Jump to content

meandros

Members
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by meandros

  1. Χθες εβγαλα την μπαταρια απο το αυτοκινητο και τη φορτισα.την ξαναεβαλα επανω,εβαλα μπροστα και τωρα ρεταρει χεοροτερα και με περισσοτερο θορυβο.
  2. gtse οταν λες μετρηση του μπεκ φανταζομαι οτι εννοεις αλλαγη θεσης σε αλλο κυλινδρο γιατι εχω δει σε αλλα ποστ του nikdev οτι δεν μετριουνται τα μπεκ του 1.4
  3. Εφτασα αισιως στις τεσσερις γνωμες για το τι φταιει για το προβλημα. συνεργειο 1(εξουσιοδοτημενο) επικαθισεις στις βαλβιδες.σιγουρα συνεργειο 2(εξουσιοδοτημενο) επικαθισεις στις βαλβιδες.με επιφυλαξη συνεργειο 3.μπεκ του κυλινδρου που κανει τα missfires.με επιφυλαξη συνεργειο 4.μπεκ του κυλινδρου που κανει τα missfires.με επιφυλαξη. τι λετε να κανω.να το αφησω και βλεπω η να προχωρησω σε μια απο τις δυο λυσεις που προτεινουν?
  4. Ειναι πολυ πιθανο να συβαινει αυτο που εγραψες.παντως στο ενα τιμολογιο το λαδι περιγραφεται ως CASTROL EDGE 5W30 LONG LIFE αλλα ο κωδικος διπλα του ειναι VA-SLXPL3V-12X1L.μετα απο googlαρισμα μου εβγαλε αυτο SLX Professional Powerflow VW LongLife III SAE 5W-30 ACEA A3/B3/B4, VW 504 00/507 00 στο αλλο τιμολογιο κωδικος VA-SLXPL3V-12X1L και περιγραφη ως castrol slx professional 5w30. αυτα οτι αφορα τα τιμολογια.τα μπουκαλια του λαδιου ηταν edge proffesional.
  5. δεν κοιταξα ημερομηνια παραγωγης και δεν εχω πλεον το μπουκαλι. δεν ειναι παραξενο οτι η αντιπροσωπεια σου δινει edge profffesional αλλα το τιμολογιο γραφει slx proffesional? ειναι το ιδιο λαδι?
  6. και εγω χθες που το αλλαξα ετσι ηταν το χρωμα.egde 5w30 LL FST το proffesional ηταν πρασινο.
  7. Τελικα χρησιμοποιηθηκαν castrol edge 5w30 fst titanium LL μια αλλη ερωτηση,εχετε βαλει ποτε castrol slx 5w30 long life?θυμαστε τι χρωμα εχει το λαδι?χρυσο η πρασινο?εχει την προδιαγραφη 504.00 507.00? ειδα το εξης παραξενο.μπουκαλι ενος λιτρου castrol edge proffesional 5w30 fst titanium αγορασμενο απο αντιπροσωπεια και η αποδειξη εγραφε επανω castrol slx proffesional 5w30 long life iii.επισης το λαδι ειχε πρασινο χρωμα. μηπως edge proffesional και slx proffesional ειναι το ιδιο λαδι?
  8. Ειμαι αναμεσα σε castrol edge fst titanium 5w30 LL και liqui moly top tec 4200 5w30 LL παντα εβαζα τα castrol.να παραμεινω στα ιδια η να παω στα liqui moly? τι προτεινετε?
  9. Ευχαριστω για την απαντηση. απο τα συμπτωματα που γραφεις εχω μονο την εντονη μυρωδια.αποδοση ιδια,καταναλωση ιδια, ηχος στο ρελαντι ιδιος. τρεμει και αναβοσβυνει το check μονο στο cold start.μολις τελειωσει το cold start σβυνει το check και δουλευει χωρις κραδασμους.
  10. Τα μπεκ γινεται να διαπιστωθει αν λειτουργουν απο το διαγνωστικο χωρις να βγουν απο το αυτοκινητο? υπαρχει τετοια δυνατοτητα απο καποιο προγραμμα?
  11. Δεν νομιζω να ειναι χαλασμενοι οι κυλινδροι.δεν εχω αυξημενη καταναλωση καυσιμου ουτε καιει λαδι. επισης δεν θα ειχε missfires μονο ο τεταρτος. το αυτοκινητο δεν εχει χασει δυναμη,παει μια χαρα. ενα αλλο που με παραξενεψε ειναι ο τι η συμπιεση που μετρησαμε ειναι παραπανω απο αυτη που δηλωνει το εργοστασιο μηπως κατι δεν πηγε καλα με την μετρηση?
  12. Μου εμφανιστικε και εμενα το προβλημα με το τρεμουλο και το check να αναβοσβυνει κατα την διαρκεια του cold start . το εβαλα στο διαγνωστικο και εβγαλε σφαλμα, διακοπες καυσης στον τεταρτο κυλινδρο. αλλαξα θεση στα μπουζι και τους πολλαπλασιαστες και το σφαλμα παρεμεινε στον τεταρτο. μετρησα την συμπιεση και τα αποτελεσματα ηταν ΖΕΣΤΟ 180psi και στους τεσσερεις κυλινδρους ΚΡΥΟ 160psi και στους τεσσερεις κυλινδρους. Τι γνωμη εχετε?τι μπορει να ειναι το πιθανοτερο προβλημα?
  13. Εχω το ιδιο προβλημα με αυτο που περιγραφεται πιο πανω.πηγα στο συνεργειο εγινε διαγνωστικος ελεγχος και μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι καπνισμενες εδρες/βαλβιδες και οτι χρειαζεται ανοιγμα ο κινητηρας.αυτη η διαγνωση μπορει να γινει μονο απο το διαγνωστικο η πρεπει να μετρηθει και η συμπιεση των κυλινδρων?
  14. ποσο κοστιζει περιπου το καθε μπεκ? αν εχει προβλημα μονο το ενα αλλαζουμε μονο αυτο η πρεπει και τα τεσσερα?
  15. Aναμεσα σε hankook ventus prime 3 και dunlop sport blue response,στην ιδια τιμη,ποιο θα προτεινατε?
  16. pirelli p7 cinturato 205/55/16 91V treadware 260 traction AA temperature A
  17. dunlop sport blue response 205/55/16 91v treadware 340 traction A temperature A
  18. Για τον εμπλουτισμο της λιστας της προηγουμενης σελιδας continental premium contact 5 205/55/16 91V treadware 280 traction AA temperature A
  19. ευχαριστω για την απαντηση.απ'οτι ειδα ειναι δυσκολο να βρεθει μεσω ιντερνετ ο δεικτης treadware του καθε ελαστικου οπως συμβαινει με την ετικετα της EU.
  20. Ειμαι μεταξυ του dunlop sport blue response B,A, 68db και του michelin primacy 3 C,A, 69db ποιο προτεινετε απο τα δυο?
  21. Γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω αν θεωρειτε σωστο να γινει επιλογη ελαστικου με βαση την ετικετα αποδοσης που φερει η απο τις αξιολογησεις οδηγων που χρησιμοποιησαν το εκαστοτε ελαστικο?
  22. οχι δεν αλλαξα εξωτερικη αντλια.μονο εξαερωση.την αλλαγη μου την ειχε συστησει καποιο συνεργειο. το συνεργειο που αλλαξα το σετ συμπλεκτη μου ειπε πως δεν χρειαζεται αλλαγη αφου δεν εχει διαρροη.
  23. Στην πρωτη και στην δευτερη ταχυτητα το κανει σε εμενα.ενα μικρο κλωτσημα. μου ειχαν πει οτι φταιει η εξωτερικη αντλια του συμπλεκτη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.