Jump to content

martsulionis

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About martsulionis

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

martsulionis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. εχω ενα GT140HP 9/08..εχει κανει 1200χλμ. περιπου και τον τελευταιο καιρο ακουω ενα σφυριγμα στο αναμα του κομπρεσορα λιγα δευτερολεπτα μετα την αλλαγη σε 3η ταχυτητα...αν μπωρει καπιος να δωσει τα φωτα του!
  2. τι ενωεις οτι μαμα βγαζει 164 σε δυναμομετρο?
  3. δεν κανει τρεμουλο απο τα σινεμπλοκ με την καμια! τι λετε τωρα μαλον βαση ειναι φιλε
  4. κι εμενα το κανει το τρεμουλο αλλα το αμαξι το εχω 3 μηνες ...980χλμ...δε μπωρει να φταιει η πεταλουδα η ο πολαπλασιαστης!
  5. Γεια σε ολους, εχω ενα golf tsi 140gt ,χθες το πρωι κι ενω βαζω εμπρος να φυγω για δουλεια θυμαμαι οτι ξεχασα τον καφε σπιτι . γυριζω πισω βγαζω το κλειδι αλλα αφηνω το διακοπτη απο τα φωτα αναμενο και βαζω τα αλαρμ....περνω τον καφε κατεβενω βαζω εμπρος και αμεσως σβυνει ολο το ταμπλο (σκοταδι πισα λεμε) τα πορειας δουλευουν νορμαλ , αλλα ταυτοχρονα δουλευουν και τα δυο βεντιλατερ στο φουλ σαν τουρμπινες αεροπλανου!!!το μεσιμερι που μπηκα για να φυγω για το σπιτι ολλα δουλευαν ρολοι! Εχει παθει καπιος κατι παρομιο? Παρακαλω τα φωτα σας! Α ! το αμαξι το εχω 3 μηνες εχει 980χλμ..μονο...μιπως πεζει να λαλεισε απο τη χαμιλη θερμοκρασια? Απιστευτο για golf...
  6. ενα τριθυρο μαυρο θα το εχω σε μια ευδομαδα απο automarin
  7. οπωτε το συμπερασμα?? η βγαζεις καθε βραδυ τον εγκεφαλο η βρισκεις κλειστο γκαραζ και ησυχαζεις φιλε!!
  8. και τι ειναι το προγραμα που μπερδεβεται μαλι τη γριας?? απαραδεκτος ο μηχανικος σου
  9. και τι είναι το προγραμμα που μπερδεύεται μαλλί τις γριάς ρε φιλε απαράδεκτη απάντηση από μηχανικό!!! Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του forum.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.