Jump to content

mbox

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About mbox

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

mbox's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. mbox

    D S G

    Επειδή για το DSG δεν είναι γνωστά πολλά πράγματα από τη μεριά του χρήστη, μήπως κάποιος από τους ιδιοκτήτες μπορεί να μας ενημερώσει για πιθανά προβλήματα και βλάβες, το προβλεπόμενο πρόγραμμα service αλλά και κόστος του? Το βασικό ερώτημα είναι όχι αν αξίζει η αγορά του αλλά το ρίσκο της πολύ ακριβής επισκευής και ιδιαίτερα μετά τη λήξη της εγγύησης. Μήπως υπάρχει ο κίνδυνος για κάθε βλάβη, τα συνεργεία να προτείνουν αντικατάσταση, λόγω πχ άγνοιας ή σκοπιμότητας ενδεχομένως λόγω μεγάλου κέρδους για την εργασία? Υπάρχει κάποια εμπειρία?
  2. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Golf 1.4 TSI με DSG Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου πείτε ποια είναι τα πιο συχνά/πιθανά προβλήματα που μπορεί να βγάλει το αυτοκίνητο και πόσο σοβαρά είναι. Το DSG είναι αξιόπιστο?, γνωρίζουν στην Ελλάδα τα συνεργεία να το συστηρούν ή απλώς θα το αλλάζουν κάθε φορά που έχει πρόβλημα? 1000 ευχαριστώ Επίσης, το κόστος συντήρισης είναι λογικό?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.