Jump to content

FANISTELROOY

Members
  • Posts

    207
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

FANISTELROOY last won the day on September 26 2023

FANISTELROOY had the most liked content!

About FANISTELROOY

  • Birthday 11/27/1986

Contact Methods

  • MSN
    xaplophilous@msn.com
  • Website URL
    http://www.fanishotel.com
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    FeigN

Recent Profile Visitors

4,791 profile views

FANISTELROOY's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Τελικα το αμαξι αρχισε να ρεταρει και πηγα μετα απο συμβουλη φιλου μου μηχανικου στο Hypersport στη Γλυφαδα για επισκευη. Ανοιχτηκε καπακι για επισκευη, αλλαξε πιστονια γιατι ειχε προβλημα το ενα, αλλαξε καδενα, βαλβιδα egr και κατι γυρω γυρω περιφεριακα (λαδια, φιλτρα, βιδες, κολλες κλπ). Κοστος 2300€ και τωρα θελει στρωσιμο παλι το αμαξι μετα τις 136.000χλμ που ειχε ηδη :P . Δυστυχως δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να το επισκευασω. Ειχα δωσει προσφατα αρκετα χρηματα σε αλλες μικροεπισκευες γυρω γυρω, και γενικα το αμαξι εκτος απο αυτο ειναι σε σουπερ καλη κατασταση. Οποτε αν το πουλουσα θα εχανα μεγαλη αξια λογω του προβληματος του κινητηρα και δεν θα μπορουσα να παρω καποιο αλλο μεταχειρισμενο. Οποτε επενδυσα σε αυτη την επισκευη, γνωριζοντας οτι το αμαξι δεν εχει καποιο αλλο θεμα.
  2. Golf 5 1.6fsi μου εβγαλε missfire cylinder 1 και σε ελεγχο που εγινε οι κυλινδροι 1 & 3 ειχαν χαμηλοτερη συμπιεση. Δοκιμαστηκαν μπουζι και πολλαπλαστιαστης και παλι το ιδιο. Προταθηκε να ανοιχτει το μοτερ να δουνε απο που χανει συμπιεση. Ειχαν γυρω στα 150 οι 1&3 και 200 οι 2&4. Εχει νοημα να κανω μια δοκιμη με carbonoff που ειδα 1-2 σελιδες πισω μηπως λογω καρβουνιλας δεν κλεινει κατι καλα και δημιουργει το προβλημα; Κανουν δουλεια αυτες οι τεχνικες; ή να παω απ ευθειας σε ανοιγμα καπακιου;
  3. Tελικα εκανες 3D print? εχεις το αρχειο να την τυπωσω;
  4. Ναι μονο κατα την εκκινηση για 1-2 δευτερολεπτα.
  5. Καλημερα, εχω διαβασει 35 σελιδες και βλεπω γραφετε για tsi ενω στον τιτλο λεει και για fsi. Μονο εναν ειδα οτι εγραψε και για fsi. Εχω ενα golf 5 1.6 fsi με 135000χλμ. Εδω και μερικα χρονια κανει καποιες φορες οταν το ανοιγω θορυβο για 1-2 δευτερολεπτα. Μετα δεν ακουγεται ξανα ο περιεργος θορυβος. Παμε και εμεις για σετ καδενας που γραφετε; Απ οτι βλεπω οι τιμες το 2015-2016 ηταν καλες σχετικα, γυρω στα 300ευρω ανταλλακτικα.
  6. Γραφω εδω ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε σε Golf 5 1.6FSi σε περιπτωση που τυχει σε καποιον το ιδιο. Πριν 3 χρονια μου καηκε η τρομπα βενζινης, και θα πει καποιος φυσιλογικη φθορα μετα απο 15 χρονια. Πριν λιγες μερες ξαναεμεινα απο τρομπα βενζινης. Αυτη τη φορα ειχε καψει και τον εγκεφαλο τρομπας, για την ακριβεια ειχε λιωσει. Φαινοταν σαν να ζοριζοταν η τρομπα και να τραβουσε πολυ ρευμα και ελιωσαν οι επαφες του εγκεφαλου. Αναφερομαι σε αυτο: Μετα απο αλλαγη τρομπας και εγκεφαλου, το αμαξι ενω δουλεψε για 3-4χιλιομετρα κανονικα, μετα δεν ανεβαζε πανω απο 3,000στροφες, σαν να ειχε μπει σε safe mode. Σφαλμα δεν εβγαζε καπου, οποτε μετα απο πολυ ψαξιμο, ο μαστορας βρηκε βουλωμενο ενα σωληνακι βενζινης. Οποτε οποιος αλλαξει τρομπα, να τσεκαρει οπωσδηποτε και τα σωληνακια βενζινης. Η τρομπα που αλλαξα πριν 3 χρονια λογικα καηκε γιατι ηταν βουλωμενα και ζοριζοταν παραπανω απ οσο επρεπε. Δεν ειναι λογικο να καει σε λιγοτερο απο 20,000χλμ.
  7. Εχει οντως sub output ο κινεζος, θα παιζει ομως καλα; Τον ενισχυτη τον σκεφτηκα, γιατι θεωρω οτι η ποιοτητα ηχου που βγαζει ο κινεζος ισως να μην ειναι καλη. Στην εταζερα δεν θερω να βαλω ηχεια γιατι εχει τυχει αρκετες φορες να την βγαλω οταν ριχνω τα καθισματα να βαλω κατι μεγαλο πισω.
  8. Συνδεδεμενα σωστα ειναι! Παιζουν... αλλα η ποιοτητα του ηχου δεν ειναι καλη. Το καταλαβαινω οταν μπω πχ στο αμαξι της μανας μου που εχει ενα απλο pioneer νομιζω και ο ηχος ειναι πολυ καλυτερος. Δλδ αν το ακουσει καποιος που δεν δινει ιδιαιτερη σημασια δεν θα καταλαβει κατι...
  9. Aν με παιρνει το μπατζετ θα βαλω. Την πηγη την εγκατεστησα μονος μου. Αν δεν βγαλω ακρη με τα ηχεια θα πω να τα βαλουν απο εκει που θα τα παρω. Το θεμα ειναι να καταληξω στο τι χρειαζομαι (ηχεια, ενισχυτη κλπ).
  10. Χαιρετω την ομαδα! Αλλαξα προσφατα την εργοστασιακη πηγη RCD300 στο Golf 5 με αυτη την κινεζικη https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/Vehicle-Specific-GPS/Designed-for-Volkswagen-SEAT-SKODA-Android-8-Oreo-4G-RAM-High-end-Rockchip-Processor-Octa-Core-32G-ROM-Split-Screen-PIP-Multitasking-Compatible-with-Fender-System.html Σαν multimedia system ειναι πολυ καλο μιας και εχει spotify, navigation, ΒΤ κλπ. Ο ηχος δεν ειναι καλος ομως, ισως εχουν χαλασει και τα εργοστασιακα ηχεια γιατι οταν παιζουν δυνατα τριζουν και ακουγονται σαν χαλασμενα. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ακουω καλο ηχο σε μετρια προς δυνατη ενταση, οχι να κανω παρτυ. Ηχεια εχω μονο μπροστα, αλλα αναλογως την τιμη και την διαφορα αποδοσης ισως βαλω και πισω. Αν αλλαξω μονο ηχεια θα δω βελτιωση σε ηχο; Ή θα πρεπει να μπει και ενισχυτης; Για εξτρα γουφερ στο πορτ παγκαζ νομιζω δεν ενδιαφερομαι, αλλα αν ειναι απαραιτητο νομιζω εχει ενα ενας φιλος μου να μου δωσει τσαμπα. Το μπατζετ μου ειναι 100-150€ ΥΓ. Ανοιξα νεο θεμα γιατι βρηκα μονο παλια και τα πιο πολλα λινκ ειναι νεκρα.
  11. Καλησπερα, εχει ο πατερας μου ενα golf mk5 sportline με τον αυτοματο κλιματισμο και ειχε ενα τρακαρισμα περσυ. Οταν το πηρα το αμαξι μετα την επισκευη παρατηρησα οτι δεν εβγαζε κρυο αερα το κλιματιστικο και το θερμομετρο της εξωτερικης θερμοκρασιας ελεγε -30 κελσιου ενω ηταν καλοκαιρι. Υπαρχει περιπτωση να μην βγαζει κρυο αερα λογω της εξωτερικης θερμοκρασιας που δειχνει; Ζεστο μου ειπε βγαζει κανονικα που το δοκιμασε το χειμωνα.
  12. Kαλημερα, που εκανες την καταργηση και ποσο πηγε;
  13. 1. Εγω το δικο μου το ειχα ετσι πανω απο χρονο και δεν επαθε τιποτα. Απλα μπορει να ετυχε βεβαια. 2. Εγω ημουν τυχερος και βρηκα το δικο μου καινουριο στο ebay πριν περιπου 5 χρονια στα 260€. Δυστυχως μια γρηγορη ματια που εριξα το πουλανε οσο Ελλαδα πλεον. Απο εδω πηρα εγω http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-New-VW-Audi-Seat-Skoda-NOX-sensor-03C907807D-/110807601993?nma=true&si=ePh2KbLi24FjBRQle2cee1ncJR4%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 3. Δε νομιζω να επισκευαζεται, εκτος αν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια χρονια. 4. Καλη τυχη.
  14. Τελικα αγορασα τα συγκεκριμενα και δουλευουν μια χαρα. http://www.ebay.co.uk/itm/360629294958?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.co.uk/itm/260967801203?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Για τα υπολλοιπα δεν εχουμε κανει κατι ακομα
  15. Το golf mk4 της μάνας μου θέλει ένα φρεσκαρισμα γιατί τώρα που το είδα το καλοκαίρι με έπιασε η καρδιά μου. 1. Ο διακόπτης που ελέγχει το παράθυρο του συνοδηγού στη θέση του οδηγού έχει φύγει. Επίσης ο ίδιος διακόπτης στην πλευρά του συνοδηγού έχει μπει κάπου ένα εκατοστό μέσα και έχει κενό, αλλά δουλεύει. Έχει δοκιμάσει κανένας αυτούς από eBay? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=360629294958&alt=web Στην πλευρά του συνοδηγού δεν εδώ κοιτάξει ακόμα. ____________ 2. Η κεντρική κλειδαριά στην πόρτα του οδηγού δεν λειτουργεί, κλειδώνει μόνο την συγκεκριμένη πόρτα και πρέπει να κλειδώσουν από τη μεριά του συνοδηγού. Κάτι τέτοιο χρειάζομαι? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=281118390943&alt=web Μήπως για κλειδαριά να κοιτάξω κάτι από αντιπροσωπία να είμαι σίγουρος μην πάει και κλειδώσει και δεν ανοίγει μετά με τίποτα? _________ 3. Τέλος, το πίσω παράθυρο μεριά του οδηγού δεν ανεβοκατεβαίνει, παρ'όλο που ακούγεται να δουλεύει μέσα ο μηχανισμός. Τι χρειάζομαι για εκεί? Αυτά σε πρώτη φάση.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.