Jump to content

ktm25089

Members
  • Posts

    804
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by ktm25089

  1. ειπαμε,υγραεριο μονο για να ψηνουμε καφε και να ζεσταινουμε το τσαι μας οι πιο μεγαλοι
  2. Αυτος ξερει,εγω ξερω,εσεις δεν ξερετε και αυτο προσπαθω κυριε moderatora.
  3. ρε αυτος ο ποντικας δεν μιλαει!!! κατι εμαθα για προγραμμα αλλα κρυφο το κραταει!!!! παλιοαρουραιος!!!!!!!!!! ποντικαρα-ποντικαρα?????ξερεις εσυ!!!
  4. εαν πιανουν τα χερια σου μπορεις να βαλεις τα κουμπια σε τιμονι που δεν εχει κουμπια,απλα θελει λιγο κατεργασια και το αποτελεσμα μαμα.Επισης χρειαζεσαι ενα μικρο εγκεφαλακι που μπαινει μεσα στο τιμονι και τον εγκεφαλο που ειναι κατω απο το τιμονι εαν χρειαζεται.Παντως τα κουμπια με υπομονη και λιγο dremel μπαινουν,Απο κατω υπαρχουν οι μαμα θεσεις και το σπειρωμα για τις βιδες που τα κραταει.
  5. εχει λιγη ακομα δουλιτσα,σωληνωσεις,κατι ηλεκτρικα και μερικα κομματια απο μηχανουργειο
  6. ενα ματσο σαβουρες....................... καινουργια πραγματακια να μπουνε.......................... εισαγωγη ετοιμη............................ τουρμπινα ετοιμη και αυτη................................ μενουν σωληνωσεις και FMIC και ετοιμο για βολτα. ετσι θα καταντησει και αυτο το καημενο!!! ειναι απο τις στιγμες που κρατιεμαι με το ζορι να παω σε καποια αντιπροσωπεια και να πω "ρε παιδια χαμηλα δεν ακουγεται καλα ο κομπρεσσορας!!!!" το θεμα ειναι ποιανου ειναι το αμαξι και σιγουρα οχι το δικο μου!!
  7. κινεζικο VAS δεν την κανει αυτην την δουλεια??? καποια συγκεκριμενη version αυτου του carprog?εχει αρκετες βλεπω ebay
  8. Δεν παταω εκει μεσα,οποια αλλη λυση δεκτη!!!
  9. προφανως και για εμενα που εχω ενα να καθεται πανω στην ντουλαπα μου!!! εγκεφαλο αλλαξα λογω τιμονιου με κουμπακια.το προβλημα ειναι οτι ολοι το βλεπουν δυσκολο να παρουν των κωδικο του ΙΜΜΟ απο το ενα και να το περασουν στο αλλο λογω διαφορετικης μαρκας καντραν. αμα εχει κανεις καποια λυση.
  10. και τι γινεται εαν εχουμε ενα MY2008 με καντραν midline VISTEON και θελουμε να βαλουμε απο highline VDO???
  11. Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω ποσο ειναι το κοστος αλλαγης καδενας σε ενα εξωτερικο συνεργειο και σε μια αντιπρωσοπεια γιατι ακουω διαφορες τιμες.ρωταω μονο για καδενα,γλυστρες,τεντωτηρα και τις αναλογες φλατζες μαζι με εργατικα χωρις μεταβλητο χρονισμο. ευχαριστω.
  12. xaxaxa καγκουρα τωρα το ειδα!!!!!Αντε με το καλο ρε!!!!!Ομορφο τουρμπινακι!!
  13. Καλησπερα, μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν, Golf 5 2008 gateway 1k0907530L σε υποτιθεμενη τοποθετηση RNS 510 θα εχει προβληματα με αποφορτιση μπαταριας??? Παρακαλω μονο σε οσους γνωριζουν κατι στο θεμα. Ευχαριστω
  14. μονο ρε 98.000??????????????????????γατακι!!!! 156.000 και συνεχιζουμεεεεεεεεεεεεεεε
  15. Χαχαχαχχαχα και δεν χαλαει και την ασφαλτο με το σπιναρισμα. Χαχαχαχχαχα και δεν χαλαει και την ασφαλτο με το σπιναρισμα.
  16. Δλδ ειναι μεγαλο καφριλικι για να δοκιμασεις την 4κινηση να κανεις "donuts" σε χωματινη αλανα???Τι ωραια γυρναει το ατιμο βρε!!!!!
  17. τελικα βλεπω πηρε 2 λιτρακια,τζαμπα η φασαρια
  18. :yahoo: :yahoo: :yahoo: δλδ δουλευει???????????εσυ εισαι μεσα??????
  19. Καλο φαινεται Νικο!!!!!! Δλδ με απλα λογια θα ειναι το πρωτο που θα εχει γινει αλλαγη σαζμαν απο tiptronic σε dsg και 4κινητο μαζι!!!.Καλη επιτυχια στο ολο προτζεκτ και θελω βολτα οταν τελειωσε,μην μας ξεχνας ;)
  20. α,ωραια speedy.Αφου το εχεισς το θεμα πες μου ρε συ και εναν κωδικο απο τον αφρο που ειναι για το καθαρισμα του εσωτερικου,υης ταπετσαριας,καθισματα υφασματινα κτλ.ΜΑΓΙΚΟ πραμα λεμε!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.