Jump to content

FLABI

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FLABI

  1. FLABI

    Bενζινη?

    καλημερα καποιες λεξεις οσο εκνευρισμενοι και να ειμαστε θα πρεπει να μην χρησιμοποιουνται.
  2. καλημερα σου.τα καλυτερα λαστιχα σε 225/40/18 ειναι η τετραδα:pirelli p zero,michelin pilot sport ps2,goodyear f1 assymetric,continental sport contact 3.εγω φοραω τα goodyear σε 225/45/17 και ειναι εκπληκτικα ιδιαιτερα στο βρεγμενο.Απο εμπειριες φιλων και τα michelin ομως ειναι εξαιρετικα.Απο τα δυο που αναφερεις θα εβαζα τα pirelli.
  3. καλημερα γι αυτο που θες περιμενε να ερθουν τα continental extreme contact DWS(Dry,Wet,Snow).εγω εχω τα goodyear f1 asymmetric. και ειναι πολυ καλα σε στεγνο και βρεγμενο αλλα επειδη μου ετυχε στο χιονι ειναι επικινδυνα και φυσικο ειναι αφου ειναι καλοκαιρινα ελαστικα.μπες και στο TIRERACK.COM να δεις.
  4. το τσικ που ακους συγκεντρωσου να ακουσεις αν μεταβαλλεται με τις κινησεις του σωματος σου οταν φορας τη ζωνη.πηγαινε στην αντιπροσωπεια και πες τους για τον ηχο.αν σου πουν οτι θελει αλλαγη ο προεντατηρας δεν ειναι αυτο απλα θελει λιγο καλυτερο στερεωμα στο εσωτεικο της κολωνας.μποεις να το κανεις και μονος σου αφου συμβουλευτεις το service manual που θα βρεις στο forum στο how to"s.
  5. καλημερα geo, απο α3 ταιριαζουν σιγουρα απο s3 ομως θα ειναι και πιο ενισχυμενα και πιο ποιοτικα.ναι μπορεις να τα γρασαρεις μονος σου φθανει να σηκωσεις το αμαξι!!!!τα σημεια 11,12,13,14 στο διαγραμμα δεν καταλαβαινω που ειναι.?
  6. καλημερα geocha αμ εσυ εχεις προχωρησει πολυ.τα εχεις αλλαξει ολα?και ποιος μαστορας εκατσε και εκανε ολη αυτη την μανουρα μπραβο του.για after market καποιοι στο forum ειπαν για μια εταιρεια θυγατρικη της ZF ΤΗΝ LEMFORDER.εγω πιστευω ομως οτι αν παραγγειλεις για το golf ολα τα λαστιχα της αναρτησης απο s3 και ταιριαζουν θα ησυχασεις με αυτο το προβλημα.καλα να περναμε.
  7. καλησπερα σε ολους το προβλημα προερχεται απο τα κακης ποιοτητας σινεμπλοκ τα οποια ξεραινονται πολυ ευκολα.αν δοκιμαστε να λιπανετε ολα τα λατιχα στην αναρτηση(αντιστρεπτικη,ψαλιδια και στα μπρατσα που ενωνουν την αντιστρεπτικη με το αμορτισερ δεν θα ακουτε για λιγο καιρο τιποτα. μετα.....)γι"αυτο και ο geocha οταν περναει πανω απο ποταμια νομιζει οτι εχει μπεντλευ αλλα μετα οταν βγει ο ηλιος γινεται παλι γκρουπ vw αλλα αυτη τη φορα golf V.
  8. Καλησπερα σε ολους.Εμενα το προβλημα με την οπισθεν λυθηκε.Αποφασισα να αλλαξω συμπλεκτη σε εξουσιοδοτημενο της vw οχι της cosmocar και επειδη ειχαν για καινουριο,ανακατασκευασμενο μου ειχαν παραγγειλλει συμπλεκτη της LUK ΓΙΑ GOLF GTI αφου με διαβεβαιωσαν οτι θα ταιριαζει στο golf gt.Oμως δεν ταιριαζε τελικα. Αλλα ηδη ειχαμε κατεβασει το σασμαν και διαπιστωθηκε οτι ο συμπλεκτης που ηδη φοραγα- και ειχε αλλαχθει προ ετους στα πλαισια αλλαγης 2ας και συγχρονιζε αυτης-ηταν κεντραρισμενος λαθος.τον ελυσαν τον ετριψαν τον καθαρισαν τον κεντραρισαν και απο τοτε η οπισθεν μια χαρα ξεκουμπωνει (βουτυρο) και ολα μια χαρα.κοιταξτε το και εσεις.καλο βραδυ.
  9. Καλησπερα σε ολους σας.εχω το γκολφακι το gt 170 11/2006 και οπως παρα πολλοι εδω μεσα αλλαξα προ ετους συγχρονιζε 2ας και μου αλλαξαν και σετ συμπλεκτη προληπτικα μου ειπαν.ολα καλα και ωραια αλλα μετα απο 10 μηνες επιδεινωθηκε το προβλημα της οπισθεν του να μην βγαινει ευκολα παρα μονο αν εσβηνες τον κινητηρα σε σημειο που στη συμπληρωση του χρονου απο την συγκεκριμενη αλλαγη να μην μπορω να ξεκουμποσω με τιποτα την οπισθεν.Σημειωτεον οτι το αμαξι αγοραστηκε απο αντιπροσωπο στην πατρα που δεν ανηκει στην cosmocar και η αλλαγη της 2ας και του συμπλεκτη εγιναν στην αθηνα σε γνωστο μεγαλο της cosmocar.ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ οταν το αμαξι ηταν ακομα μεσα στην διετη εγγυηση και μου ειπαν οτι πρεπει να το δουν κτλ.για να μην μακρυγορω το πηγα σε εξουσιοδοτημενο στη πατρα και μου ειπαν οτι δεν ειναι ιδιαιτερο προβλημα και αφου συννενοηθηκαν με το μεγαλο στην αθηνα μου ειπαν να περιμενω να χειροτερεψει το προβλημα και να ξαναπαω.Εμαθα ομως οταν απαιτησα να μου αλλαξουν καινουριο συμπλεκτη οτι το golf gt φοραει συμπλεκτη sachs και οτι δεν εχουν ακριβως καινουριους αλλα ανακατασκευασμενους σαν και αυτον που μου αντικατεστησαν προ ετους.Δικαιολογημενα εκπληκτος ρωτησα "δηλαδη μου αλλαξαν το ολοκαινουριο συμπλεκτη μου με ανακατασκευασμενο"?κεραυνοβολημενος εψαξα στο site της sachs και διαπιστωσα οτι οντως πουλαει εκτος απο καινουριους και ανακατασκευασμενους.Οποτε και εγω για να μην σκοτωσω κανεναν απο τα νευρα μου θα παω στον μη εξουσιοδοτημενο να βαλλω εναν luk και ελπιζω να ησυχασω.αυτα και καλο καρναβαλι με τους καρναβαλους αντιπροσωπους.
  10. αποκλειεται να βγουν λιγοτερα λογω καταναλωσης γιατι υποτιθεται οτι την προηγουμενη εβδομαδα ειχα αλλαξει βαλβολινες σε εξουσιοδοτημενο της cosmocar μηπως και λυθει το προβλημα του οτι η οπισθεν κουμπωνει αλλα δεν λεει να ξεκουμπωσει με τιποτα και το κιβωτιο εγινε χειροτερο απο πριν με αποτελεσμα προχθες που εκανε λιγο κρυο το πρωι να κινδυνεψω να μην κουμπωνει καμμια ταχυτητα και να ζοριζεται το κιβωτιο γι αυτο πηγα σε αυτον το μη εξουσιοδοτημενο μεν αλλα πολυ καλο μαστορα δε ο οποιος και απορησε που ειδε μολις 1,5 lt.μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτο το κιβωτιο και με την cosmocar.
  11. ευχαριστω για την αμεση απαντηση μονο που εκανα το λαθος και δεν σου ειπα οτι εχω golf gt 2006 170hp.επισης δεν γνωριζω αν μπαινουν οι βαλβολινες με καποιο ειδικο μηχανημα γιατι εμενα μου τις αδειασαν και περιμεναν να στραγγιξει και εβγαλε μολις 1,5 lt και μετα προσθεσαn με βαθμονομημενη συριγγα των 500ml.αυτο δεν εγινε σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της cosmocar.ευχαριστω για το ενδιαφερον tsakHs.
  12. καλησπερα παιδια αν χωραει 2,1 λιτρα τοτε οταν πηγα εγω να τις αλλαξω γιατι εβγαλε μονο 1,5 λιτρα?
  13. καλησπερα παιδια.εχω golf gt 2006 και ολα τα παραπανω προβληματα που αναφερατε ιδιαιτερα σαν αυτο του carlos.βαρεθηκα και κουραστηκα γιατι εγω πηρα καινουριο αμαξι για να μην πηγαινω συνεχεια στο συνεργειο.τι να την κανω τη σαφη αισθηση του κιβωτιου οταν χτυπανε οι ταχυτητες?τι να τα κανω τα 170 αλογα οταν δεν μπορω να χρησιμοποιησω το κιβωτιο στο επακρο γιατι θα πρεπει να περιμενω 2" με το συμπλεκτη πατημενο για να αποφασισει να παρει τη ρημαδα την ταχυτητα χωρις να χτυπησει?.τελος παντων αυτο που ηθελα να ρωτησω υπαρχουν ανταλλακτικα after market για τα κιβωτια μας η ακομα και κιβωτιο καινουριο πιο ποιοτικα και ανθεκτικα?ευχαριστω.
  14. καλημερα σε ολους.χθες μπηκα σε ενα audi a4 2.0 turbo quattro το οποιο φοραγε kw v3.Οτι και να πω ειναι λιγο εκπληκτικη ανεση στη πολη και οι στροφες ειναι πλεον ευθειες.δεν εχω ενθουσιαστει ποτε τοσο με αναρτηση.δεν ξερω ποσο ταιριαζει στο golf αλλα στο audi ηταν τελεια.δεν γινεται να μπαινεις σε στροφες με 180+ και να ειναι ολα ωραια.με αυτη την αναρτηση ειναι.
  15. Μα ειναι φυσικο αγαπητε geocha το αμαξι ειναι μεσογειακο θελει τη ζεστη του.και εγω στους 40οc δεν ακουω κανενα τριγμο γιατι εχω το παραθυρο ανοιχτο.οταν το εχω κλειστο με τον κλιματισμο τριζει η κονσολα.
  16. καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας και εγω πλεον δεν ρισκαρω κατι.απλα ακουγεται οταν δεν θελω να εχω μουσικη στο αμαξι.οι θορυβοι στο δικο μου γkολφ gt δεν παλευονται πια το αμαξι εχει σκορπισει και ευτυχως με την καινουρια αναρτηση καπως το εσωσα.εμενα παντως kirra το κανει σε οποιαδηποτε θεση της ηλιοροφης.
  17. καλησπερα σας δεν ξερω για το δικο σας τρακ τρακ το δικο μου σπαστικο θορυβακι εγινε πλεον θορυβαρα στη παραμικρη ανωμαλια και προερχεται απο την οροφη εσωτερικα ακριβως στην ευθεια της πισω αρ.χειρολαβης στην νοητη ευθεια του τελειωματος της ηλιοροφης.οταν πιεζω εκει την οροφη αισθανομαι αυτο το εντονο τριξιμο σαν να εχει σπασει κατι μεσα.κανεις στην αντιπροσωπεια δεν πηρε το ρισκο να ξηλωσει την οροφη για να το ψαξει και να με απαλλαξει απο το βασανο.καλο βραδυ.
  18. καλημερα και ευχαριστω.το μονο που ξερω ειναι οτι εχει εγγυηση 2 χρονια και οτι ειναι πληρως επιδιορθωσιμη.αυτος που μου τοποθετησε την αναρτηση ειναι για μενα ο καλυτερος στην πατρα και οτι προκυψει που το απευχομαι θα το διορθωσει αμεσα.μεχρι στιγμης μετα απο 1000 χιλιομετρα σε πολυ γρηγορη οδηγηση σε ολες τις συνθηκες αλλα και μεσα στη πολη ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.ο καιρος θα δειξει.
  19. 1ον:αν διαβασατε καλα το post μου ειπα οτι το αρθρο δεν εχει ακριβεις μετρησεις.2ον:δεν εχω καμμια διαθεση να υποβαθμισω το pirelli p zero που εξαλλου στο tirerack.com που αναφερω και σε διασταση 225/40/18 βγαινει μακραν πρωτο.3ον:πολυ ωραιες οι homologations αλλα εγω ενδιαφερομαι για διασταση 225/45/17 που φοραει το ταπεινο μου golf μολις 170 hp και οχι 355/40/20 ας πουμε.4ον:ολα τα αυτοκινητιστικα περιοδικα οταν αναφερονται σε τεστ ελαστικων αναφερονται αποκλειστικα και μονο στη διασταση που δοκιμαζουν και μονο σε αυτη,αρα οτι ειναι καλο για την Ferrari 599 GTB Fiorano δεν ειναι απαραιτητα καλο και για το golf.5ον:εχει αναφερθει και παλιοτερα στο φορουμ οτι στη διασταση 225/45/17 "παιζουν" μονιμα τα michelin ps2,contsc3,bridgestone re050a και τα goodyear f1asym.6ον:επειδη εγω τοποθετησα τα τελευταια και μου αρεσαν περισσοτερο εως καμμια σχεση με τα bridgestone re050 που φορουσε το γκολφακι ειπα να το παραθεσω στο φορουμ.7ον:δεν εχω καμμια διαθεση αντιπαραθεσης διοτι πιστευω οτι καθε αποψη ειναι σεβαστη.Αντιχαιρετε.
  20. Goodyear F1 Asymmetric δαγκωτο σε στεγνο και βρεγμενο και μεσα στην πολη.το τεστ των νεων ειναι αντιγραφη απο το γερμανικο περιοδικο auto zeitung που πραγματοποιηθηκε στη πιστα της pirelli στην βραζιλια και βγηκε πρωτο το pirelli.!!!!επισης δεν εχει ακριβη στοιχεια μετρησεων αποστασεις ακινητοποιησης cornering grip σε στεγνο και βρεγμενο κτλ.δειτε αποψεις ιδιοκτητων στο tyretest.com οπως ηδη ανεφερε φιλος αλλα και στο πολυ αξιοπιστο www.tirerack.com.επισης σε τεστ του auto bild το Goodyear F1 Asymmetric βγηκε μακραν πρωτο.
  21. Goodyear F1 Asymmetric τα εχω βαλλει στο δικο μου gt 170 και απλα ειναι υπεροχα.
  22. καλησπερα σε ολους οι φωτο που λεγαμε....
  23. καλημερα απο εβδομαδα η μπορει και σημερα να ανεβασω καμμια φωτο. καλη χρονια σε ολους.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.