Jump to content

Peris__7

Members
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

About Peris__7

  • Birthday 01/14/1978

Contact Methods

  • MSN
    peris__7@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.vwclub.gr
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    Cars,Music,Travels,Snowboard,Computers & Internet.
    Those are my basic interests.There are much more

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car
  • Car's nickname
    Snarf

Peris__7's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μετά από 2(!) σερί απουσίες θα είμαι κι εγώ εκεί...
  2. Διασκευή του "Ο Φάνης" (Αφοί Κατσιμίχα) Δυο χρόνια είχα να σε δω, και σε συνάντησα ξανά σ' ενα ISP. Περνούσες patches, service packs σ' ένα θηρίο και τα καλά σου φόραγες, σαν να' σουν πωλητής. ***** Δεν ήσουνα programmer, για να πω "καλά να πάθεις", μα ούτε web developer, για να πω "βάλε μυαλό". Solaris κι HP admin 2 χρόνια κι 6 μήνες, system shutdown έκανες, και είπες "άντε γεια". ***** Το ξέρω, ζήτησες δουλειά σε χιλια δύο αφεντικά, κι όλοι ζητούσανε να δουν συστάσεις, προϋπηρεσία. Μα μόλις είδανε κι αυτοί ότι δεν ήξερες ΝΤ, σε διώξανε σαν το σκυλί και δεν σ' αφήσανε να πεις μια δικαιολογία... ***** Και είπες στην αρχή "καλά", κι αλλού εζήτησες δουλειά. Κι αλλού ξανά, κι αλλού τα ίδια και τα ίδια. Μα ήσουν άτυχος πολύ, γιατί έπεσες και σ' εποχή που όλοι δουλεύανε ΝΤ κι εσύ είχες OpenBSD κι' αυτό το OS, το ξέρεις, φέρνει ανεργία. ***** Κι ερχόντουσαν και τα crash dumps κάθε που νύχτωνε, σε τυραννούσαν reinstalls μέσα στο βράδυ. Κι είναι μαρτύριο τρομερό, το βίτσιο αυτό το βρωμερό που σου' μαθέ το point n' click εκείνος ο κοντός απ' τον Πουλιάδη. ***** Σου λείπει το FreeBSD, το ξέρεις πως δε φταις εσύ. Φωτιές σου καίνε το κορμί, κουτάκι και εικόνα. Και έκανες υπομονή, γιατί φοβόσουν τα ΝΤ, τα λόγια μέσ' την μοναξιά και τα mails που ερχόντουσαν απ' τον Exchange Server. ***** Μέχρι να σου βγει η ψυχή, δε θα ξεχάσεις μια στιγμή, κάποια βραδιά που σκόνταψες πάνω στο UPS. Κι είπανε τ' άλλο το πρωί στο 15 το PC, ότι βιάσανε οι παλιοί τον sysadmin τον Μήτσο ***** Κι όταν σε βρήκαν παγωμένο στο VT σου, είπαν "αυτός είναι από ώρα πια νεκρός"... Και κάποιος έτρεξε τηλέφωνο να πάρει. ***** Πέντε βδομάδες τώρα υπέφερες το ξέρω. Το ξέρω, σου έλειψε το /bin/tcsh. ***** Και μου 'λεγες "εκεί ξανά δεν θα γυρίσω, βαρέθηκα blue screens κάθε λεπτό, σαν άνθρωπος κι εγώ θέλω να ζήσω"... ***** Δυο χρόνια είχα να σε δω, και σε συνάντησα ξανά σε ISP. Περνούσες patches, service packs σ' ένα θηρίο και τα καλά σου φόραγες, σαν να' σουν πωλητής.
  3. Ευχαριστώ πολύ παιδιά να 'στε καλά ;)
  4. Έχεις να φάς μπρίζωμα κακομοίρη μου...
  5. πολύ ωραία περάσαμε και χθές,κάναμε άνω-κάτω το μαγαζί (τι πρωτότυπο! ) ΚΑΙ...γνωστό μέλος (a.k.a. Gauloise) έσκασε μύτη με Γκόλφω Γενιάς 4.Που είναι το Σκαθάρι οέο????Α,ναί,θα μπεί ΦΙΛ.Π.Α..... Όσο για το νέο "εργαλείο" ένα έχω να πώ στον φίλο Skaraviaio : Ένα μοτεράκι,για τον Σωτηράκη.....
  6. Παιδιά λευκό χωρίς 2η σκέψη.Με αυτό το χρώμα το scirocco είναι απλά κ@#λα!!!
  7. Εννοείται ΝΑΙ! Στο 1ο μου αμάξι το σκυλομετάνιωσα που δεν την έβαλα.Τώρα στο Leon (MK1) που το πήρα με ηλιοροφή,την έχω καταβρεί!"Δείχνει" αλλιώς το "μωρό" μου! Και την έχω συνέχεια ανακλινόμενη!
  8. My kind of Christmas...!!!!!! Ho-Ho-Ho!Meeeeerry Christmas!!!!!!
  9. Αν δεν κάνω λάθος,το μπλουζάκι της κοπελιάς πρέπει να γραφει.....Oklahoma Σιγά σιγά…βρίσκουμε το χιούμορ μας.
  10. Όχι,ο καθένας μόνος του πάει... Ο Μάνος θα τραγουδήσει....Θέλει δεν θέλει... Το "Ιτιά-Ιτιά λουλουδιασμένη"...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.