Jump to content

nive

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About nive

  • Birthday 09/18/1985

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

nive's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ πολύ Metal...να`σαι καλά. Χρόνια πολλά και σ`όποιον άλλο έχει γεννηθεί ίδια μέρα μ`εμένα.Με χαρά και επιτυχίες και πάνω απ`όλα υγεία.
  2. Aυτοί που ξέρουν ας απαντήσουν....
  3. Παιδιά εμένα είναι τα αρχικά μου το nive.
  4. Αυτό μήπως πρέπει να το πεις και στον arisgti που μία σελίδα πριν με στόλισε ωραιότατα. Το γεγονός ότι δεν έχω gti δεν πάει να πει πως δεν ξέρω...σίγουρα υπάρχουν πιο καλοί γνώστες...αλλα κανείς και τίποτα δεν τους δίνει το δικαίωμα να μειώνουν-χλευάζουν-απαξιούν τον άλλον χωρίς να θέσουν ούτε ένα επιχείρημα...ή μάλλον όχι να`χουν ως επιχείρημα το ότι ήταν οι πρώτοι ή οι δεύτεροι που έβαλαν κ04...και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η άποψή τους μετρά περισσότερο. Καλά είπα εγώ χθες για κλίκα.Εδώ μπήκαν άτομα και μίλησαν χωρίς να ξέρουν....και το μόνο που`χαν να μου προσκομίσουν ήταν βρυσιές και κοσμητικά επίθετα. RS μπορεί να ξέρεις τα πάντα αλλά κράτα και μία πισηνή...ποτέ δεν μπορείς να πεις πως τα ξέρεις όλα. Έχεις φτιαξει τ`αμάξι σου αλλά μην υποτιμάς τον άλλο γιατί έτσι χάνεις και αυτά που ξέρεις. Εδώ μέσα σ`αυτό το τόπικ ποτέ δεν υποτίμησα κανέναν ούτε είπα πως ξέρω κάτι περισσότερο απο`σας. ¶σε τον καιρό να κρίνει αυτά που έγραψα αν είναι σωστά ή όχι.Και αν κάποιο παιδάκι όπως μου`πες τα διαβάσει και γίνει πιο χαζό είναι δικό του θέμα το τι θα πιστέψει και το αν όντως μπορεί να δουλέψει.Εγώ ποτέ δεν μίλησα με σιγουριά για κάτι.Δες και τα ποστ μου στον white. Στην τελική αφού είδα 30άρα σε S3 μπορούσα να σου πω πως μπαίνει και η 28άρα π.χ. Αλλά για την αξιοπιστία όπως λες του forum δεν έγραψα για κάτι που δεν γνωρίζω. Αrisgti εσύ καλά κάνεις και μιλάς έτσι γιατί προφανώς δεν με ξέρεις. Δεν το παίζω παντογνώστης απλά μιλάω γι`αυτά που ξέρω και σε περίπτωση που δεν είμαι σίγουρος ή δεν το γράφω ή λέω δεν ξέρω. Οπότε στο προκείμενο..εσύ λες λαλακίες γιατί μόλις έκανες το ίδιο μ`αυτό που υποστηρίζεις πως έκανα και`γω.Δηλαδή μιλάς χωρίς να ξέρεις. Αν είχα gti η άποψή μου θα`χε άλλη βαρύτητα αλλά εδώ μέσα μάλλον κάποιοι λειτουργούν με βάση τα τετρημένα.
  5. Συνέχισε εσύ..... Πες τα Ανέστη.
  6. Καλά ψάξε καμία άλλη έννοια τώρα στον Μπαμπινιώτη εσύ--->παλιμπαιδισμός
  7. Θα τσούξει... LoL
  8. Δεν ιδρώνει τ`αυτί σου. Θα τα πούμε.....
  9. Εγώ θα σου υπογραμμίσω κάτι. Μάθε να μιλάς όπως σου μιλάνε....και αν έπρεπε να ποστάρω εδώ δείχνοντας την άδεια του αυτοκινήτου μου αυτό θα`ταν μάλλον παιδικό. Πρόσεχε πως μιλάς και άσε το αν ιδρώνει το αυτί σου.Μάγκας δεν είμαι..ούτε το παίζω ιστορία.Αλλά απαιτώ να μου μιλάνε όπως τους μιλάω.Μην το παίζεις άνετος....
  10. Eπιθετικός δεν ήμουν έγινα...και αυτή η φωτό δεν είναι τίποτα. 'Οπως λες White και στην υπογραφή σου. ``respect other members``
  11. -Πρώτον,σου έγραψα ``ελπίζω να μην``που σημαίνει πως δεν οικιοποιούμε του τίτλου. -Δεύτερον,επειδη μάλλον δεν έχεις τα κότσια να μου το πεις σε βγάζω από το δύσκολο και επίπονο έργο σου. -Τρίτον,ο κομπλεξισμός σου και η επιθετικότητά σου ΧΩΡΙΣ λόγο δεν έχει προηγούμενο. -Τέταρτον,πίσω από ένα pc όλοι μάγκες ε? -Πέμπτον,αν και δεν έχω Gti δεν πάει να πει πως δεν ξέρω κάποια πράγματα. -Έκτον,εξέφρασα την άποψή μου για κάποιες τουρμπίνες που έτυχε να ξέρω. -Έβδομον,ελπίζω να σε πετύχω σε καμιά συνάντηση να τα πούμε και από κοντά.Να σου αλλάξω την άποψη που`χεις για`μένα. Α και στο εξής πρόσεχε τι λες και σε ποιον....και αν δεν έχεις μάθει να σέβεσαι και να το παίζεις τρομοκράτης μ`ένα keyboard στα χέρια θα στο μάθει αργά ή γρήγορα κάποιος άλλος. Μάθε να σέβεσαι όπως σε σέβονται και να μιλάς όπως σου μιλάνε.
  12. White...αυτό δεν το ξέρω.Μακάρι να είναι σωστές οι πληροφορίες σου αν και έχω έναν ενδιασμό. Μικρότερη και κρατάει καλύτερα στις ψηλές???? Λογικό να φουσκώνει πιο νωρίς...αλλά να δουλεύει καλύτερα ψηλά αν και μικρότερη...ΠΕΡΙΟΡΓΟ. Golfrs κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Πάντως για να λυθεί το θέμα με τα μπεκ πρέπει να υπάρξουν ``πειραματόζωα`` απ`ό,τι έχω καταλάβει σε λίγο καιρό θα φτιαχτεί ένα δυνατό gti αλλά δεν γνωρίζω τι θα γίνει με το θέμα των μπεκ ή ό,τι άλλο υπάρχει εν πάση περιπτώση που κάνει τους μάστορες να μην αγγίζουν gti που φιλοδοξεί να περάσει τα ως τώρα δεδομένα των 350-360 ίππων. (AXX το μοτέρ και μιλάνε για turbonetics<----έτσι γράφετε?) ΑΧΧ....ακούς ΝΕΟΚΛΗ....???? Μακάρι να μην είναι μούτα η δουλειά. ``Τουρμπινολόγοι``....ελπίζω να μην εννοούσες εμένα Golfrs. White τι εξάτμιση φοράς.?
  13. Αυτή είναι μικρότερη από τη vf34? Γιατί απ`όσο ξέρω η 34άρα βγάζει στα 18άρια μοτέρ γύρω στα 380-390 σκασμένη. @ Δεν ξέρω αν μπαίνει στο gti η 28rs,απλά απάντησα στο παιδί για την δύναμη πάνω-κάτω της τουρμπίνας σε 1.8Τ που ξέρω.
  14. Ήμουν μπροστά σε τοποθέτηση 30άρας σε καινούριο s3 και αν λυθεί το κόλλημα που`χαν με τα μπεκ (αν δεν έχει ήδη βρεθεί λύση) το περιμένουν 400. Είδωμεν...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.