Jump to content

IRMSCHER

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About IRMSCHER

  • Birthday 11/17/1980

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

IRMSCHER's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δεν αντέχω να συζητάω άλλο για το αν σπάνε ή όχι τα Z16!!! ΈΛεος πια, πότε θα σταματήσει αυτό το πράμα ?? Εδώ σταματήσαμε να λέμε ότι τα tsi καίνε λάδια, ας σταματήσει και αυτό επιτέλους... Εγώ δουλεύω στα 230 άλογα SAFE πρόγραμμα, ξέρω άλλα Z16 που δουλεύουν 240, το παν είναι να σέβεσαι και να ξέρεις που εμπιστεύεσαι το αμάξι σου. Υπάρχει και Ζ16 απο Αγγλία που δουλεύει κ04 με μαμά σωθηκά στα 280 άλογα. Όσο για την ψηφοφορία, δεν έχω άποψη για το Polo, οπότε δεν θα απαντήσω. Απλά είμαι ενάντια του αυτόματου σαζμάν σε τέτοιες κατηγορίες αυτοκινήτων.
  2. Επειδή έχω δίπλωμα για μηχανάκι , 125cc, όταν έδινα εξετάσεις και όταν έκανα κάποια μαθήματα, ο ΚΟΚ λέει ότι το μηχανάκι θεωρείται όχημα οπότε και πρέπει να ακολουθεί την κανονική πορεία ενός οχήματος, δλδ πίσω απο τα άλλα αυτοκίνητα. Ο ελιγμός είναι η λεγόμενη προσπέραση όπου απαγορεύεται προφανώς. Έτσι ακριβώς είχα τρακάρει και εγώ πριν 10 χρόνια περίπου με το μηχανάκι, σταματημένα οχήματα σε φανάρι, και απο στενάκι βγαίνει ταξιτζής, το σταματημένο όχημα τον αφήνει να περάσει και εγώ προσπερνούσα τα σταματημένα οχήματα. Εγώ έφταιγα φυσικά αν και δεν αναμείχθηκαν ούτε τροχαία ούτε ασφάλεια μιας και δεν του έκανα καθόλου ζημια. Θα αποζημιωθείς 100%.
  3. Φορούσα απο το εργοστάσιο Dunlop SP Sport 01.Τραγικό λάστιχο απλά. Ίσως αυτά που αναφέρεις να είναι διαφορετικά. Θα πρότεινα Conti αλλά τα Sport Contact 2. Εγώ πλέον φοράω Uniroyal Rain Sport 2 βέβαια, αλλά έχω φίλο που δοκίμασε και Sport Contact 2 και 3 και προτιμά τα 2. Σε διαστάσεις 225/40/18 αναφέρομαι.
  4. Και μετά εμείς είμαστε οι επικύνδυνοι και οι αλήτες επειδή το αμάξι μας κάνει φασαρία!!!! Άλλα μ@λ@κ@ Έλληνα, μια ζωή μ@λ@κας θα είσαι!!!
  5. Ευχαριστώ παιδιά. @nikosp11 Παρήγγειλα ένα καθαριστικό της Meguiars , αυτό εδώ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290484441795&ssPageName=STRK:MEWNX:IT. Το ξέρεις ? @Capamaru Το σκέφτηκα αυτό να σου πω την αλήθεια και αφού το λέει και άλλος, θα το κάνω. Σκέφτηκα για οινόπνευμα λίγο, μ@λ@κί@ ?
  6. Όπως στα υφασμάτινα καθίσματα έχουμε τον βιολογικό καθαρισμό, υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τις δερμάτινες επιφάνειες ? Μπορούμε να τις απολυμάνουμε και αν ναι με τι ? Ευχαριστώ!
  7. Παιδιά μην τρελένεστε, δεν μίλησα συγκεκριμένα για το DSG αλλά γενικά για τα αυτόματα σαζμαν. Αν πιστεύετε ότι το να οδηγήσεις ένα χειροκίνητο σαζμάν στο όριο είναι το ίδιο εύκολο με ένα αυτόματο τότε να πάω πάσο. ¶λλωστε είναι το ίδιο να πατάς ένα paddle απο το να πατάς συμπλέκτη και να περνάς 3η... Αριστερό πόδι στο φρένο ? Οκ...
  8. Ωραίο ποστ αλλά νομίζω ότι αυτή η καραμέλα "τα OPEL δεν στρίβουν" πρέπει να σταματήσει...Βασιζόμενος σε τι λές ότι δεν στρίβει ? Σε αυτά που έχουν πει κάποιοι δημοσιογράφοι ? Οι χρόνοι σε πίστες λένε άλλα... Σε παρακαλώ, βρείτε κάτι άλλο να πείτε!!!
  9. χαχαχαχαχαχαχα,συμφωνώ με τον φίλο και ιδίως στην 1η του πρόταση. Και εγώ το Cooper θα διάλεγα. Για έναν φίλο που είπε ότι τα Cooper τα οδηγούν γυναίκες απο τα Β.Π., νομίζω πως το ίδιο θα λέγαμε και για τα Golf και ιδίως για τα Scirocco που είπε ο φίλος παραπάνω στη 1η του πρόταση!
  10. Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω που είναι η διασκέδαση με ένα αυτόματο σαζμάν... Προτιμώ αριστερό πόδι και δεξί χέρι να είναι στην εγρήγορση παρά αυτή η "κουλαμάρα" Το καθένα έχει την χάρη του βέβαια όμως.
  11. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτησε τον. Δεν ξέρω γι αυτό που λες τι χρειάζεται!
  12. ¶μα είσαι Κατερίνη ανέβα Θεσσαλονίκη. Ο Λαζαρίδης είναι πολύ καλός, έχουν βάψει φίλοι μου σε αυτόν ζάντες και έχουν τα καλύτερα σχόλια. Εγώ τον έχω μιλήσει και στο τηλέφωνο και ακούγεται πολύ συνεργάσιμος. Μάλιστα έχει αρκετά δείγματα σαν έκθεση στο μαγαζί του οπότε θα μπορείς να διαλέξεις ακριβώς αυτό που θέλεις. http://www.zantes.eu/index.asp?lang=gr&page=contact.asp
  13. Αυτό θα σου φανεί χρήσιμο. http://postimage.org/image/a4d4g3ic/ Σίγουρα μπαίνει, οι Γερμανοί άλλωστε κάνουν τέτοια πράγματα, σε στενή ζάντα φοράνε μικρό λάστιχο αλλά πάντα στα επιτρεπόμενα όρια. (αν και φοράνε 8Χ17 με 205 λάστιχο, όπως φορούσα και εγώ στο παλιό μου αυτοκίνητο) Λογικά οι μαμά 18άρες είναι 7,5, όπως και οι δικές μου και φοράω 225. Θα σου πρότεινα το 225 Επίσης δοκίμασε το Uniroyal Rain Sport 2 , έχει πολλές καλές κριτικές και, αν και V σχεδιασμός, είναι αρκετά αθόρυβο λάστιχο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.