Jump to content

GEORGE_GR8

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About GEORGE_GR8

  • Birthday 10/18/1983

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

GEORGE_GR8's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ευχαριστώ πολυ. μεχρι στιγμης δεν το εχει ξαναπεταξει. το αλλο καλώδιο ηταν της κόρνας! και νόμιζα οτι μου ειχε καει!
  2. ηταν προσωρινο το νερο, λόγω οτι ειχα μεινει στο δρομο και υπηρχε τιποτα αλλο, εκτος απο express.ελπιζω να φτιαξει, θα το κοιταξω αυριο!
  3. Καλησπερα. Εψαξα λιγο μηπως βρω ιδιο θεμα αλλα δεν βρηκα γιαυτο ανοιγω καινουριο. Ειχα ενα ατυχημα με το golf v 1.4 140ps. Αλλαξα ολο το μπροστηνο μερος δλδ μετοπη προφ. φαναρια ψυγεια. με το που πηρα το αμαξι απο συνεργειο και μετα απο ΛΙΓΟ πιεση αναψε λαμπακι θερμοκρασιας, και αυτοματως εβγαλε. stop check coolant. Σταματησα αμεσως. σηκωσα με γριλο και ειχε πεταξει το κολαρο απο το ψυγειο. προσπαθησα το εβαλα και γεμισα με νερο. το κολαρο εχει αυτη την ασφαλεια το κλιψακι. με ζορι το εβαλα. πηγα σπιτι και λιγο πριν φτασω παλι τα ιδια. καλεσα εναν μηχανικο του το εξηγησα και μου ειπε οτι ειναι πιθανων το κλιψακι. το ψυγειο ειναι καινουριο. θα παει συνεργιο το αμαξι απο εκει που το ειχα παρει. εχετε αλλη ιδεα για το τι μπορει να ειναι? Επισης εκει που πιανει το κολαρο εχει και δυο καλοδια. το ενα ειναι ξεκρεμαστο και δεν εχει πουθενα βυσμα φια να μπει... Ο θεος βοηθος. αν μπορει καποιος ας με διαφωτησει. Χρονια πολλα.
  4. Του gt μπαινουν σε tsi GtSport? Μασκα προφυλακτηρας μετοπη??
  5. GEORGE_GR8

    Golf v 1.4 140ps

    My Babe...
  6. Μάθαμε τιποτα για τους χαρτες? Εχει καποιος συγγενης μου το touareg και πηγε στην αντιπροσωπεια κ του ειπαν το ιδιο.οτι δεν εχουν βγει ακομα. επίσεις ήθελε να βάλει κ ελληνικά στην οθόνη λειτουργιών, αλλα εδω δεν εχει ελληνικά για τους χάρτες, θα είχε για αυτο??!?
  7. Ναι, όντως Νίκο. Τα είχα ψιλομπερδέψει. ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Στο να έβαζα κάτι άλλο, εχετε τίποτα υπόψιν σας?
  8. Εχω το golf v 2008 λευκό με ηλιοροφή αγορασμένο με εργοστασιακό rcd-300 και σκέφτομαι να το αλλάξω με ενα πλήρες σύστημα με touch screen (navi, DVD, TV, bluetooth). το rcd 510 σκέφτομαι απο eBay γερμανίας και τοποθέτηση ενας φίλος μου. γνωρίζεται αν χρειάζονται περιφερειακά για την εγκατάσταση? Και πείτε μου την αποψή σας για το τι αλλο οικονομικό (μέχρι γυρω στα 600) μπορεί να με βολέψει. ευχαριστώ προκαταβολικά.
  9. Σου εχει βγάλει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα? Γιατι σκεφτομαι να βαλω και εγω Overload
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.