Jump to content

giorgosk

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About giorgosk

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

giorgosk's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Και το τελικό ποσό που πρέπει να πληρώσεις είναι 607+40 για τοποθέτηση?
  2. Thunderer αυτή η σελίδα είναι ελληνική? Έχεις αγοράσει ποτέ? Φαίνεται οτι έχει καλές τιμές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει.
  3. Που τα έχεις βρει 620? Έψαξα από περιέργεια λίγο και ο μόνος που τα έχει είναι ο siriocenter στα 688ε!
  4. Σωστα , έκανα λάθος, απλά είδα ότι κάποιος έγραφε για 205/45/16
  5. Βρήκα κάποιες τιμές σε ένα site στην ηλιούπολη που έχει και ετικετογράφιση. Φαίνεται ότι το michelin είναι καλύτερο σε βρεγμένο δρόμο, αλλά είναι και το πιο ακριβό! Michelin Pilot Sport 3 83Vμε 508ε BRIDGESTONE TURANZA ER300 83Wμε 480ε Continental ContiPremiumContact 2 83W με 468ε
  6. δουλεψε μετα τον καθαρισμό? με τί το καθαρίζουμε? γιατι απ'οτι διαβασα ειναι ευαισθητος.. και κατι τελευταίο.. θα χρειαστει μετα τπτ ρυθμισεις σε εγκέφαλο αφου τον ξαναβιδώσω..? σε αντίστοιχο forum για Ιbiza ένα παλληκαρι γραφει πάντως οτι στο 90% των περιπτώσεων στρώνει με καθάρισμα και δεν χρειαζεται αλλαγη.
  7. πως το κανεις αυτό? μπορείς να το περιγράψεις? εγω μεχρι EGR εχω φτασει... σε λιγο θα πάρω γρύλο, αερόκλειδα και θα ανοιξω και συνεργείο για ΡΟLO
  8. Παίδες καλησπέρα, Aν και παρακολουθώ καιρό το forum γράφτηκα μολις σήμερα. Είμαι κάτοχος ενός POLO 1400/101ps μοντέλο του 03. Καθώς κοντεύουν διακοπές και το αμάξι έχει κοντά στα 70000 σκεφτηκα να του κάνω service πριν το βγάλω εθνική και φύγει καμια ρόδα.. Ο μάστορας ζητάει 600 ευρώ για: αλλαγή σετ ιμαντων εκκεντροφόρου, αλλαγή λαδια φίλτρα λαδιών/ βενζινης, μπουζί, καθαρισμός πεταλούδας, καθαρισμός μπεκ, αλλαγή υγρού ψυγείου, γενικό έλεγχο, κάρτα καυσαερίων. Έχει κανείς εμπειρία από κόστος για αντίστοιχο service γιατι εχω την εντύπωση οτι θέλει να με γδάρει.. Αυτοί οι ιμάντες εκκεντροφόρου πόσο κοστίζουν?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.