Jump to content

giogias

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About giogias

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

giogias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Ναι φιλε μου ενισχυτης ειναι για μηχανες και βαρκες κυριως.. υπαρχουν και αλλα μοντελα με δεκτη fm.
  2. προς το παρων με το bluetooth του ηχοσυστηματος. περιμενω να μου ερθουν αυτο http://www.ebay.com/itm/400586923881?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και αυτο http://www.ebay.com/itm/251279390930?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ωστε παλι να γινεται η συνδεση με bluetooth. υπαρχει και amplifier me ραδιο λογω του οτι εχω απεριοριστα mb στη sim παιζω το ραδιο απο εφαρμογη eradio στο ipad. οπως επισης και την tv.
  3. τελειωμενο ειναι το δυσκολο κομματι ειναι που το ipad ειναι ασπρο ενω ολη η κονσλολα ασπρη εκει παιζεις σε χιλιοστα. μπορει να τh ντυσω carbon
  4. Καλησπέρα και από μένα σήμερα μόλις τελείωσα το πρότζεκτ για την (όσο καλύτερη εργοςταςιακη εμφανηση βάση θήκη για το ipad mini) στην κονσόλα του Golf. Είναι τύπου slider μπαίνει και βγαίνει από το πλάι για να το παίρνουμε μαζί μας. Αυτόματη φόρτιση μόλις κουμπώσει. Και ήχος στο αυτοκίνητο μέσω Bluetooth. Το συγκεκριμένων μοντέλο είναι το 4g και μπορούμε να ακούμε εκτός απο τη μουσική μας και ραδιο μέσω streaming αλλά και τηλεόραση. Οι δυνατότητες απεριόριστες όπως GPS internet, social media κλπ. Ανεβάζω σιγά και ταπεινά φωτογραφίες και περιμένω σχόλια και κριτικές. Σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας, ίσως κάποιος θέλει να το δοκιμάσει!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.