Jump to content

FANIS-TSI-

Members
  • Posts

    576
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by FANIS-TSI-

  1. ας βγει σεντονακι δεν πειράζει...χαχαχαχαχα (όλοι θα το διαβασουν μην αγχώνεσαι) όταν βρεις χρόνο δώσε τροφή στο λαό αχαχαχαχαχα (*εγω θα το φτιάξω το ξέρεις κ θα στο στειλω :-) αλλα το μοτερ το εχω αφησει λίγο πίσω, γιατι ολοκληρωνω ενα project χρονων κ προειχε αυτο''τοποθετηση recaro'' μετα θα πιασω μοτερ)
  2. nikdev θελεις να γράψεις σε ένα ποστ όλες τις λύσεις που εχει ενας κάτοχος μετά το α'σταδιο... δλδ ενα καινουργιο μέλος που θα μπει σε ενα πόστ να μπορεί να διαβασει μαζεμενα τις επιλογες που έχει! πόσα άλογα φτανει ένα υβριδιο με τρόμπα, ποτε πρεπει να γίνει σφυρί, ποιες είναι οι επιλογες σε bt κτλ κτλ
  3. το έχω δεί καιρό το θέμα... αλλά πρέπει να γράψουμε ένα μπράβο για όλη την ανάλυση!!!
  4. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!! ΜΕΓΕΙΕΣ!!!!! Το καπάκια απο πάνω το πέταξες? αν δεν κάνω λάθος στο 5αρι μας δεν ξανακουμπώνει σωστά?! Κάποιοι βάζουν απο το passat το δοχείο αέρα, που είναι μικρούλι, μήπως έχεις τον κωδικό???
  5. μεγειές!!!!!!!!!!!!! υπάρχουν κάποιες ενστάσεις για τα συγκεκριμένα μπεκ, για τη γωνία ψεκασμού κτλ κτλ δεν έχω προσωπική άποψη απλά μεταφέρω αυτά που διαβάζω!!!! για κάνε μας μια ανάλυση....
  6. nikdev κάνε μια ανάλυση των διαφορών αντλία υψηλής autotech με loba για golf 5! αν η μαμα αντλία εχει πολλά χλμ πρέπει να πάρεις καινούργια (σωστά?) και μια καινουργια autotech... οπότε θα πληρώσεις 2 στην ουσία! η loba εχει 650 οπότε ποία συμφέρει???
  7. δηλαδή να εκοβα τις δικές μου και να εφτιαχανα μονο την καμπάνα απο αλουμινιο? κοστος γυρω στα 220ευρω) και ποιος θα τις έκοβε τόσο σωστα? οι τιμές πάντως έπαιζαν απο 420-550 ευρώ για διαιρούμενους δισκους σε 312... νομίζω είναι υπερβολικό το κόστος!!! (πάντως για dragsterακιδες επιλογές αξίζει!)
  8. καλή χρονιά! με κλειστό μοτερ 300αλόγα και 200.000χλμ!!!!!! μόνο μπράβο μπορεί να πει κάποιος... περιμένουμε συνέχεια... λογικά θα πας σε σφυρίλατο ε?!
  9. Ερωτηση! Διαιρουμενες δισκολακες σε διασταση 312 υπαρχουν??? Με μια απλη κινηση θα μειωθει το βαρος στον αξονα κατα 6 κιλα,σωστα?!!!
  10. δεν κανω διαφημιση στο site απλα το ανεβαζω γιατί αναφερει και βαρος δισκοπλακας http://www.onparts.gr/vw-golf-v-1k1-2-0-gti-200hp-200hp/antallaktika/frena/diskoplakes-empros
  11. έχει βάλει κάποιος brembo και δεν έμεινα ευχαριστημένος? (ξερουμε βαρος της δισκοπλακας brembo?) πραγματι όλα τα αμαξια μαμα έχουν, αυτα που βλέπαμε παλιά τρυπες-χαράγματα κτλ δεν υπαρχουν ποια!!! (μιλαώ για τα μαμα φρενα και οχι για πολυπίστον κιτ)
  12. Ωραία παρουσίαση! Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι...
  13. όταν λέμε boost controler εννοούμε το apexi ή το greddy? δλδ όλοι οι προγραμματιστές μπορούν να σου το ρυθμισουν να έχεις δύο ρυθμίσεις-προγράμματα? εγώ νόμιζα οτι μόνο την πίεση ρυθμίζει το boost controller οχι και άλλες παραμέτρους!!! δλδ στο ίδιο πρόγραμμα απλά αλλάζει η πίεση! nickdev τα έχω μπλέξει λίγο...?
  14. Να ρωτήσω, βλεπω αρκερες αναφορες σε πολλαπλασιαστες r8 και σε ειδικους ανταπτορες ωστε να ταιριαξουν? το εχει κανει καποιος και σε ποια άλογα αξιζει μια τετοια κινηση? (προσωπικα αφου αλλαξα τους πρωτους που καηκαν πολυ γρηγορα μετα δεν ειχα θεμα, με ήπιο βεβαια προγραμμα!)
  15. εχει αλλάξει καποιος την φιλτροχοανη απο τη σκούπα της apr, και εβαλε pipercross??? αν ναι θυμάται τον κωδικο???
  16. φιλε καλοταξιδο και να το χαιρεσαι!!!! τα σχόλια των παιδιών σιγουρα δεν εχουν στόχο να σε προσβάλουν ή να σε μειώσουν απενταντίας να σε βοηθήσουν... απλά όλοι έχουν την απορία όπως και εγω, αφου ήθελες μόνο 220 άλογα γιατί "πέταξες'' τα λεφτα σου για πράγματα που δεν τα χρειάζεσαι, με ενα πρόγραμμα θα ήσουν 220 άλογα και τίποτε άλλο και αξιοπιστος και όλα κομπλέ και τα λεφτά που θα σου έμεναν θα τα έριχνες στο στήσιμο (ή κάπου άλλου) εσυ έχεις επιλέξει την ακριβότερη εισαγωγή κ εξάτμιση!!! τα παιδιά που σου έγραψαν το έχουν ψάξει πολύ το συγκεκριμένο μοτερ, περισσότερο απο όσο νομίζεις και θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν!!! δεν είναι θέμα ηλικίας ούτε ειρωνίας απλά μια συζητηση για ανταλλαγη αποψεων... (θα συμφωνησω με nikdev άλλαξε προγραμματιστή!) καλοταξιδο και παλι!!!
  17. η πιο hardcore παρουσίαση που έχω δει σε forum-fb- περιοδικα (με εξαιρεση του Ταξοπουλου) Συγχαρητηρια!!!! Καλοταξιδο και απροβληματιστο να είναι...!!!! Γράψε αν θέλεις μηχανικο κ προγραμματιστη... πιστευεις να τα ξεπεράσεις τα 400? και πάλι συγχαρητήρια πολύ ολοκληρωμένη βελτίωση!!!!
  18. μιας και άνοιξε αυτο το θέμα και επειδη ετοιμαζομαι για δισκο-πλατο, γραψε αν μπορείς τιμες για μαμα, sachs, custom!!!
  19. κοιτα και εγω μαυρο εχω με μαυρη ζαντα ΑΛΛΑ το δικο σου είναι μοναδικο, μου αρεσει πάρα πολυ... χωρις να ειναι καγκουρια ειναι μοναδικο... φαντασου σκεφτομουν να το κανω ακριβως ιδιο με σενα... συμπερασμα μην αλλάξεις τπτ
  20. Καλοτάξιδο!!! ρε εχω μπερδευτεί πόσα αμάξια έχεις αλλάξει??? ανεβασε φωτο απο τα φαναρια, και στειλε μου ενα λινκ για τα φωτα στις πόρτες, ebay φαντάζομαι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.