Jump to content

pwillis94

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pwillis94

  1. Α καλα!!! http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/H-VW-exei-etoimh-th-lysh_129978.asp Ωραια λυση!! αν ηταν τοσο ευκολο ρε μαγκες γιατι 5 χρονια παραπλανουσατε τον κοσμο και δεν τα φτιαχνατε εξ αρχης ωστε να μην φατε προστιματα και μηνυσεις? Εκτος και εαν αυτη η λυση κανει τα αλογα μουλαρια! Α ρε απατεωνες του κερατα κωλο γερμανοι κουνατε και το δακτυλο μονιμως! Στον κωλο σας να το βαλετε! και εσεις και ο κωλοαναπηρος που κατεστεψε τοσους και τοσους συνανθρωπους μας για παραδειγματσμο!!!
  2. Λογικα Ηλια μου οχι! Λυπαμαι που σου κανω την καρδια περιβολι αλλα πως θα γινει αυτο? εαν γινοταν τοσο ευκολα τοτε για πιο λογο να βαλει το πειραγμενο λογισμικο και να γινει ξεφτιλα διεθνως και να ειναι ανοικτη σε μηνυσεις παγκοσμιος και σε προστιμα? το εκανα διοτι δεν υπηρχε αλλος τροπος ωστε να πιασουν τους ρυπους που επρεπε! τα 1,6 εχουν και πιο σοβαρο θεμα απο τα 2.0... ασε εχουμε μπλεξει πολυ ασχημα διοτι πλεον και η τιμη μεταπωλησης αυτη η ηδη χαμιλη εξανευμηστικε ταχιστα μετα το σκανδαλο!
  3. λογικα οι euro 6 πρεπει να εχουν adblue λογο προδιαγραφων! τωρα εαν δεν εχουν τι να πω!!!! αν εχει adblue θα υπαρχει το στομιο η μαζι με το στομιο του πετρελαιο σε ντουλαπακι του ρεζερουαρ η στο πορτμπακαζ κατω απο το πατωμα εκει που ειναι (ηταν) η ρεβερεζα!!!
  4. Παντως σχεδον κανενα μοντελο στην ελλαδα δεν ηρθε με clean diesel προδιαγραφες κοινως με adblue! αρα εμεις στο ελλαδισταν θα φαμε το μεγαλο λουκι! Μεγια μας! απο οσους προλαβαν να κανουν μεγαλο service kai μικρο σαν εβαλε ποτε ενδειξη για συμπληρωμα υγρου ουριας adblue η οτιδιποτε αλλο τετοιο? Και μην ακουσω κανα κουφο του στυλ δεν βγαζει τετοια ενδειξη εδω τελειωνει το ρημαδη το υγρο για τους υαλοκαθαριστηρες και μας πριζει το κερατο συνεχεια μπιπ και μπιπ και μπιπ! αν υποθεσουμε οτι θελει σχεδον 1,5 λιτρο ουρια για καθε 1000 χλμ περιπου στα 10,000 χλμ δεν θα ζητουσε συμπλιρωμα ουριας εαν ειχε ουρια το αμαξι μας? που λογικα δεν εχει αρα μονο software λυση δεν υπαρχει! τωρα απο εκει και περα ασ λουστουμε το γαματο made in Germany! ρε ουστ κοπροσκυλα!
  5. Η λυση εαν ηταν ευκολη θα το ειχαν κανει εδω και χονια ωστε να μην εσκαγε το σκανδαλο καν! Η εαν οντως εκσαγε θα ηταν για ενα πολυ πολυ μικρο αριθμο αυτοκινητων! εδω ομως πηγες να με βγαλεις τρελο οτι ειναι ευκολη λυση και θα ριξουν παραπανω ουρια και τελος! εδω τα αμαξια εκτος των euro 6 δεν εχουν ουρια αρα ειναι τεραστια διαδικασια και βεβαια κανενας ουτε εσυ προσωπικα φανταζομαι δεν θα ηθελες να κανουν τετοια εργασια στο αυτοκινητο σου χωρις να ξερεις το τελικο αποτελεσμα! Η μηπως δεν θα ειχες τετοιο θεμα? (Βεβαια εσυ δεν εχειw καν diesel) εκτος βεβαια εαν εισαι υπαλληλος της kosmocar vw/audi!!!!!! Εσυ προσοπικα πωες θα ενιωθες και τι θα εκανες? οταν τα fsi σαν του avatar σου χαλουσανε οι κινητηρες λογο μαλακων μεταλλων και χρεαζοταν ρυθμιση και πολες φορες εκτος εγγυησης πως θα ενιωθες? Θα πρεπει ολοι μαζι το τονιζω ολοι μαζι να τους κανουμε να ξυπνησουν και να πραξουν αναλογα με το την αρμοζουσα τιμωρια για αυτο που εκαναν τελος! ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  6. http://www.greencarcongress.com/2015/09/20150921-vw2l.html Για να μην λεμε ανακριβιες! ειναι κριμα!
  7. Πρόκειται στο ότι στα τεστ στην Αμερική με το προγράμματος ενεργοποιημένο και οχι η διαφορά στον δίλιτρο 140ps είναι 138,5 και 115,2 χωρις! Άρα για να πιάσει τα όρια τον ρύπων θα πρέπει να μειωθούν τα άλογα! Έκτορα εάν χαμηλά δεν λειτουργεί η τουρμπίνα και κάνει ξέσπασμα ψηλά που σημαίνει αδύναμο αμαξι χαμηλά συν μεγαλύτερη κατανάλωση και ένα πολυ επικίνδυνο αμάξι ψηλά λόγο ξεσπάσματος του Τούρμπο σε σχετικά μεγαλύτερη ταχύτητα !
  8. Οντως σωστος δικο μου λαθος!!! Λογικο μονο Αμερικη θα αναγκαστουν να τα παρουν πισω και να τα αντικαταστησουν με καινουργια! Εμεις στο τελος θα μας ζητησουν και τα ρεστα! Σκεψου ομως οτι καποιοι σαν εμενα που εχουμε διλιτρο και πληρωνουμε και φορο πολυτελεας και τελη κτλ θα παει κατα διαολου και η αξια του αυτοκινητου συν οτι εαν χασει και 20-30 ιππους δεν θα θες ουτε να το κρατησεις αλλα δεν θα μπορεις ουτε να το πουλησεις!!! win-win situation!
  9. http://www.protothema.gr/world/article/518226/germania-aposursi-24-ekat-ohimaton-tis-volkswagen-/ Παιδια στην Γερμανια τελικα δεν θα επιτραπει επιδιορθωση της βλαβης αλλα υποχρεωτικη αποσυρυση!!! Για να δουμε στο μπανανισταν θα μας πουνε οτι τι ζητατε ολα μια χαρα ειναι για εσας επειδη ειστε σε μνημονιο!!!! χαχαχαχα Για να δουμε εαν εχει καθολου κοτσια το Ελληνικο (παρα)κρατος να υπερασπιστη τον δυσμοιρο λαο του!!!
  10. Παιδια μεσα και εγω!!! βεβαια εγω εχω audi μην πω καμμια βαρια κουβεντα! πρεπει να κανονισουμε ενα meeting αθηνα & ενα Θεσσαλονικη για τα παιδια που σε καθε περιοχη! και απο εκει και περα μετα να το χωρισουμε και σε εταιριες!
  11. Παντως για να μπορεσει το αμαξι να καλυψει τους τυπους πρεπει η να εκχυεται λιγοτερο καυσιμο στον θαλαμο η λιγοτερο αερα! λιγοτερο αερα λογο κατασκευης του μλποκ πολυ δυσκολο αρα λιγοτερο καυσιμο που συνεπαηει λιγοτερους ιππους! πολυ απλο! και αυτο στο 2.0 διοτι στο 1.6 θελει αλλα μπεκ που σημαινει ανοιγμα του κινητηρα και αλλο καζανακι εξατμισης και εαν βαλουν και το adblue σημαινει οτι θελει και χωρο για να τοποθετηθει το στομιο σωλνωσεις κτλ! ποιος νοημων ανθρωπος θα δεχτει να βαλουν τετοιο χερι στο αμαξι του χωρις να ξερουμε και το τελικο αποτελεσμα! μην ξεχναμε οτι οι κινητηρες αυτη δεν φτιαχτικαν με συστημα adblue στα τεχνικα τους αρα τι προβληματα θα βγαλουν? και ποιος θα πληρωσει το μαρμαρο? Παιδια κρινω το ποιο λογικο μαζικες αγωγες για εξαπατηση/απομειωση τα παιδια που εχουν VW μαζι και οι εχοντες Audi μαζι.. τοσο απλα! ΥΓ Τελικα 3 ηλιθιους γνωρισα εμενα εσενα και τον Mueller (προφητικη η ταινια) χαχαχαχα
  12. Σωστά αλλά για συστηματική εξαπάτηση και απομείωση της αξίας του αυτοκινήτου μπορείς να τους κανείς μήνυση! Άλλωστε αλλά σου πουλήσανε και τελικά αλλά σου παραδώσανε!
  13. Φίλε μου σε ποιο site το είδες? vw.de? εάν σου είπε οκ να χοροπηδας! Φοβερό βίντεο! Δηλαδή η λύση θα είναι να μας μειώσουν την ιπποδύναμη και την ροπή από 140ps σε 112ps?Να πάμε όλοι μαζί δικαστικά να τους πάρουμε και τα εσώρουχα!
  14. Σιγουρα εχεις δικιο για την δυναμομετρηση ομως θεωρω δεδομενο οτι οταν κανεις την επισκευη η vw/audi θα σε υποχρεωνη να υπογραφεις waiver στο οποιο θα δηλωνεται ρητως οτι δεν εχεις πλεον καμμια νομικη βλεψει εναντια στην εταιρια! Και εαν μετα γινει πατατα θα μεινεις στο χερι με ενα πολυ ακριβω αχρηστο αυτοκινητο που δεν θα εχει καμμια ουσιαστικη αξια....
  15. Εγω το ειδα απο χτες στο λsite της audi στην γερμανια! Ετσι και αλλιως το vin number ειναι μοναδικο! Το θεμα ειναι παιδια οσοι εχουμε προβλημα πριν το δηλωνω ΠΡΙΝ την οποιαδιποτε επισκευη να σας δωσουν γραπτως με υπογραφη τι σοι εργασιες θα κανουν και τι αποτελεσμα θα εχουν! Αν δειτε οτι τα μασανε η δεν σας αρεσει αυτο που προτεινουν προχωρας νομικα. Αλλωστε ετσι και αλλιως τα αμαξια μας εχουν τρομερή απομείωση της αξιας τους λογο του σκανδαλου και ακόμα περισοτερο συτα τα οποια εμπλέκονται αυτο μην το ξεχναμε! Εαν ηξερα απο την αρχη ολα τα στοιχεια σωστα θα διαλεγα αλλο αμαξι!
  16. Μακαρι φιλε μου μακαρι απλως γνωριζοντας το group εχω την αισθηση οτι θα κανουμε οτι μπορουν ωστε να την βγαλουν φτηνα! Μην ξεχναμε το golf gt 170ps που μετα απο αναβαθμιση μεισανε την υπερπληρωση του turbo και τελικα επεσε το αμαξι στα 160 κατι απο 170! Τελος παντων αντε να δουμε! Η αλλη τρελη λυση ειναι να βαλουν adBlue το οποιο ομως πρωτον δεν κανει σε ολους τους πειραγμενους κινητερες λογο διαφορετικου τροπου μειωσεις των Nox και βεβαια ποιος θα μπορεσει να κανει μια τοσο μεγαλη μετατροπη? Μιλαμε για μεγαλη αλλαγη η οποια πιθανως αργοτερα να βγαλει αλλα θέματα στον κινητήρα διοτι δεν κατασκευάστηκε για να υποστιριξει αυτη την λειτουργια! Οποτε ημιμετρο να καλυφτουμε και μετα που θα σπανε ο ενας κινητηρας μετα τον αλλο την χρεωση το κλασσικο κοροιδο ο πελατης! Και επισης αλλο Αμερικη και αλλο μπανανισταν θυγατρικη της γερμανιας
  17. Δυστυχως εμενα αλλα και της συζυγου ειναι!!! γμτ την τυχη μας! Καλα ξεμπερδέματα! Βεβαια εμεις ανοικουμε στην premium μαρκα βλεπε Audi. Και θα πρεπει να καταφύγουμε στην νομικη οδο διοτι εαν ειναι να χασω 10 αλογα και βαλε αλλα και αυξηση της καταναλωσεις τοτε ακυρο ολο το θεμα του πετρελαίου!! Βαλε οτι πηραν και χωμα το προηγουμενο αμαξι το οποιο ηταν δικο τους ενος ετους καταλαβαινεται την χασουρα αλλακαι την κοροιοδια
  18. Ισως το πιο ομορφο και λειτουργικο Audi!!!! (value for money)!!! Προσγερει τα παντα! και σπορ και οικογενιακο και γενικα ολοκληρωμενο πακετο!!!
  19. Σορρυ παιδια χαθηκαμε! λοιπον το ολο θεμα εχει λυθει εδω και μερικους μηνες με την βοηθεια οχι του dealer αλλα της ιδιας της Kosmocar και των ανθρωπων της! Τελικως αλλαχτηκε το ραδιοcd με το concert διοτι δεν βρησκανε ουτε οι ιδιοι απο που προερχοταν η βλαβη! πραγματικα το παλεψανε παρα πολυ καιρο στο οποιο μου δωσανε αλλο αυτοκινητο αντικαταστασης και με αμεριστη συμπαρασταση την οποια και δεν περιμενα! Τελικως και αφου αλλαξανε ακομα και την καλωδιωση και το προβλημα επεμενε προτινανε και δεχτηκα να αλλαχτει το ραδιοcd και η καλωδιωση και μερικα αλλα ανταλλατικα σχετικα και ολα μια χαρα! ακομα δεν το πιστευω οχι τοτσο για την επισκευη οσο για την συμπεριφορα και τοσο σωστοι ηταν ολοι τους! Οποτε το αμαξακι ειναι σουπερ σε ολα του και προπαντος την καταναλωση! απιστευτα νουμερα παιδια! συνολικο στα 19000χλμ 6,1/100..... τα λογια περιτευουν! οποτε μετα απο 4 Audi και το επομενο αμαξι παλι Audi θα ειναι!!! θα ηθελα πραγματικα να ευχαριστησω ολους στην Kosmocar και ιδιετερα τον κυριο Δ.Κ για την υπεροχη συμπεριφορα! να ειστε ολοι καλα και παρακαλω τους Admin να αλλαξουν το ονομα στο λινκ με Audi Q3 - Kosmocar (Η μονη λυση) Ευχαριστω πολυ ολους για την συμπαρασταση και τελικα με ωραια τροπο αλλα και με στοιχεια μπορεις να λυσεις τα παντα ακομα και στην Ελλαδα!
  20. παιδια εκανα test drive 3 φορες!!! απλως ηταν το 4χ4 και το ραδιοφωνο επαιζε τελεια! αλλα ηταν το concert ραδιοφωνο καμμια σχεση!!! απλως δεν μπορουσα να φανταστω οτι το δικυνητο εχει τοσο μεγαλη διαφορα!!!! στο αντιστοιχο Tiguan δεν εχουν διαφορα μεγαλη!!!!
  21. δευτερον στην πορτα του οδηγου ο ρυθμυστης για τα ηλεκτρικα παραθυρα ειναι και σπασμενο απο τιν μια πλευρα στισ επιλογες και βεβεαια αναγραφη με γραφικα οτι εχει και θερμενομενους αλλα και αναδιπλωμενους καθρευτες αλλα δεν εχει το αμαξι! απλως απο το εργοστασιο ηρθε με λαθος διακοπτη! και βεβαια το σπουδαιο ειναι το ποσο ελαφρη ειναι το τιμονη σε βαθμο να κατανταει επικινδυνο! πραγμτικα επικινδυνο! και παιδια ημαρτον δεν ειναι το πρωτο αμαξι που παιρνω! ειμαι 40 ετων και ειχα και audi a3 sb και δικινητο tiguan καμμια σχεση η οδηγικη συμπεριφορα!! αν πας πανω απο 140χλμ το αμαξι φευγει! ασε που με ταχυτητες εως 50-60 χλμ σε δρομους με στροφες μονιμος χανει προσφρυση λογο τιμονιου! και οχι ο αερας στα λαστιχα ηταν ελεγμενος! και βεβαια ενω στην αρχη λεγανε οτι ετσι λειτουργει το τιμονι και δεν βαρενει μετα μου λενε υπαρχει επιλογη να γινει πιο βαρη αλλα εχει χρεωση 35 ευρω!!! καλο ετσι!!! τι να πω! οσο για το εαν θεωρειται χαζη βλαβη τα παρασιτα στο ραδιο οταν δωσεις πανω απο 30500 για ενα αμαξι θεωρεις δεδομενο οτι θα δουλευει το διαολεμενο ραδιοφωνο σωστα! ημαρτον! εδω το megane 10ετιας της συζυγου επαιζε τελεια! οποτε μην παμε εκει! και το θεμα δεν ειναι ενα δυο παραστια αλλα να μην ακους τιποτα αλλο παρα παραστιτα με λιγη μουσικη! ακρως εκνευριστικο!
  22. Εκανα παραγελλια για ενα Audi Q3 ντιζελ τελη νοεμβριου και για να παρουμε την αποσυρση μου προτινανε ενα αυτοκινητο χωρις το πακετο comfort (το οποιο περιλαβανει ξενον,οργανα στο τιμονι, κλιματισμο και ραδιοcd concert με την οθονη)ωστε να προλαβουμε κτλ. ηρθε το αμαξι και το παρελαβα 19-1-2012 μιλαμε για γελια! και βεβαια απο την πρωτη μερα δεν παιζει το ραδιοcd καθαρα!! ολοι οι σταθμοι εκει που παιζουν τελεια εκει χανουν το σημα και ακους σταθμους με παρασιτα!!! και μιλαμε και στους 6 αποθηκευμενους σταθμους!!! το παω πισω και αρχιζει ο γολγοθας! αρχικα οτι ειναι ρυθμιση του ραδιοcd! μετα αντικατασταση του ραδιοcd με αλλο ιδιου τυπου εντος εγγυησης! παλι τα ιδια! και μου λενε ναι εχει προβλημα αλλα δεν μπορουμε να το λυσουμε θα δουμε ενα μπαινει το ραδιοcd concert με την οθονη κτλ! μετα μου λενε οχι δεν μπρει να τοποθετηθει εκτων υστερον!! μου λεει ο εμπορος να παω κοσμοκαρ στην μανδρα! παω και εκει το βλεπουν και με στελνουν στην καρεντα βουλιαγμενης στον προισταμενο του τεχνικου οπου ο ανθρωπος οντως πιστοποει την βλαβη και στελνει γραμμα στην μανδρα με το οτι οντως υπαρχει θεμα και πρεπει να βρεθει λυση!! 2 εβδομαδες αργοτερα και με προτροπη δικη μου μου απαντανε οτι τελικα ναι μπορει να τοποθετηθει το ραδιοcd concert με την οθονη που προτιτερα ειχαν πει οτι κατηγορηματικως δεν μπαινει αλλα υπαρχει χρεωση 2500 ευρω!!!!! για ενα ραδιοcd που κοστιζει 570 ευρω στην παραγελλια!!! υμαρτον κλεφτες! δικο τους προβλημα ειναι οχι δικο μου γιατι δηλαδη να πληρωσω κατι για το οποιο δεν ευθυνομαι εγω!!! ξεφτιλισμενοι!!! μακρια απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο!!! εχει πολλα θεματα! πραγματικα υπαρχουν και αλλα θεματα αλλα αν μπω και σε αυτο θα γινει πολυ μακροσκελες το ποστ και θα φριξετε με την premium μαρκα του κακου καιρου!!! λυπαμαι πραγματικα που προτιμησα Audi.
  23. σε ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια φιλε tatas! αληθεια πριν ποσο καιρο το αγορασες το αυτοκινητο? υπαρχει καποιοσ με παραλαβη εντος του τελευταιου διμηνου ωστε να μας πει εαν υπαρχει καποια αλλη αλλαγη?
  24. Καλησπερα παιδια! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το Bluemotion!!!! το ταμπλο του ειναι απο σκληρο πλαστικο αλα trendline η εχει αφρωδη αφη σαν τα comfortline & highline? διοτι ακουω διαφορα κουλα! οτι και καλα στην αρχη ηταν οντως σκληρα πλαστικα αλα trendline αλλα πλεον τωρα τα εχουν αναβαθμιση και ειναι απο αφρωδη αφη σαν τα comfortline & highline! ισχυει η λενε αερολογιες ωστε να κλεισουνε την παραγελλια? ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.