Jump to content

marios_pd

Members
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

About marios_pd

  • Birthday 08/17/1984

Contact Methods

  • MSN
    marios_pd@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    Graphic Design, Web design, Advertising, Branding

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    GTI mkVI DSG

marios_pd's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αγαπητέ electric doctor, εχω μια ερωτηση και γω για σενα... Μετά από αλλαγή εγκεφάλου ανεσης σε golf 6 στα πλαισια επεκτασης εγγυησης, εχει γινει μια ρυθμιση που κανει τα φωτα ημερας να ειναι πορειας, με αποτελεσμα οταν ειναι αναμμενα τα μεσαια φωτα, να ειναι και τα ημερας ταυτοχρονα, και επισης, οταν αναβεις τα πορειας μονο απο τον διακοπτη (πχ για να εχεις και τα προβολακια ομιχλης μαζι) να αναβουν τα ημερας. αυτο δεν καταφεραμε να το απενεργοποιησουμε στις ρυθμισεις απο το vag com μεσω του προγραμματος που κανει τις επεξηγησεις του κωδικα, παρα το οτι μπορεσαμε να παραμετροποιησουμε πολλες λειτουργιες και να τις ενεργοποιησουμε που δεν ειχε το αμαξι αρχικα, (οπως προβολακια στις στροφες, προβολακια οταν μπαινει οπισθεν, αυτοματο κλεισιμο ηλιοροφης με βροχη, ανοιγμα φωτων coming home με το ανοιγμα της πορτας οδηγου, φλασαρισμα των φωτων φρενων σε αποτομο φρεναρισμα) Προς το παρον, δεν με ενοχλει το οτι ειναι και τα 2 ταυτοχρονα αναμμενα (μερας και μεσαια) ομως σε περιπτωση που θελω να βαλω XENON θα ειναι ασχημα γιατι τα ημερας κιτρινιζουν εντονα, και 2ον πολλοι νομιζουν τι εχω αναμμενους προβολεις γιατι το φως προερχεται απο 2 πηγες (οπως με τους προβολεις δηλαδη). Πιστευεις οτι λυνεται η ειναι δυσλειτουργια του εγκεφαλου?
  2. κανε αλλαγη ταμπλω τωρα... τα μετα μην τα πιστευεις
  3. Καλησπερα κι απο εμενα. Το σκ που μας περασε αρχισε και το δικο μου clima να μου κανει καποια περιεργα. 1ον.Αρχικα εχει σιγουρα πεσει η αποδοση του ξαφνικα και εξηγω. στους 22 ενω παγωνα, απο την 1η μερα που το εχω, απο το σκ ξεκινησε να εχει μειωμενη αποδοση και πρεπει να το κατεβασω κατω απο 20 για να βγαλει την ιδια ψυξη. 2ον.εχω την εντυπωση οτι σε χαμηλη ταχυτητα, δηλαδη 30km, ακουσα κι εγω ενα περιεργο τραχυ θορυβο απο τον χωρο της μηχανης και συγκεκριμενα με το clima στο ON. 3ον.παρατηρησα πως καποιες φορες κολλαει η λειτουργια του κουμπιου της ανακυκλωσης του αερα. Δηλαδη ενω πατωντας το διαδοχικα 3 φορες, εχουμε αντιστοιχα -μονιμη ανακυκλωση- αυτοματη ανακυκλωση-εξωτερικος αερας (δηλαδη σβηστο λαμπακι), τελικα κολλαει και δεν σβηνει στο 3ο πατημα το λαμπακι η αλλες φορες ξαναναβει στις 2 πρωτες θεσεις. Καθότι μεχρι τελος ιουλιου εχω την επεκταση εγγυησης (ευτυχως) σκοπευω να το ψαξω πολυ. Παρασκευη πρωι εκλεισα στο συνεργειο RV.
  4. Καλημερα σε ολους. μιας και ειμαι και εγω στην ιδια ακριβως φαση, ενδιαφερομαι να κανω την ιδια κινηση, δηλαδη stage1 της Revo στο GTI 6. Εχουμε καποιο νεώτερο?
  5. Δηλαδη? τι συνεβη?
  6. Παιδια συγγνωμη, το σημα gti που λειπει απο την μασκα εμπρος δεν το ειδε κανεις???
  7. πολυ φοβάμαι ότι ίσως είναι σύμπτωμα βλάβης στον εγκέφαλο άνεσης, χωρις να αποκλείω βεβαια και το να είναι στο τελευταίο 3μηνο της η μπαταρία. Προσωπικά σε 6αρι GTI μου συνέβησαν και τα 2. (με αντίστοιχο σύμπτωμα αντί για παράθυρα, δεν άνοιγε / έκλεινε η Ηλιοροφή. Ευτυχώς είχα επέκταση εγγύησης για τον εγκέφαλο, αλλά από την τσέπη μου η μπαταρία.. - φυσικά δεν έβαλα την ίδια με μαμά αλλά ισχυρότερη Bosch - .
  8. Και που ειστε ακομη... Ο χειμωνας δυσκολα βγαινει. Εγω λογου του δικου μου, 9000ευρω τζαμπα τεκμηριο... Απο το πουθενα!
  9. είμαι κι εγω ιδιοκτητης ακριβως ιδιου αυτοκινητου και ειναι αυτο που σου λενε τα αλλα παιδια. εχω 6αρι GTI DSG και το αντιμετωπισα τον χειμωνα που μας περασε αυτο το προβλημα κυριως με τις χαμηλες θερμοκρασιες. το εφτιαξα στην καρεντα, με πολυ μικρο κοστος. και λυθηκε οριστικα. μου εβαλαν επενδυση στα σωληνακια αυτα.
  10. Βρε παιδια ναι, οκ... Ομως δεν ειναι λογικο να συμβαινει αυτο. Δεν συνεβαινε ουτε στο προηγουμενο bmw, ουτε στο mini της κοπελιας μου.. Γιατι δεν θεωρειται προβλημα?
  11. Εν κινησει μπαινει ανάλογα με την ταχυτητα σημαντικη ποσοτητα αερα απο τους αεραγωγους, ακομα και οταν ειναι στο OFF το clima. Αναγκαζομαι να κλεινω χειροκινητα καθε αεραγωγο, καθως φτανει σε ενοχλητικα επιπεδα ο εισερχομενος αερας. Σε GOLF MK6 gti ολα αυτα. Συμβαινει σε αλλους? λυσεις?
  12. Θα ηθελα την βοηθεια καποιου μελους που να εχει τον εξοπλισμο για να κανουμε αλλαγες στη κωδικοποιηση - ρυθμισεις του golf6 μου μεσω υπολογιστη. Οποιος εχει την διαθεση και την καλοσυνη ας απαντησει. Ευχαριστω..
  13. φιλε μου το ιδιο κρακ σαν χτυπημα ακουω κι εγω απο χαμηλα στο στην βαση της κολωνας του τιμονιου μου, σε αποτομες αλλαγες κατευθυνσης εχω GTI 6 του Αυγουστου 2009
  14. Παιδια καλημερα σε ολους ! ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει και παλι ομως θελω να σας ρωτησω ποιο προγραμμα να προτιμησω για αναβαθμιση του mk6 GTI μου. Το εχω ακομη μαμα με τα 210, και περιπου 14000χλμ. Νομιζω πως ειναι καλος καιρος για μια αλλαγη! σκεφτομαι REVO ...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.