Jump to content

passatempos

Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

About passatempos

  • Birthday 04/26/1974

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

4,624 profile views

passatempos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 1)Γιατι οι γυναικες οποτε προκαλουν ατυχημα πρωτον αργουν να βγουν απο το αυτοκινητο και δευτερον παντα βγενοντας υποστηριζουν οτι εφταιγε ο αλλος 2)Γιατι οι καμερες διαχειρησεις κυκλοφοριας εχουν ηχο????
  2. Eγω λεω οτι μαλλον θα πληρωσω την επεκταση εγγυησης και οτι το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι HUYNDAI
  3. Bρε biskoto βρηκες το vwclub.gr kai δεν βρηκες το www.volskwagen.gr ?
  4. Καλοριζικες Νικο δειχνουν πολυ εντυπωσιακες
  5. Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης
  6. Γιατι αν βαλεις της REVO και εμφανισει προβημα ο εγκεφαλος η cosmokar θα στον δικαιολογησει?Ο αντιπροσωπος θα το περασει ως βλαβη δεν προκειται να μαθει η cosmocar πως χαλασε και γιατι,δεν ειναι και καμια πανακριβη βλαβη για να στειλει η cosmocar ελεγκτη.
  7. Δες τα prtscn απο το ετκα απο οτι ειδα εγω υπαρχουν 3 ειδη το R line,to sport πακετο και ενα custom της VW.
  8. Αll time classic ο θεος να μας φυλαει απο παρκαδορους,εγω οπου μπορω προσπαθω να το παρκαρω μονος και δεν δινω τα κλειδια σε κανενα οταν δεν μπορω πηγαινω με το twingo 15ετιας
  9. Aρα θα επρεπε να βραβευτει εδω και καιρο το Α5 και το Α4 στατιον
  10. Συγνωμη τι το πρωτοτυπο εχει το Α5 cabrio και το Α4 allroad? το ενα ειναι ενα Α5 xωρις οροφη και το αλλο ενα Α4 station σε cross εκδοση με τετρακινηση και δυνατους κινητηρες.
  11. Oλα καλα,το Πασχα ειχα παει μια εκδρομουλα προς Σπαρτη και στον γυρισμο στην ευθεια της Τριπολης ειδα ενα 250+ στο κοντερ και την αποσταση με τον μπροστινο να τεινει να εκμηδενιστει σε πολυ πολυ μικρο χρονο και δεν το ξανακανω μου εφτασε μια φορα .Τωρα θα κανω κατι αισθητικες μικροβελτιωσεις οπως treadplates κλπ κλπ
  12. Oντως φαινεται καταπληκτικο αλλα δεν καταλαβαινω τον υπερμετρο ενθουσιασμο και golf R32 κυκλοφορησε και passat R36 και cc με 3.6 v6 300ps αλλα και phaeton με W12 αλλα βεβαια δεν ειδα να κυκλοφορουν και πολυ αναμεσα μας γιατι αραγε?
  13. Top Gear jeremy clarkson Audi drivers are cocks! lol
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.