Jump to content

galfigolf

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by galfigolf

  1. Καλησπερα και απο'μενα!! Καλη η προταση και φυσικα ειμαι μεσα,δεν το συζηταω,αλλα εγω προτεινω να βρεθουμε και την προηγουμενη μερα στο γνωστο στεκι των opel-ακηδων στο Πανοραμα,να πιουμε παλι το καφεδακι μας και να συντονιστουμε με την εκδρομη. Πως σας φαινεται η ιδεα μου??
  2. Πριν λιγο επεστρεψα απο το καφε Πανoραμα οπου γνωρισα τα παιδια του Opel-club και συζητησαμε για το επομενο Σαββατο 1/11/2008. Ελπιζω να μαζευτουμε πολλοι αρκει να μην μας τα χαλασει ο καιρος!
  3. VW Scirocco by Oettinger Τουμπανο!! Μονο αυτος ο χαρακτηρισμος αρμοζει στο Scirocco που εχει περιποηθει η OETTINGER. Το αυτοκινητο συγκαταλεγεται ηδη αναμεσα στα ομορφοτερα στην ιστορια της φιρμας και οπως ηταν φυσικο δεν περασε και πολυς καιρος πριν αρχισουν οι βελτιωτικες επεμβασεις.Η OETTINGER διαθετει πολυετη εμπειρια σε αυτοκινητα της VW και θα ελεγε κανεις οτι ολη αυτη η εμπειρια φαινεται στην ολοκληρωμενη εικονα του βελτιωμενου Scirocco. Αγριεμενο με γριλιες και αλλα αεροδυναμικα εξαρτηματα,χαρακτηριστικος στο εμπρος τμημα ειναι ο νεος προφυλακτηρας,ενω στο πισω μερος ξεχωριζουν τα μεγαλα βορτεξ και οι δυο διπλες αποληξεις της εξατμισης. Βεβαιως εκεινο που καθηλωνει τον παρατηρητη ειναι οι 20αρες ζαντες της OETTINGER που αγκαλιαζουν και τα μεγαλυτερα φρενα. Επεμβασεις ομως εχουν γινει και στους κινητηρες και ετσι ο 1.4 TSI αποδιδει 200 ολοζωντανους ιππους και ο 2.0 TSI κινητηρας αποδιδει 240 ιππους,ενω στο μελλον η εταιρια σκοπευει να φτιαξει ενα πακετο με τον διλιτρο TSI κινητηρα ο οποιος θα αγγιζει τα 350 ιππους!
  4. Παιδια μολις γυρισα απο την Καρεντα εδω στο Ηρακλειο Κρητης.Πηγα να δω το νεο Scirocco και ειναι αριστουργημα! Δυστυχως δεν το εκανα test drive γιατι δεν εχουν παρει ακομα πινακιδες,αλλα ειμαι πρωτος στην λιστα αναμονης για το test drive και με τα βυσματα που διαθετω μεσα εκει πιστευω να το κανω μονος μου μια βολτα! Παντως σαν μια πρωτη επαφη που ειχα με το coupe ξεφευγει τελειως απο golf. Η VW ανακοίνωσε τις τιμές για τη γκάμα του νέου Scirocco, με τιμές που ξεκινάνε από τις 21.800 ευρώ για τη βασική έκδοση 1.4 TSi 122 PS. Οι επόμενες εκδόσεις 1.4 TSi 160 PS, 1.4 TSi 160 PS DSG7 και 2.0 TSi 200 PS, κοστίζουν 23.550, 24.950 και 30.700 ευρώ αντίστοιχα, ενώ η κορυφαία 2.0 TSi 200 PS με το αυτόματο κιβώτιο DSG6 κοστίζει 32.700 ευρώ. Ο εξοπλισμός που προβλέπεται ως βασικός είναι αρκετά πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: αερόσακους οδηγού-συνοδηγού, πλευρικούς και αερόσακους κεφαλής, συστήματα ABS, ASR και ESP, αυτόματο κλιματισμό Climatronic δύο ζωνών, ράδιο CD με οκτώ ηχεία, υπολογιστή ταξιδιού Plus, ρυθμιζόμενη κολώνα τιμονιού, προβολείς ομίχλης, σπορ ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου κ.α. Ενδεικτικά να αναφέρουμε και από τον αντίστοιχα πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό: την πανοραμική οροφή με κόστος 925 ευρώ, τους πίσω αισθητήρες για το παρκάρισμα με 465 ευρώ, το cruise control με 205 ευρώ, τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με 865 ευρώ, τους προβολείς Bi-Xenon με 1.060 ευρώ κ.α. Για παρτε ματι!! VW Scirocco by Oettinger
  5. Ποιες ειναι οι τιμες που δινει η Καρεντα για το Scirocco?
  6. Πως πηγε ρε παιδια η συναντηση? Δυστυχως δεν τα καταφερα να ερθω γιατι προεκυψε ενας γαμος στην Ιεραπετρα... Ποτε με το καλο η επομενη συναντηση??
  7. Κι εγω θα ερθω να γνωριστουνε τα golfakia μας,να γνωριστουμε κι εμεις!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.