Jump to content

OrEsTiS82

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About OrEsTiS82

  • Birthday 02/17/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Passat

OrEsTiS82's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ξερεις κανεναν απο Αθηνα μηπως μας βγαλει καμια γρατζουνια;
  2. Ποσο χρεωνουν περιπου τα βουλκανιζατερ για φτιαξιμο των γρατζουνιων και για τις 4 ζαντες;
  3. Και στις δικες μου τωρα τελευταια εχω δει τετοιο χτυπημα,ειδικα οταν πηγαινω σε δρομους με πολλους λακουβες,νομιζα οτι εγιναν απο παρκαρισμα αλλα τελικα μετα απο εναν κωλοδρομο που περασα ειδα ενα παρόμοιο χτυπημα,ειναι απο τις κωλολακουβες,πεφτει το ελαστικο μεσα και βρισκει λιγο η ζαντα σε καποια γωνία της λακουβας και το κανει.
  4. Ψαξε σε καταστηματα με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα VW να βρεις ενα μεταχειρισμενο ντεποζιτο.
  5. Αυτος ο συνδυασμος ειδικα σε 17αρες-18αρες (επειδη βολταρα αρκετα με 18αρα φιλου) ξερω ποσο "κοπανάει" και δεν το προτεινω αλλα στις στροφες σε αποζημιωνει οσο πονοκεφαλο παθαινεις στις λακουβες.
  6. Εβαλα τα Billstein sprint και ελατηρια Η&R και το αυτοκινητο χαμηλωσε πολυ και ειναι πολυ σταθερο,μπαινει με ανεση με πολλα χιλιομετρα χωρις να ζοριστει σε στροφες που παλαιοτερα δεν τολμουσα να μπω,οι ζαντες ισως το βοηθουν ειναι μεγαλυτερες,εχω βαλει 16'' του 1.8 2002. Παντως τις λακουβες τις νιωθω αρκετα και πρεπει να κοβω ταχυτητα η να αποφευγω γιατι αμα πεσω σε καμια μεγαλη την γ@μησ@με...
  7. Παιδια εγω αυτο το προβλημα το επαθα οταν ειχα ξεχασει ανοικτο λιγο το παραθυρο πριν λιγους μηνες,και εκεινες τις μερες ειχε ριξει πολυ βροχη,και μπηκε αρκετο νερο στα χαλάκια του οδηγου και στην θεση πισω απο τον οδηγο. Προφανως καποιο βραχυκυκλωμα θα εγινε απο το νερο στο δικο μου...
  8. Γεια σου φιλε μου, εγω εβαλα πριν λιγο καιρο τις ζαντες απο το 1.8Τ του 2002,και ειναι πανεμορφες,η 16αρα ζαντα παντως μου εκοψε ελαχιστα στην επιταχυνση (1600 '99) αλλα εχει καλυτερο πάτημα το αυτοκινητο σε λακουβες και στροφες. Μια φθηνη λυση σε ζαντες (μεταχειρισμενες) ειναι να ψαξεις απο το 1.8T.
  9. Δεν ειπα οτι με γραφουν καθε φορα παρανομα,σε πληροφορω οτι ηταν η πρωτη κληση μου,δεν εχω ξανα φαει κληση,για το συγκεκριμενο ατομο που συχναζει στην περιοχη μου στο τμημα μας,(ζητάς μαυριδερος που γυριζει στην λεωφόρο κηφισιας γυρω στα 40,απο Ψυχικο,φιλοθεη,μεχρι μαρουσι-κηφισιά παντα στην λεωφορο κηφισίας) σχεδον ολοκληρη η περιοχη μου εχει παει στο Δημαρχειο να παραπονεθει για δεκάδες κλησεις που ριχνει,δεν με εγραψαν σε αλλη περιοχη, με εγραψε 30 μετρα απο το σπιτι μου,οπου απο το τμημα απέχω περιπου 500 μετρα,οποτε μπορω να γνωριζω (φατσικώς) το συγκεκριμενο ατομο γιατι το βλεπω σχεδον καθημερινα. Εκανα Μ@λ@κια με τον σιγαστήρα της εξατμισης,και πληρωσα το προστιμο,το διπλωμα μου το πηρε αδικα για αυτο το πηρα πισω,την κληση εφοσον ενοχλουσε η εξατμιση επρεπε να πληρωσω για αυτο οπως και ετσι εγινε,άσχετα εαν και αυτος παρανομησε γιατι δεν ειχε ντεσιμπελόμετρο οπως οριζει ο νομος. Οπως αυτος χρησιμοποιησε την εξουσια να μιλαει ασχημα επειδη φοραει στολη και ξερει οτι θα κανω τον μαλακα να μην παω κρατητηριο,να με ειρωνευεται "εχεις Husqvarna και δεν θες να σε γραψουμε ρε;", να λεει οτι θα παει να κανει κόφτες το κωλομηχανακι του (CB750) κατω απο το σπιτι μου καθε μερα,ετσι και εγω πηγα μετα απο 3 μερες στην ΓΑΔΑ και τα πηρα ολα πισω,και παλι με ειδε μετα απο τρεις μερες με πινακιδα στον δρομο (ηταν σε ενα καφενειο της περιοχης).
  10. 1ον: ΠΛΗΡΩΣΑ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ (και δεν τα ειχα για πεταμα τα χρειαζομουν τα $$$) ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΟΠΩΣ ΑΠΕΦΥΓΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ,αλλα τα εδωσα τα $$ γιατι εκανα μ@λ@κια και την πληρωσα,αλλα το διπλωμα μου το πηρε αδικα γιατι δεν φορουσα κρανος και το εβγαλα οταν εβαζα την μηχανη στο γκαραζ,ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ Ο Κ...ΜΠΑΤΣΟΣ δηλαδη,με εγραψε για κρανος οταν ημουν σταματημενος και εσερνα το μηχανακι,και την ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ γιατι ακουγοταν η εξατμιση ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ Ο ΚΩ...ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ντεσιμπελομετρο οπως παλι οριζει ο νομος αλλιως δεν μπορει να σου ριξει προστιμο. Και επειδη ο συγκεκριμενος ζητάς την εχει γενικοτερα Σεριφης στην περιοχη κανει τα χειροτερα, οπως τον εχω πετυχει να ερχεται κομματια ξυστά απο το αυτοκινητο μου με την μηχανη απο το αντιθετο ρευμα,αλλα δεν τον ειδα να ριχνει προστιμο στον εαυτο του που πατησε διαχωριστικη γραμμη και πατησε στο αντιθετο ρευμα και πηγε να πεσει πανω μου,τα κόκκινα που περναει; εκει ο νομος λεει αλλα... ΥΓ: ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΖΗΤΑΣ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ "ΕΞΟΥΣΙΑ" ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ.
  11. Φιλαρακο ευχομαι με ολη μου την καρδια να σε σταματησουν, να σε γραψουν γιατι καποια παρανομία κανεις και εσυ στον δρομο,δεν εισαι καμια Παναγία φανταζομαι,ισως και για εξατμιση,για φιμε και οτι αλλο παρανομα εχεις βαλει,την εξατμιση να μην στην μετρησουν καν με ντεσιμπελομετρο ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ οπως εμενα γιατι ο νομος λεει να μετρηθει απο ντεσιμπελομετρο η εξατμιση του οχηματος,να σου παρουν το διπλωμα και να δουμε μετα τι θα κανεις,θα πηγαινεις με τα ποδια στη δουλεια σου; Εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε,την ξερεις την παροιμια; ΥΓ:ο ζητάς μετα απο 3 μερες παλι στον δρομο με ειδε με τα χαρτια μου και την πινακιδα,αμα εισαι μαγκας βρες τροπο να τα παρεις πισω και εσυ οταν θα ερθει η ωρα.
  12. Ωχ!!!!!! και ολο βλακειες εκανα! απο σημερα θα ειμαι καλο παιδι, ενα πορτοκαλι-κοκκινο να περνουσα δηλαδη θα μου επαιρναν το διπλωμα;! κωλοφαρδος ειμαι. Οι 15 ποντοι που μου εχουν βαλει στο διπλωμα, σε ποσο καιρο σβηνονται απο τον νόμο; νομιζω σε 1-2 χρονια;
  13. Τοτε δυστυχως εχεις δικιο... ΥΓ: Εγω εχω 10-15 ποντους στο διπλωμα μου,στους ποσους ποντους μου το παιρνουν και εμενα;
  14. Εγω ημουν με την μοτοσυκλετα, και ειχα κανει βλακειες,ετρεχα,σουζες,με ειχαν ρουφιανεψει στους αστυνομικους,και απο λαθος μου με επιασαν (πριν βαλω την μηχανη στο γκαραζ ηρθαν απο πισω μου),μου τα πηραν ολα πραγματικα,πινακιδα,αδεια,διπλωμα,προστιμο για κρανος και για εξατμιση ενω δεν οδηγουσα καν την μηχανη την εσπρωχνα να την βαλω μεσα στο γκαραζ. Πηγα την επομενη μερα να ζητησω τα πραγματα μου,δεν μου τα εδιναν μου λενε σε 15 μερες,ειχα πληρωσει τις κλησεις,και πηγαινα συνεχεια ,δεν μου τα εδιναν με τιποτα,και βρηκα απο ενα φιλο ενα βουλευτη,τους πηρε τηλεφωνο και σε '20 λεπτα ειχα πισω τα χαρτια μου. Εαν μπορεις ψαξτο μηπως εισαι τυχερος και γινει,εγω αμα δεν με εσωζε ο τυπάς δεν προκειται να μου εδιναν ειδικα την πινακιδα πισω με εστελναν για να μετρησουν την εξατμιση και η εξατμιση μου ηταν ελευθέρας αγωνιστικη και δεν προκειται ποτε να περνουσα το ντεσιμπελομετρο. Κυκλοφορισα και 2-3 μερες χωρις διπλωμα (για να παω στη δουλεια μου) γιατι παιρνοντας μου το διπλωμα της μηχανης εμεινα και χωρις διπλωμα αυτοκινητου,γιατι ειναι αυτα τα δυο στο ιδιο βιβλιαρακι.
  15. Ψαξε βρες απο καποιον γνωστο σου εναν πχ Δημαρχο με κονέ,εναν βουλευτη, να κανει ενα τηλεφωνο εκει που πρεπει και θα σου δωσουν πισω και διπλωματα και οτι θες,μονο ετσι θα παρεις το διπλωμα πισω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.