Jump to content

pwillis94

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About pwillis94

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

Recent Profile Visitors

3,793 profile views

pwillis94's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Α καλα!!! http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/H-VW-exei-etoimh-th-lysh_129978.asp Ωραια λυση!! αν ηταν τοσο ευκολο ρε μαγκες γιατι 5 χρονια παραπλανουσατε τον κοσμο και δεν τα φτιαχνατε εξ αρχης ωστε να μην φατε προστιματα και μηνυσεις? Εκτος και εαν αυτη η λυση κανει τα αλογα μουλαρια! Α ρε απατεωνες του κερατα κωλο γερμανοι κουνατε και το δακτυλο μονιμως! Στον κωλο σας να το βαλετε! και εσεις και ο κωλοαναπηρος που κατεστεψε τοσους και τοσους συνανθρωπους μας για παραδειγματσμο!!!
  2. Λογικα Ηλια μου οχι! Λυπαμαι που σου κανω την καρδια περιβολι αλλα πως θα γινει αυτο? εαν γινοταν τοσο ευκολα τοτε για πιο λογο να βαλει το πειραγμενο λογισμικο και να γινει ξεφτιλα διεθνως και να ειναι ανοικτη σε μηνυσεις παγκοσμιος και σε προστιμα? το εκανα διοτι δεν υπηρχε αλλος τροπος ωστε να πιασουν τους ρυπους που επρεπε! τα 1,6 εχουν και πιο σοβαρο θεμα απο τα 2.0... ασε εχουμε μπλεξει πολυ ασχημα διοτι πλεον και η τιμη μεταπωλησης αυτη η ηδη χαμιλη εξανευμηστικε ταχιστα μετα το σκανδαλο!
  3. λογικα οι euro 6 πρεπει να εχουν adblue λογο προδιαγραφων! τωρα εαν δεν εχουν τι να πω!!!! αν εχει adblue θα υπαρχει το στομιο η μαζι με το στομιο του πετρελαιο σε ντουλαπακι του ρεζερουαρ η στο πορτμπακαζ κατω απο το πατωμα εκει που ειναι (ηταν) η ρεβερεζα!!!
  4. Παντως σχεδον κανενα μοντελο στην ελλαδα δεν ηρθε με clean diesel προδιαγραφες κοινως με adblue! αρα εμεις στο ελλαδισταν θα φαμε το μεγαλο λουκι! Μεγια μας! απο οσους προλαβαν να κανουν μεγαλο service kai μικρο σαν εβαλε ποτε ενδειξη για συμπληρωμα υγρου ουριας adblue η οτιδιποτε αλλο τετοιο? Και μην ακουσω κανα κουφο του στυλ δεν βγαζει τετοια ενδειξη εδω τελειωνει το ρημαδη το υγρο για τους υαλοκαθαριστηρες και μας πριζει το κερατο συνεχεια μπιπ και μπιπ και μπιπ! αν υποθεσουμε οτι θελει σχεδον 1,5 λιτρο ουρια για καθε 1000 χλμ περιπου στα 10,000 χλμ δεν θα ζητουσε συμπλιρωμα ουριας εαν ειχε ουρια το αμαξι μας? που λογικα δεν εχει αρα μονο software λυση δεν υπαρχει! τωρα απο εκει και περα ασ λουστουμε το γαματο made in Germany! ρε ουστ κοπροσκυλα!
  5. Η λυση εαν ηταν ευκολη θα το ειχαν κανει εδω και χονια ωστε να μην εσκαγε το σκανδαλο καν! Η εαν οντως εκσαγε θα ηταν για ενα πολυ πολυ μικρο αριθμο αυτοκινητων! εδω ομως πηγες να με βγαλεις τρελο οτι ειναι ευκολη λυση και θα ριξουν παραπανω ουρια και τελος! εδω τα αμαξια εκτος των euro 6 δεν εχουν ουρια αρα ειναι τεραστια διαδικασια και βεβαια κανενας ουτε εσυ προσωπικα φανταζομαι δεν θα ηθελες να κανουν τετοια εργασια στο αυτοκινητο σου χωρις να ξερεις το τελικο αποτελεσμα! Η μηπως δεν θα ειχες τετοιο θεμα? (Βεβαια εσυ δεν εχειw καν diesel) εκτος βεβαια εαν εισαι υπαλληλος της kosmocar vw/audi!!!!!! Εσυ προσοπικα πωες θα ενιωθες και τι θα εκανες? οταν τα fsi σαν του avatar σου χαλουσανε οι κινητηρες λογο μαλακων μεταλλων και χρεαζοταν ρυθμιση και πολες φορες εκτος εγγυησης πως θα ενιωθες? Θα πρεπει ολοι μαζι το τονιζω ολοι μαζι να τους κανουμε να ξυπνησουν και να πραξουν αναλογα με το την αρμοζουσα τιμωρια για αυτο που εκαναν τελος! ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  6. http://www.greencarcongress.com/2015/09/20150921-vw2l.html Για να μην λεμε ανακριβιες! ειναι κριμα!
  7. Πρόκειται στο ότι στα τεστ στην Αμερική με το προγράμματος ενεργοποιημένο και οχι η διαφορά στον δίλιτρο 140ps είναι 138,5 και 115,2 χωρις! Άρα για να πιάσει τα όρια τον ρύπων θα πρέπει να μειωθούν τα άλογα! Έκτορα εάν χαμηλά δεν λειτουργεί η τουρμπίνα και κάνει ξέσπασμα ψηλά που σημαίνει αδύναμο αμαξι χαμηλά συν μεγαλύτερη κατανάλωση και ένα πολυ επικίνδυνο αμάξι ψηλά λόγο ξεσπάσματος του Τούρμπο σε σχετικά μεγαλύτερη ταχύτητα !
  8. Οντως σωστος δικο μου λαθος!!! Λογικο μονο Αμερικη θα αναγκαστουν να τα παρουν πισω και να τα αντικαταστησουν με καινουργια! Εμεις στο τελος θα μας ζητησουν και τα ρεστα! Σκεψου ομως οτι καποιοι σαν εμενα που εχουμε διλιτρο και πληρωνουμε και φορο πολυτελεας και τελη κτλ θα παει κατα διαολου και η αξια του αυτοκινητου συν οτι εαν χασει και 20-30 ιππους δεν θα θες ουτε να το κρατησεις αλλα δεν θα μπορεις ουτε να το πουλησεις!!! win-win situation!
  9. http://www.protothema.gr/world/article/518226/germania-aposursi-24-ekat-ohimaton-tis-volkswagen-/ Παιδια στην Γερμανια τελικα δεν θα επιτραπει επιδιορθωση της βλαβης αλλα υποχρεωτικη αποσυρυση!!! Για να δουμε στο μπανανισταν θα μας πουνε οτι τι ζητατε ολα μια χαρα ειναι για εσας επειδη ειστε σε μνημονιο!!!! χαχαχαχα Για να δουμε εαν εχει καθολου κοτσια το Ελληνικο (παρα)κρατος να υπερασπιστη τον δυσμοιρο λαο του!!!
  10. Παιδια μεσα και εγω!!! βεβαια εγω εχω audi μην πω καμμια βαρια κουβεντα! πρεπει να κανονισουμε ενα meeting αθηνα & ενα Θεσσαλονικη για τα παιδια που σε καθε περιοχη! και απο εκει και περα μετα να το χωρισουμε και σε εταιριες!
  11. Παντως για να μπορεσει το αμαξι να καλυψει τους τυπους πρεπει η να εκχυεται λιγοτερο καυσιμο στον θαλαμο η λιγοτερο αερα! λιγοτερο αερα λογο κατασκευης του μλποκ πολυ δυσκολο αρα λιγοτερο καυσιμο που συνεπαηει λιγοτερους ιππους! πολυ απλο! και αυτο στο 2.0 διοτι στο 1.6 θελει αλλα μπεκ που σημαινει ανοιγμα του κινητηρα και αλλο καζανακι εξατμισης και εαν βαλουν και το adblue σημαινει οτι θελει και χωρο για να τοποθετηθει το στομιο σωλνωσεις κτλ! ποιος νοημων ανθρωπος θα δεχτει να βαλουν τετοιο χερι στο αμαξι του χωρις να ξερουμε και το τελικο αποτελεσμα! μην ξεχναμε οτι οι κινητηρες αυτη δεν φτιαχτικαν με συστημα adblue στα τεχνικα τους αρα τι προβληματα θα βγαλουν? και ποιος θα πληρωσει το μαρμαρο? Παιδια κρινω το ποιο λογικο μαζικες αγωγες για εξαπατηση/απομειωση τα παιδια που εχουν VW μαζι και οι εχοντες Audi μαζι.. τοσο απλα! ΥΓ Τελικα 3 ηλιθιους γνωρισα εμενα εσενα και τον Mueller (προφητικη η ταινια) χαχαχαχα
  12. Σωστά αλλά για συστηματική εξαπάτηση και απομείωση της αξίας του αυτοκινήτου μπορείς να τους κανείς μήνυση! Άλλωστε αλλά σου πουλήσανε και τελικά αλλά σου παραδώσανε!
  13. Φίλε μου σε ποιο site το είδες? vw.de? εάν σου είπε οκ να χοροπηδας! Φοβερό βίντεο! Δηλαδή η λύση θα είναι να μας μειώσουν την ιπποδύναμη και την ροπή από 140ps σε 112ps?Να πάμε όλοι μαζί δικαστικά να τους πάρουμε και τα εσώρουχα!
  14. Σιγουρα εχεις δικιο για την δυναμομετρηση ομως θεωρω δεδομενο οτι οταν κανεις την επισκευη η vw/audi θα σε υποχρεωνη να υπογραφεις waiver στο οποιο θα δηλωνεται ρητως οτι δεν εχεις πλεον καμμια νομικη βλεψει εναντια στην εταιρια! Και εαν μετα γινει πατατα θα μεινεις στο χερι με ενα πολυ ακριβω αχρηστο αυτοκινητο που δεν θα εχει καμμια ουσιαστικη αξια....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.