Jump to content
emperor

Νέο 4x4 από τη Vw

Recommended Posts

Η VW προγραμματίζει την επέκταση της γκάμας των εκτός δρόμου μοντέλων της, με ένα νέο 4x4 σχετικά συμπαγών διαστάσεων. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το νέο μοντέλο θα βασίζεται στο Golf Plus -ένα μοντέλο που παραπέμπει σε MPV, βασίζεται στο Golf και θα βρίσκεται στην αγορά στα μέσα του 2005- και θα χρησιμοποιεί το σύστημα τετρακίνησης 4Motion που συναντάμε και σε άλλα μοντέλα της VW. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία παρουσίασης, κάτι τέτοιο θεωρείται πολύ πιθανό να συμβεί το 2006. Αν το μοντέλο αυτό δεν ξεφεύγει σε διαστάσεις από αυτές ενός οχήματος της κατηγορίας C, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα τοποθετηθεί από πλευράς τιμής, αλλά και ποια μοντέλα θα στοχεύει να ανταγωνιστεί.

Πηγη

Link to comment
Share on other sites

VW με Maserati συνεργασια?

Εδω και περιπου 1,5 χρονο σε θεματα που αφορουν τον εσωτερικο χωρο των αυτοκινητων. Μαλιστα προσφατα ακουστηκε οτι στην περιπτωση που ο ομιλος Fiat δεν καταφερει να ανταπεξελθει στις οικονομικες δυσκολιες το group vag ενδεχομενως να προβει στην εξαγορα της Maserati

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.