Jump to content

koumi

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About koumi

  • Birthday 09/04/1982

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

3,715 profile views

koumi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Χρονια Πολλα!!

  2. koumi

    Xenon Se Golf V

    Τι εννοείς δεν σου είχαν πει καλα πράγματα?? Τα προβολάκια απο τa manuals που κατέβασα απο το forum αναφέρουν H11. Εχει παραγείλει κάποιος απο το e-bay?
  3. koumi

    Xenon Se Golf V

    Ανοίγω αυτό το topic γιατι έψαξα ανεπιτυχώς σε όλο το forum για τι τύπου xenon να παραγείλω για Golf V. Έλυσα τα καπάκια στους φανούς και για την μεσαία και μεγάλη σκάλα ο τύπος ηταν H7 και για τους προβολείς ομίχλης H11. Παίζει κάτι άλλο ρόλο? watt? φωτεινότητα? Θα έχουμε πρόβλημα και θα θέλω can bus?
  4. Ξέρετε κάποιον περιοχή πάτρα, να επαναφέρει βαθουλώματα και χοντρές γραντζουνίες?? Βρήκα στο internet dentmaster.gr που δείχνει κάποιες εικόνες και μάλιστα λέει και για χαλάζι. εχει ακούσει κάτι κανείς? Ξέρετε κάποιον άλλο?
  5. Παιδες γεία σας, Θέλω να αλλάξω κωδικό immobilizer και να συνγχρονίσω δύο νέα κλειδιά που αγόρασα απο ebay στο νέο αυτό κωδικό. Το εχει δοκιμάσει κανένας αυτό το ενγχείρημα με το την obd2?? Μπορεί κάποιος να με καθοδηγησει ανάλογα?
  6. ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....Το πήγα απο τα επίσημα και μου είπαν ραντεβού για αλλαγή τρόμπας νερού....το αυτοκίνητο ειναι TSI GT SPORT 140Hp με 10500κμ... Σήμερα τελικά το πήρα με αλλαγή τρόμπας νερού. Πλέον σταμάτησε ο ήχος που έκανε σε απότομο πάτημα γκαζιού απο 2500 έως 3000 στροφές. Μαλιστα ο μηχανικός μου είπε πως πλεον οι τροχαλίες είναι ποιο ενισχημένες και έτσι δύσκολα χαλάνε..Για να δούμε... ΥΓ...το πρόβλημα είχε αρχισει απο 05/04/09 και τελικά σήμερα το πήγα για αλλαγή λόγω δουλειάς..Ο θόρυβος μέσα στο διάστημα αυτό είχε αρχίσει να αυξάνεται και να το κάνει με μεγαλύτερη συχνότητα το σφύριγμα..Σίγουρα είναι πρόβλημα και ας είναι και ηχητικό..εγγυηση έχουμε όλα θα τα αλλάξουμε αν κάτι δεν πάει καλα. ΥΓ2. η αλλαγή έγινε στον Λάτση (ΠΑΤΡΑ) και με τα παιδιά εκει είμαι πολυ ευχαριστημένος.
  7. ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....Το πήγα απο τα επίσημα και μου είπαν ραντεβού για αλλαγή τρόμπας νερού....το αυτοκίνητο ειναι TSI GT SPORT 140Hp με 10500κμ...
  8. πεσ τα φίλε μου...Μα τέτοια διαφορά...Μιλάμε για τρελή απάτη.
  9. Τελικά μόλις χτες κατάφερα στα 8000κμ να πάω για αλλαγή λαδιών και ένα μικρό έλέγχο.Πήγα στον Λάτση..Τα λάδια (Gastrol edgw 5w30) του τα πήγα εγώ. Δεν πλήρωσα εργασία παρά μόνο 10¤(το φίλτρο λαδιού). Μου είπε στον πρώτο έλνγχο είναι δωρεάν η εργασία. Να σημειωθεί ότι όταν είχα πάρει τηλέφωνο στην ΔΕΛΤΑ car στην Πάτρα μου είπαν τριάντα κάτι ευρό εργασία + φπα και αν είναι δυνατόν 25 ευρό το φίλτρο λαδιού...Οσον αφορά το συνεργέιο του Λάτση, είχε καινούρια μηχανήματα, φιλικούς μηχανικούς και άμεση εξυπηρέτηση.
  10. χαχαχαχα....ωραίοι είναι...Μου αρέσει που τα έχουν χωρίσει ωραία τα πακέτα τους...
  11. Φιλε μου ανέφερα ενα πρόβλημα.Αλλο θέμα ποσα χιλιόμετρα κάνουν πριν την παράδοση.Το forum γίνεται δυσανάγνωστο έτσι.
  12. τίτη - τετάρτη πάω αντιπροσωπεία...Ελπίζω να μην πλακωθώ... Αν κάποιος ξέρει κάτι ας το γράψει
  13. ρε παιδιά το αμάξι το πήρα πριν 6 μήνες καινούριο απο Παζαρόπουλο...Παίζει κάτι τέτοιο?
  14. έχεις δίκιο αλλα με έχει προβληματίσει το σύμβολο...Παιδιά ????Κάποιος?
  15. τι εννοείς? να πάει που? Λοιπόν παίδες...Μου το ξανάεβγαλε σήμερα.Υο εβγαλα φωτο. εσβησα την μηχανή και το ξαναάναψα και δεν υπήρχε. το έκανα κανα 2 -3 φορές ακόμα και δεν το έβγαλα....βοηθήστε με!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.