Jump to content

βασιλη

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About βασιλη

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

βασιλη's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλημερα, 1.4 tsi revo stage 1, και βαπελακη στην εισαγωγη, μπουζι μαμα με 40000 χλμ, τι να κανω΄.. τα αλλαζω τωρα η σε 60000 χλμ? τι βαζω , τα μαμα NGK,η τα NGK ιριδιου 1 βαθμο ψυχροτερα ,και γιατι?????/
  2. καλημερα, passat 1.4 tsi revo stage 1,40,000 χλμ ,πρεπει να αλαξω μπουζι? και αν ναι, τοτε τι? τα μαμα ngk, or ngk ιριδιου 1 βαθμο ψυχροτερα??? και γιατι ?
  3. Καλημερα. εχω ενα Passat 1.4 TSI με προγραμμα τις REVO.Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορει να ακουγεται το turbo χωρις αλαγει σκαστρας??
  4. Kαλημερα. τελικα θα το παω στην revo για ρυθμιση προγραματος και για πανελ φιλτρο ξηρου τυπου στο μαμα φιλτροκουτι.ειδα στο φορουμ οτι και αλλοι με το 1.8 tsi που ειχαν βαλει ρεβο το εβγαλαν γιατι τους εκανε κομπισματα , και με αλλα προγραματα δεν ειχαν προβληματα πχ mtm. λετε να φταιει τελικα ολοκληρο το προγραμα και να μην ειναι θεμα καποιας ρυθμισης?εχει βαλει καποιος με το 1.4 το προγραμα τις ρεβο?????????η ειμαι ο προτος......... την πατησα η οχι????????????
  5. To προγραμμα το εβαλα σε αντιπροσωπεια. μετα απο τηλ στη ρεβο μου ειπαν οτι πρεπει να το ρυθμησουν level 2 για απλη αμολυβδη .η αντιπροσωπεια λεει level 3 με παραμετρο για απλη αμολυβδη.μετα απο δευτερο τηλ στην ρεβο θετωντας το παραπανω ερωτημα level 2 or level 3 η ρεβο δεν ηξερε την απαντηση,και μου ειπε να παω στην αντιπροσωπεια. μπαχαλο.........
  6. καλησπερα σε ολους και καλη χρονια.στο αυτοκινητο μου passat 1,4 tsi 122 πριν λιγο καιρο εβαλα το προγραμα τις revo το εστρωσα και ολα καλα ...πεταει!!!...μεχρι τα 100 απο εκει και επανω εχει δυναμη αλλα κανει κενα, ξεσπασματα, σκαλοπατια, την δυναμη του δεν την βγαζει ομαλα .τι μπορει να παιζει????
  7. καλημερα. μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει που και πως θα βρω τα φαναρια τυπου audi για το αμαξι μου ,passat 2009.???
  8. μετα απο 600κμ το αυτοκινητο πεταει!!!!!το προγραμα αξιζει. 900ευρο μου κοστισε μου ειπαν 160 hp και 26κιλα ροπη .απο καταναλωση ειναι σχεδον το ιδιο με πριν. κανενα προβλημα στο αυτοκινητο REVO σε REVO σε αλλα.... λογο οικονομικων δυσκολιων αναγκαζομαι να πουλησω το αυτοκινητο μαζι με το προγραμα με μονο 10000 χλμ και ακομα μυριζει καινουριο!!το κρατος με ..υπαρχει κανεις που να ενδιαφερεται?
  9. καλησπερα σε ολους . σημερα εβαλα το προγραμα στο πασσατ μου .στα πρωτα 2-3 χλμ καμια διαφορα απο πριν εκανα 75 χλμ σιγα σιγα αρχισα να βλεπω διαφορα πιο γεματο ψηλα πιο νευρικο χαμηλα. γενικα ειμαι ικανοποιοιμενος ,αλλα δεν πεταω και την σκουφια ακομα,,λεω ακομα γιατι μου ειπαν οτι για να λειτουργισει το προγραμα αρχικα χρειαζεται να γινουν αρκετα χλμ... ειχε καπιος απο εσας το ιδιο προβλημα ??οντος το προγραμα [ξεδιπλονει] σταδιακα??
  10. θορυβος τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!joop εισαι θεος. εβαλα το λιπαντικο σε ολες τισ τσιμουχες αλλα και στισ πορτες στο επανο μερος τσιμουχα με τσοχα. το ανεβοκατεβαζα διαγονια σε πολυ αποτομη ραμπα ,πριν το λιπανο στην ιδια ραμπα ηθελα οτοασπιδες, τωρα ακρα του ταφου σιοπη .οσοι εχετε το ιδιο προβλημα δοκιμαστε αυτη την λυση θα παθετε πλακα με το αποτελεσμα οπος επαθα εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  11. καλημερα σε ολους. σημερα παω να αγορασω το λιπαντικο που προτινε ο joop το ακριβο. ελπιζω να λυθει το προβλημα ,θα σας ενημεροσω
  12. το εχεις δοκιμασει? εχεις το ιδιο προβλημα? λυθηκε?
  13. καλημερα σε ολους. εχω το passat 1.4 tsi 2008τον τελευταιο καιρο σε καθε μορφη οδηγισης ακουγεται ενα εντονο τριξιμο(λαστιχο με λαστιχο)απο τις τσιμουχες κυριος στις πισω πορτες.τις καθαρισα εβαλα σπρει σιλικονης αλα τιποτα ......βοηθεια!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.