Jump to content

fover

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About fover

  • Birthday 09/06/1969

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Κορινθίας

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

fover's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αλλαξα μπαταρια μια bosch 110a s5 πριν 4 μηνες απο την αρχη δεν την εβλεπα δυνατη στην εκινηση δεν εδωσα ομως βαση το αποτελεσμα μετα απο 4 ημερες ακινησιας οταν προσπαθησα να το εκκινησω δε γυρναγε ουτε την μιζα. Φοβαμαι οτι πρεπει να ηταν παλιας παραγωγης αν και ειχα τονισει οτι θελω να ειναι στο εξαμηνο.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει πως βρισκουμε την ημερομηνια παραγωγης. Ευχαριστω.
  2. Στην VW που κανω service τα λαδια τα δινει για αλλαγη στα 15000km στην Ελλαδα με λαδι LONG LIFE,(στη γερμανια καθε 30000κμ).Και το παραξενο τωρα που το ρωταω σε καθε service και μου λενε τα ιδια ειναι οτι βαλβολινες σασμαν(χειροκινητο)και διαφορικου δεν αλλαζονται ΠΟΤΕ.
  3. Το ιδιο μου κανει και εμενα καποιες φορες δεν πιανει και πρεπει να ξεκλειδωσω με το κλειδι να ανοιξω και κλεισω μια φορα τον διακοπτη και μετα δουλευει.Εγω εχω το R5 2500CC diesel 2004.
  4. οι κυκλικοι διακοπτες πισω απο τον λεβιε ταχυτητων ειναι ο ενας για τις κοντες σχεσεις (αργα)και κλειδωμα του διαφορικου,και ο αλλος που σε καποια μοντελα δεν υπαρχε ειναι της αεραναρτησης καιελενχει το υψος του αυτοκινητου χειροκινητα (σε οσα εχουν αεραναρτηση).κατα την γνωμη μου η αεραναρτηση ειναι ενα απο τα ποιο μεγαλα πλεονεκτηματα του touareg και θα σου προτεινα να κοιταξεις να εχει.
  5. has not set their status

  6. has not set their status

  7. η πρωτη αλλαγη που εκανα ηταν τις philips o τυπος τις λαμπας ειναι ο D1S με τον εκκινητη επανω 4500Κ και για τη μεγαλη σκαλα εχει αλλη λαμπα Η7.δε ξερω αν υπαρχουν πιο πολλα watt ιδιες λαμπες γιατι τα φωτα μου δεν εχουν ενταση-ποσοτητα, τα εχω συγκρινει με xenon 6000κ που εχουν φιλοι οχι εργοστασιακα (τα εβαλαν μετα ) και ειναι σα να τα εχω σβηστα εγω. αν εχει καποιος εργοστασιακα xenon σε VW θα ηθελα να μου πει πως τα βλεπει.
  8. δε μου αρεσουν τα φωτα μου. το αυτοκινητο εχει φωτα xenon εργοσιακα με λαμπες 4300κ (στη μεσαια σκαλα).το προβλημα ειναι οτι δεν εχουν ενταση -ποσοτητα. αλαξα λαμπες καινουργιες μηπως και ειχαν "πεσει" μετα απο 4 χρονια χρησης . ρωτησα αν υπηρχαν πιο πολλα κ(6000κ η8000κ)μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν και ετσι εβαλα τις ιδιες . η βελτιωση ηταν πολυ μικρη αλλα τα φωτα παρεμεναν αδυναμα. μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι υπηρχαν και 6000κ και 8000κ ετσι τις αλλαξα ξανα βαζωντας αυτη τι φορα 8000κ . το αποτελεσμα ειναι οτι τα φωτα εγιναν ποιο λευκα αλλα παραμενουν αδυναμα.παντα μιλαω για τη μεσαια σκαλα τα xenon η δε μεγαλη σκαλα ειναι τρομερη. τι μου προτεινετε να κανω? υπαρχει λυση στο προβλημα?
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΧΩΜΑ (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ) ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΩΜΑ Κ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΟΥ ΜΑΘΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
  10. fover

    TOUAREG

    ΔΙΑΦΟΡΕΣ FOTO
  11. Γειά σας και από εμένα, Νέος στο forum. Είμαι κάτοχος ενός Touareg 2.5 TDI. Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι δεν υπάρχουν πολλά θέματα για Touareg αλλά ελπίζω στο μέλλον οι κάτοχοι αυτού του VW να γίνουμε περισσότεροι..στο forum.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.