Jump to content

golfiakias

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About golfiakias

  • Birthday 06/11/1985

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Yahoo
    tzo.irakleio@yahoo.gr

User Information

  • Νομός
    Ηρακλείου

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

4,413 profile views

golfiakias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δυστυχώς δεν κατάφερα  να βρεθώ στη συνάντηση. Θα μπορούσα όμως να παραγγείλω μία μπλούζα της εκδρομής και να μου την στείλετε Ηράκλειο ;

    :thumbsu:

     

  2. Καλησπέρα παιδιά. Θα χρειαστώ και εγώ 2 μπλουζάκια σε μέγεθος (Large). Η πληρωμή μπορεί να γίνει όταν με το καλό μας έρθετε ; Επίσης μέχρι ποτέ μπορούμε να ενημερώσουμε σε ποιες εκδηλώσεις θα πάρουμε μέρος ; Και κάτι τελευταίο . Έχετε ψάξει το θέμα του parking ;Γιατί στο ξενοδοχείο θα είναι αρκετά δύσκολο να παρκάρετε όλοι μαζί
  3. Mike gti κανόνισε μια ημερομηνία και ανακοίνωσε την μπας και μαζευτούμε να πάμε καμιά βόλτα. Στείλτε e-mail και sms σε όλα τα παιδιά του club για την συνάντηση. Έχουμε χαθεί !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Γεια σου Αλεξη.Θελω να σου στιελω ενα μνμ και δεν μπορω για να μην γραφω εδω.Ειμαι ο Γιωργος που ειχαμε φτιαξει τα φαναρια πισω. Λοιπον θελω να σε ρωτησω ποιος σου φτιαχνει το αμαξι.ποιος σου εβαλε το intercooler. πιστευς να μπορεσουμε να βρεθουμε και την Κυριακη στη συναντηση......
  5. μπραβο ρε παιδια.αντε να γιατι εχουμε καιρο να βρεθουμε!!!!!!!!!!!! μεσα και εγω.....
  6. Μπραβο ρε φιλε.πολλυ ωραιο το εκανες το αμαξι σου.
  7. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 28 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ TEAM :lol: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
  8. παιδια δεν πιστευω να μας εριξε την πολλη καλη διαθεση που ειχαμε τοσες μερες ο καιρος,αλλα πιστευω να υπαρχει ακομα και το μεσημερακι να μαζευτουμε αρκετοι και να περασουμε καλα
  9. παιδια πιστευω να μην μας την χαλασει ο καιρος αυριο και ολλα να πανε καλα μιας και ολλα τα αυτοκηνιτα θα ειναι πιστευω καθαρα θα εχουμε πολλη κοσμο αυριο :thumbsup:
  10. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ? ΠΟΛΗ ΗΣΥΧΙΑ ΒΛΕΠΩ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Ε ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ?
  11. Μπραβο στον Χρηστο και τον Δημητρη,αλλα και σε ολλα τα παιδια για την εκδρομουλα που ετοιμαζουν και πιστευω να μναζευτουμε και να περασουμε τελεια.
  12. Καλημερα σας παιδια.....Το Σαββατο περασαμε μια χαρα.Διστιχος ομως εγω δεν μπορεσα να κατσω πολι με τα παιδια γτ δουλευα.Αλλα εμαθα τα καλητερα Διστιχος φιλε μου Doggy δεν θα δεις το τερατακι γτ το πηρα και εφυγα γτ θα επρεπε να με παει στην δπυλεια Αλλα τηα βαλω φωτο και τηα το βλεπετε συνεχεια ..Doggy δεν ξερω αν το ειχες δει αλλα σας ειχα εθχαριστησει για τα καλα σας λογια.Thanks!!!!!!!!
  13. Καλησπερα σε ολους........Καταρχας θελω να ευχαριστησω τον doggy και τον doumasi για τα καλα τους λογια... Σχετικα με τις ζαντες.225/40/18 με λαστιχο Pirelli P Zero Nero.H μαρκα της ζαντας ειναι Rota.Και τις εχω βαψει.Ασιμη ηταν αλλα δεν μου αρεσαν.Να σας πω την αληθεια δεν μου εχει πετυχει.Και σε λιγο καιρο θα τις ξαναβαψω.Λεω να τις κανω καμμενο χρυσο.Και θα ηθελα τιν γνωμη σας.Οσο για το Σαββατο θα ειμαι εκει αλλα οχι για πολυ ωρα γιατι δουλευω το βραδυ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.