Jump to content

krits0s

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by krits0s

  1. Χαιρετω ολο το club,για να μας λυθει σε ολους η απορια για το dsg7 εχει βγει αυτο My link :lol: απο mtm,οπως θα δειτε φτανει 30kg ροπη δεν ξερω αν ειναι ταβανι αυτο,παντως ειναι μια αρχη.

    Και νομιζω πως ενα 1ο σταδιο θα ειναι αρκετο αφου το dsg εχει αρκετα πλεονεκτηματα σε σχεση με τα manual. worthy.gif

  2. Σαν κατοχος ibiza fr να πω οτι μεχρι στιγμης κ 10.800 χλμ μετα την αγορα ειμαι παρα πολυ ευχαρηστημενος το πηρα 17.253 τον αυγουστο κ η τιμη του ειναι περιπου 400 ευρω πανω τωρα,

    το εψαξα παρα πολυ για το αν θα επαιρνα cupra fr η scirocco για μενα η καλυτερη επιλογη ηταν το fr για πολλους λογους φυσικα και δεν εχει την ποιοτητα του scirocco εχει τον ιδιο κινητηρα και το καλητερο εχει το dsg που οταν ρωτησα στην vw μου ειπαν μαζι με τα χειρηστηρια στο τιμονη 2100 ευρω συνολο περιπου 26000. Τωρα το αν αρεσει η οχι το fr ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.Και το αν ειναι κουβας η οχι ας το κρινουν οσοι το εχουν.Επισις η διαφορες με το cupra εκτος της εμφανισεις ειναι προγραμμα 710ευρω μεσα απο την seat με εγγυηση για το fr σκληροτερη αναρτηση κ cruise control δεν νομιζω οτι αξιζει για αυτα συν 2000ευρω.

  3. Εχω την εντυπωσει πως το 6αρι εχει τον ιδιο κινητηρα με το 5αρι με διαφορετικη χαρτογραφηση γι'αυτο ανοιξα το θεμα.

    Για τυχον προβληματα που εχουν αντιμετωπισει κατοχοι του 5.

  4. Καλησπερα σε ολο το club οπως λεει και ο τιτλος σκεφτομαι να παρω ενα golf 1.4tsi με τα 160. Το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει πολλα για διαφορα προβληματα,

    κυριως μηχανικα θα ηθελα λοιπον τα "φωτα" σας.

    Καθε πληροφορια βοηθαει.

    Ευχαρηστω.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.