Jump to content

mitsosjetta

Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mitsosjetta

  1. Καλησπέρα στην παρέα!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρει κάποιος από εσάς για τους αισθητήρες φώτων. Έχω το jetta εδώ και 2 χρόνια. Εδώ και ένα μήνα οι αισθητήρες το βράδυ δεν δουλεύουν τουλάχιστον στο ξεκλείδωμα. Θα πρέπει να δουλέψω τα φώτα κανένα πεντάλεπτο και μετα το δοκιμάζω και είναι ok. Για μία μέρα δουλεύουν για πέντε όχι. Πάντως, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγω από τον extra εξοπλισμό δεν είμαι ευχαριστημένος. Μία κολάει το παράθυρο μία καίγεται ο αισθητήρας άνεσης τώρα οι αισθητήρες φώτων ..... άντε να δουμε τι άλλο θα βγάλει. Αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ βοηθήστε γιατί δεν είναι καιρός για περιτά έξοδα. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!
  2. Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Θα το ψάξω αλλά μάλλον ακριβές φαίνονται....... Ίδωμεν!!
  3. Καλημέρα στην παρέα!!! Μήπως κανείς από εσάς ξέρει τι μάρκα είναι αυτές οι ζάντες????? Σας ευχαριστώ και καλή σας ημέρα!!!!!!!!!!!
  4. ok Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ( ΖΑΝΤΕΣ/ΛΑΣΤΙΧΑ - ΒΟRA JETTA ) ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΝΟ 600 bytes..... ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΙΑ FOTO 100 kb??? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!
  6. Ναι φίλε μου το έχω
  7. Δες κι εδω ρε φίλε μου να μου πεις σε παρακαλώ http://www.alibaba.com/product-gs/228683959/CA523_rearview_camera_only_fit_for.html
  8. Για δες αυτήν φίλε μου σου λέει κάτι ??? Λέει ότι κάνει για tiguan passat κλπ. http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.bridgat.com/files/Car_AUTO_Rearview_backup_CMOS_Camera_For_VW.jpg&imgrefurl=http://www.bridgat.com/car_video-b475_2.html&usg=__HXKOJVQd2mwKg1VxDYWZCyWTdyY=&h=450&w=450&sz=22&hl=el&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=Ao9SPkriMwwoXM:&tbnh=127&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dvision%2Brear%2Bcamera%2Bfor%2Bvw%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Ds%26tbs%3Disch:1
  9. Μήπως ξέρεις που μπορώ να την βρω??
  10. Λοιπον δειτε εδω http://cgi.ebay.com/Car-Reverse-Rearview-backup-camera-for-VW-Skoda-Octavia_W0QQitemZ260461128283QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ca4b16a5b και εδω http://www.autodvdgps.com/car-reverse-rearview-camera-for-vw-golf-new-bora-jetta-polo-passat-cc-superb-p-582.html
  11. Καλησπέρα στην παρέα!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος από εσάς εχει βάλει κάμερα οπισθοπορίας και από που την αγόρασε. Βρήκα κάποιες στο ebay αλλά δεν ξέρω ποια ακριβώς ταιριάζει. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Σας ευχαριστώ!!!!!
  12. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!!! :thumbsup:
  13. Καλημέρα φίλε! Εγώ ενδιαφέρομαι για 225 / 45 / 17 και από τιμές που ρώτησα μου είπε 660,00 ¤
  14. Ok φίλε, σε ευχαριστώ !!
  15. Καλημέρα φίλε μου! Μάλλον αυτό θα κάνω ... θα τα βάλω γιατί από όλους ακούω πολύ καλά σχόλια και ειδικά από κάτι γνωστούς ταρίφες. Σε ευχαριστώ !! ;)
  16. Σε ευχαριστώ φίλε μου !! Να σαι καλά.
  17. Καλημέρα στην παρέα! Μια ερώτηση σχετικά με τα λάστιχα nokian. Έχει βάλει κανείς τέτοια λάστιχα ???? Πήγα να κάνω μια έρευνα και μου έιπε ο λαστιχάς ότι είναι πολύ καλά, για 60.000 km με δείκτη φθοράς, κάρτα εγγύησης και άλλα αρκετά. Είναι φιλανδικά με πολλά χρόνια στο εμπόριο. Τι λέτε ???????
  18. mitsosjetta

    Χαλαζι !

    Καλημέρα σε όλους. Παιδιά βρήκα αυτό το εργαλείο στο Γερμανικό ebay το οποίο διορθώνει τέτοιου είδους λακούβες. Είναι παρόμοιο με αυτό, στο βιντεάκι που μας έδωσε ο φίλος antoniss και είναι και φθηνό. 49,50¤ Το έχει κανείς???? ρώτησε κάποιον λαμαρινά αν το έχει και το δουλεύει???? Πάντως φαίνεται να κάνει δουλειά!!! Η διεύθυνση είναι: http://cgi.ebay.de/Dentvanish-Ausbeulwerkz...bayphotohosting Αν μάθει κανείς κάτι ας μας το πει μήπως και βρούμε κάποια λύση. Σας ευχαριστώ!!!
  19. mitsosjetta

    Χαλαζι !

    Καλημέρα φίλε μου. Και εγώ από Ξάνθη είμαι και εχθές την έπαθα άσχημα. Όλος ο ουρανός και το καπό έγιναν σαν σουρωτήρι Πίκρα μεγάλη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Τώρα να δω τι θα κάνω <_< Μάλλον θα το αφήσω όπως είναι, τουλάχιστον τον ουρανό.
  20. Τελικά φίλε μου δεν έστρωσε οπότε περιμένω τον καινούργιο Πάντως σε ευχαριστώ!!!!!! ;)
  21. Θα το κάνω και μακάρι να στρώσει Αύριο θα σας πω τι έγινε Πάντως σε ευχαριστώ πολυ !! :lol:
  22. Καλημέρα παιδιά!! Μια ερώτηση σε όλους σας, αν σας έχει τύχει τέτοιο ( όχι σοβαρό από ότι μου είπαν ) πρόβλημα. :) Πήγα για μια δουλειά στην αντιπροσωπεία και τους είπα ότι τα παράθυρα δεν ανεβαίνουν ούτε κατεβαίνουν από το κλειδί κρατώντας πατημένω το ανάλογο κουμπί. Το ψάξανε το βάλανε στον υπολογιστή και τελικά κατέληξαν στο ότι ΜΑΛΛΟΝ κάηκε ο εγκέφαλος άνεσης. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο??? Σας ευχαριστώ και καλή σας μέρα!!
  23. Καλημέρα παιδιά. Λοιπόν όλα είναι θέμα γούστου. Σε εμένα προσωπικά μου άρεσαν γι αυτό τα έβαλα. Τώρα παράγγειλα και για τα ποτενσιόμετρα του DVD Εκεί θα φανεί ( πιστεύω πιο ωραία )
  24. Ακριβώς παιδιά Από το ebay Η Διεύθυνση..... http://stores.ebay.de/TEZAL-RINGS Καλές Αγορές :ninja: :lol:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.