Jump to content

dkrt

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dkrt

  1. Καλημέρα...εγώ έχω το golf V 1.4 fsi. Το θέμα με το τρέμουλο στο ρελαντί με είχε απασχολήσει ιδιαίτερα από τους πρώτους μήνες που το είχα (8/2004). Πήγα 3-4 φορές στην αντιπροσωπεία και οι απαντήσεις από τους μηχανικούς (διαφορετικούς κάθε φορά) ήταν : - ότι φταίει η βενζίνη - ότι όταν το κοιτάξανε δεν έκανε κάτι - ότι ήθελε καθάρισμα η πεταλούδα (βέβαια συνέχισε να το κάνει και μετά αλλά χρεώσανε το 50αρικο) και η τελευταία απάντηση (από έναν μηχανικό ποθ τον εμπιστεύομαι λίγο παραπάνω) είναι ότι είναι η τεχνολογία των κινητήρων της VW. Λειτουργούν "σχεδόν με τις αναθυμιάσεις" της βενζίνης για να έχουν χαμηλή κατανάλωση. Μάλιστα μου έδειξε και ένα χαρτί από Γερμανία που έλεγε αν θέλει ο πελάτης γίνεται μια τροποποίηση και καταργεί αυτό το πλεονέκτημα αλλά με ευθύνη του πελάτη.. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι όχι.......
  2. Γεια σας παιδιά. Έχω ένα GOLF V 1.4 fsi (μοντέλο 2004) και επειδή αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα είπα να καταθέσω την εμπειρία μου. Είχα το αυτοκίνητο 1.5 χρόνο και το πήγα στην αντιπροσωπεία για να μου αλλάξουν ένα πίσω φινιστρίνι (λόγω διάρρηξης). Πήγα το αυτοκίνητο από το προηγούμενο βράδυ ΄στην αντιπροσωπεία για λόγους ασφαλείας. Με παίρνει το πρωί ο μηχανικός και μου λέει (δεν είχε δει το σπασμένο φινιστρίνι!!!) : Το έφερες για το θόρυβο που κάνει όταν είναι κρύο ? όχι του λέω αλλά για πες..( Είχα ακούσει πολυ αραιά και που κάποιον σύντομο θόρυβο αλλά δεν είχα δώσει σημασία) Για να μην πολυλογώ μου αλλάξανε καδένα, γλείστρες κτλ κτλ. (Ήταν στην εγγύηση) και ο θόρυβος σταμάτησε.... Πριν από 5-6 μήνες εμφανίστηκε ο θόρυβος πάλι. Κάποιες φορές πολύ έντονα. Μια φορά ο θόρυβος κράτησε 1,5 λεπτό με το αυτοκίνητο σε κίνηση !!!!! Το πήγα τώρα σε ένα άλλο συνεργείο (πήγα και συστημένος) και μου είπαν ότι το πρόβλημα αυτό το παρουσιάζουν τα fsi 1.4 και 1.6. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό και οι επίσημες οδηγίες που έχουν (μου τις έδειξε γραπτές, με σφραγίδα) λένε ότι αν ο πελάτης διαμαρτύρεται πρέπει να αλλάχτει όλο το σετ (καδένα, γλείστρες κτλ). Όμως η αλλαγή αυτών δεν σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν θα εμφανιστεί αργότερα πάλι !!!!!!!!! Το κόστος ? 300-400 €. Τους ρώτησα δηλαδή μπορεί να χρειαστεί να αλλάζω καδένα κάθε 2 χρόνια ? Έλεος....Και μου λένε : τι να σας πούμε ? Αν θέλετε την αλλάζουμε αλλά δεν εγγυάται ο επίσημος αντιπρόσωπος ότι δεν θα ξαναγίνει. Αν δεν φτιαχτεί δεν θα δημιουργηθεί καποιο πρόβλημα !!!! ¶ντε βγάλε άκρη....... Κάποιος που να έβγαλε άκρη με αυτό το πρόβλημα ???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.