμα είναι ότι τους λέω εδώ και 2 χρόνια ότι πρέπει να έχει πρόβλημα και η Ν75 αλλά δεν μου την αλλάζουν λέγοντας μου ότι δεν την βγάζει το διαγνωστικό και όταν τους λέω ότι είναι λογικό γιατί δεν την μετράει κανένα διαγνωστικό με κοιτάνε σαν να κατέβηκα από τον Αρη και χαμογελούν. Οταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο με ενημέρωσαν ότι άλλαξαν και την μπαταρία γιατί ήταν πεσμένη η απόδοση της λέω οκ δεν πειράζει 4 χρόνια έχουν περάσει λογικό είναι ,, κάνω μια βόλτα 2 μέρες μετά και παρατηρώ ότι τα φώτα τρεμόπαιζαν στο ρελαντί ανοίγω και βλέπω ότι είχαν βάλει μπαταρία 44 Α λέω δεν είναι δυνατόν το αυτοκίνητο φορούσε 55 Α ,, σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο τους είπα και για αυτό και η απάντηση ήταν να το δούμε μήπως έχει κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα εγώ επιμένω μα είναι δυνατόν να βάλατε 44 Α μπαταρία εδώ τα Smart φοράνε 55 Α απάντηση τελικά δεν πήρα πέρα από το να δούμε αν έχει ηλεκτρολογικό πρόβλημα.... και αναρωτιέμαι είναι σοβαρή αντιμετώπιση εξουσιοδοτημένου συνεργείου όλο αυτό.
  9. Οταν λες αδύναμο τι εννοείς ? έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο ποιο δυνατό ? ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι να βάλω σε GT.
  10. Σε Gt έβαλε κανείς το πρόγραμμα τις revo να μου πει εντυπώσεις.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.