Jump to content
MIKEMAT

Magicstick (είμαι έξω φρενών)

Recommended Posts

Αφού διάβασα σε ένα tοpic του club μας για το έν λόγο προϊόν το οποίο "θεωρητικά" καλύπτει γρατζουνιές και εντυπωσιασμένος από το ενημερωτικό έντυπο που βρήκα στο μαγαζί που το προμηθέυτηκα και τις φωτογραφίες που περιείχε το αγόρασα αντί 25 ευρώ.Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες το τοποθέτησα για την επισκευή της μικροζημίας."ΘΑΥΜΑ"σκέφτομαι ,το χρώμα του αυτοκόλλητου ταίριαζε απόλυτα ,αλλά σε κάθε περίπτωση το αυτοκόλλητο προεξείχε.ΜΑΛΛΟΝ σκέφτομαι θα το αποροφήσεί,αλλα τι είναι για να το απορροφήσει, πλαστικό ράμμα χειρουργέιου.Ασε καλύτερα να ρωτήσω τον κατασκευαστή.

Παίρνω λοιπόν σήμερα τηλέφωνο και σας μεταφέρω την συνδιάλεξη.

-Αγόρασα το προϊόν σας αλλά αντιμετωπίζω το πρόβλημα οτι το αυτοκόλλητο προεξέχει της λαμαρίνας.

(Απ)-Προεξέχει πολύ???

-Όσο ένα αυτοκόλλητο.

(Απ)-Δεν σας το είπαν από εκεί που το αγοράσατε?

-Όχι και οι φωτογραφίες που έχετε στην συσκευασία δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.

-(Απ)Εμείς το λέμε στους πελάτες μας ότι από κοντά φαίνεται αλλά όχι από μακριά.

-Μα και με πινελάκι να το έβαφα από κοντά θα φαινόταν και όχι από μακριά.

(Απ)-Δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω.

Σε κάθε περίπτωση και στην διάθεση οποιουδήποτε, στο διαφημιστικό έντυπο αλλά και στο προϊόν δεν αναφέρεται τίποτα για την ιδιαιτερότητα του προϊόντος και οι φωτογραφίες είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ,τουλάχιστο κατά την γνώμη μου και αναλαμβάνω και την ευθύνη αυτού που λέω.

Αυτό που αναγράφει είναι ότι το προϊόν είναι "επαναστατικό"για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων(γράφει και PORSCHE),για φαντάσου να βάλεις στο καπό της καινούργιας σου CAYEΝNE ένα τσιρότο στο χρώμα του αυτοκινήτου για να καλύψεις μια γρατζουνιά από γάτα!!!!!!

Εγώ τώρα τι κάνω???.Υποτιμώ την νοημοσύνη μου και το τρώω,τους κάνω ρεζίλι όπου βρω και προφυλάσσω και άλλους από το συγκριμένο προϊόν η πάω στο Υπουργείο Εμπορίου.

Περιμένω τα σχόλια σας.

Αν έιμαι σε λάθος θεματική ενότητα παρακαλώ ας μεταφερθεί

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα δε ξερατε οτι ηταν αυτοκολλητο..?

τι αυτοκολλητο θα μπορουσε να κολλησει σε λαμαρινα κ να μη φαινεται..?

δεν εχει εφευρεθει τετοιο υλικο ακομα...

χωρις να το παιξω εξυπνος αλλα οταν ειδα το συγκεκριμενο προιον κατευθειαν περασε απο το μυαλο μου οτι πρωτον δυσκολα να ταιριαζει με τα χρωματα και δευτερον θα προεξεχει..

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα δε ξερατε οτι ηταν αυτοκολλητο..?

τι αυτοκολλητο θα μπορουσε να κολλησει σε λαμαρινα κ να μη φαινεται..?

δεν εχει εφευρεθει τετοιο υλικο ακομα...

χωρις να το παιξω εξυπνος αλλα οταν ειδα το συγκεκριμενο προιον κατευθειαν περασε απο το μυαλο μου οτι πρωτον δυσκολα να ταιριαζει με τα χρωματα και δευτερον θα προεξεχει..

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ,αλλα για να δικαιολογήθω λίγο γράφει "επαναστατική εφέυρεση" κρίνοντας λοιπόν και απο τις φωτογραφίες ,δυστηχώς δεν μπορούσα να ανοιξώ την συσκευασία ,και οτι έλεγε "αφήστε το 24 ώρες " υπέθεσα οτι μπορεί να έιναι κάποια μεμβράνη.Αλλά και με τη λογική ακόμα πόσο "επαναστατική εφέυρεση" έιναι ένα αυτοκόλητο στο καπό σου.Μπάλωμα σαμπρέλας να έβαζα θα έιχε καλύτερη εφαρμογή.Και τέλως πάντων με αυτά τα δεδομένα έχει αυτό το προίον σκοπό ύπαρξης???.

Link to comment
Share on other sites

Guest elvis in ibiza

Μου αρεσει που το EVO το περιοδικο του ειχε κάνει και γαμω τις γκριζες διαφημισεις τον προηγουμενο μηνα....οτι και καλα το σουμπαρου εγινε καινουριο....

Προφανως και να απευθυνθεις και στο ΙΝΚΑ και στο Υπουργειο...

Link to comment
Share on other sites

to evo σε gt το ειχε βαλει,στον προφυλακτηρα και ελεγε τι καλο ποθ ειναι κτλ κτλ..απορια ηλι8ιου..αντε και το εβαλες,για να το βγαλεις τι κανεις????το τραβας και βγαινει η κανεις ταμα?

Link to comment
Share on other sites

Πω ατιμια.. Το εχω στο αυτοκινητο εδω και 3-4 μερες αλλα δεν το εβαλα ακομα λογω χρονου. Παλι καλα..

Το περιεγραφαν οτι απορροφαται κατα καποιο τροπο μετα απο 24 ωρες. Απιστευτο. Παντως αν παραμενει ως αυτοκολλητο, τοτε λογικα θα ξεκολλαει με λιγη προσοχη.

Οι διθυραμβικες κριτικες του evo με εκαναν να πιστεψω οτι ηταν επαναστατικη εφευρεση.. Πληρωμενες πορνες τελικα (quote by Kostopoulos)..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ απλό πρωτού αγοράσουμε το οτιδήποτε κάνουμε έρευνα αγοράς. Όταν χωρίς να ξέρεις κολύμπι πας αμέσως στα άπατα, τότε στην καλύτερη θα πιείς νερό στην χειρότερη θα πνιγείς.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί Φίλοι μου,

Τέλη Ιουλίου, μέσω γνωστού, συναντήθηκα με το κατασκευαστή του προϊόντος με σκοπό να αναλάβει η Ετιαρία μου την αποκλειστική Εμπορική Διάθεση του επίμαχου αυτοκόλλητου.

Πέρα απο το γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος εμφανίστηκε με ύφος "τα ξέρω όλα" ξεφτίλισε ομαδικώς Φανοποιούς, Βαφείς, Chip Away και όλα τα συναφή επαγγέλματα επισκευής μικροζημιών εντός του πρώτου 15λέπτου.

Φανερά ενοχλημένος του δήλωσα σε έντονο ύφος ότι δεν επιτρέπω τέτοιου είδους και ποιότητας συζητήσεις παρουσία μου, και πως καλά θα ήταν να επικεντρωθούμε στο επαναστατικό υλικό και την επιθυμητή εμπορική πολιτική. Είχε φέρει μάλιστα δύο δείγματα τα οποία προσπάθησε να επικολλήσει σε ποτήρι.

Εθεσα κάποια ερωτήματα:

1- Παρατηρώ ότι αυτό το αυτοκόλλητο έχει αισθητό πάχος και φαντάζομαι ότι θα βγάζει μάτι πάνω στη λαμαρίνα.

Απάντηση: Δεν είναι ακριβώς έτσι, το "ειδικό" αυτό υλικό πολυμερίζεται εντός 24 ωρών απο τη στιγμή επικόλλησης, σκληραίνει και αφαιρείται μόνο με τρίψιμο ή κομμάτι-κομμάτι.

2- Παρ' όλα αυτά θα φαίνεται, ετσι δεν είναι? Μήπως με τη χρήση κάποιας αλοιφής εκ των υστέρων θα μπορούσε να αφομοιωθεί το αυτοκόλλητο με το χρώμα και να μη φαινεται?

Απάντηση: Ασφαλώς και θα φαίνεται, εξάλλου το αυτοκόλλητο είναι πρόσκαιρη λύση και δεν υποκαθιστά τη βαφή του μέρους, αλλα το καλύπτει προσωρινά. Στο δεύτερο σκέλος η απάντηση ήταν κόλαφος για τις αλοιφές, τη 3Μ, την ασχετοσύνη όσων χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους κ.ά. κουραστικά.

3- Απο τι υλικό αποτελείται αυτό το επαναστατικό αυτοκόλλητο? Η ερώτηση σκόπιμη καθώς το χαρτάκι πίσω απο το βαμμένο αυτοκόληλτο φέρει τη σφραγίδα του κατασκευαστή.

Απάντηση: Ειδικό αυτοκόλλητο, το οποίο βάφεται με όλα τα στρώματα, αστάρι, χρώμα & βερνίκι, όπως προβλέπεται απο το κωδικό κάθε χρώματος.

4- Πως αλήθεια ακολουθεί τα κοψίματα ή τις κούρμπες το sticker?

Απάντηση: Το ζεσταίνουμε και στρώνει. Ακόμα και με αναπτήρα μπορεί κανείς.

Εξυπακούεται ότι αμέσως πλησίασα τον αναπτήρα μου το κολλημένο στο ποτήρι αυτοκόλλητο και αυτό πήρε φωτιά.

5- Αλήθεια φτάσατε να αποδώσετε τόσο καλά, όπως λέτε γιατί ακόμα δεν το είχα κολλήσει πουθενά γαι να έχω ιδία αντίληψη, το κάθε χρώμα. Εχετε ή είχατε σχέση με βαφή αυτοκινήτων στο παρελθόν ώστε να γνωρίζετε τόσες λεπτομέρειες και να προσεγγίσετε το θέμα τόσο επιτυχημένα?

Απάντηση: ................................................................................................................

Πέρα απο το κωμικοτραγικό παράδειγμα της ισχύουσας Ελληνικής νοοτροπίας περί του επιχειρείν, αποδεικνύεται περίτρανα ότι κάθε ένας που διαθέτει περίσσιο θράσος είναι σε θέση πλέον να εξαπατά τους υπόλοιπους.

Το παληκάρι προσπαθεί πιστεύοντας ότι έχει στα χέρια του την εφεύρεση του αιώνα να εμπορευθεί το προϊόν του. Και εμπορικά κατ' εμέ πολύ καλά κάνει. Είναι ευθύνη και μέριμνα του καταναλωτή να διαφυλάξει τα όποια συμφέροντά του. Οποιος δεν κατανοεί ότι ένα αυτοκόλλητο δεν μπορεί να "απορροφηθεί" απο τη γρατζουνιά καθ' ότι στέρεο σώμα και πως ένα αυτοκόλλητο δεν μπορεί να αποτελέσει πανάκεια της όποιας χαρακιάς, Βοήθειά του.

Σαν Εταιρία αρνηθήκαμε τη διάθεση του προϊόντος δεδομένου ότι προβλέψαμε παρόμοια προβλήματα. Η Εταιρία που τα διέθετε στην Ελληνική Αγορά και ίσως ακόμα τα διαθέτει είναι μία εκ των μεγαλυτέρων Εταιριών Accessories γιαυτό και θα το βρείτε παντού, σχεδόν.

Εμένα δεν με έπεισε ως προϊόν και μάλλον δεν παέι καλά σε πωλήσεις δεδομένου ότι έλαβα νέα όχληση / παράκληση για διάθεση του, την οποία απέφυγα ευγενικώς.

Το προϊόν σε κάποιους ενδεχομένως κάνει, π.χ. βαθιά γρατζουνιά, πάντα όμως ως πρόσκαιρη επικάλυψή της και όχι επισκευή.

ΠΡΟΣΟΧΗ, χρειάζεται σε όλους μας...........

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nομίζω η απάντηση του φίλου adoniram έχει υπερκαλύψει τα παραπάνω απο εμένα γραφόμενα.Δυστηχώς φώτο δέν έχω να βάλω καθότι κατάφερα να το αφαιρέσω γρήγορα.Στην διάθεση όμως όποιου θέλει να το δοκιμάσει.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ.

Aναφορικά βέβαια με την παρατήρηση του φίλου για το μπορούσα να κατανοήσω οτι ένα στερεό σώμα δεν αποροφάται ,πρέπει να σημειώσω ξανά "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ" έτσι γράφει και τέλος πάντων στο 2006 ζούμε θα μπορούσε και να γινόταν.Αλλά εγώ δέν το κατάλαβα,καταναλωτές έιναι και γυνάικες που μπορεί να μήν έχουν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις,και ο πατέρας μου που έιναι μεγαλύτερης ηλικίας και πολύ άλλοι που έιναι εντυπωσιασμένοι απο τα κέιμενα,τις φωτογραφίες τους κωδικούς της συσκευασίας και πολύ σημαντικό "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!!!!"

Edited by MIKEMAT
Link to comment
Share on other sites

αν κατάλαβα καλά είναι ελληνική πατέντα;

Αυτο και μονο επρεπε να μας υποψιασει....

@adoniram.

καλα τον εκανες αλλα ο καταναλωτης δεν εχει τροπο να αποφυγει την απατη. Οταν του λενε οτι το υλικο απορροφαται μεσα σε 24 ωρες, τοτε.. respect.. στο κατω-κατω οταν λεει επαναστατικη εφευρεση κατι τετοιο θα εννοει.

αυτο ειναι ζητημα ΙΝΚΑ, υπουργειου κτλ.

και φυσικα για μια ακομα φορα αποδειχτηκε ποσο αναξιοπιστα ειναι τα περιοδικα αυτοκινητου..

Link to comment
Share on other sites

Για να μπορεί ένα περιοδικό να επιλέγει τι θα βάλει μέσα στις σελίδες του θα πρέπει να είναι πολλά χρόνια στο χώρο ώστε να το εμπιστεύεται ο κόσμος και να έχει ένα σταθερό κοινό που το αγοράζει κάθε μήνα. Σε τέτοια περίπτωση προσπαθεί να διαφυλάξει την αξιοπιστία του, διαφορετικά απλά προσπαθεί να επιβιώσει διαφημίζοντας ότι του δίνει έσοδα.

Link to comment
Share on other sites

Κάλεσε το ΙΝΚΑ, θα τους πάεει εμπλοκή

Θα πάρεις και κανένα χρηματικό ποσό και πήγαινε στον autopainter να στο κάνει κουκλί το θηριό σου!!!

Link to comment
Share on other sites

Πάρε πρώτα τους ίδιους και πές τους εαν μέσα σε 2 μέρες δεν μου δώσετε 100 ευρώ να φτιάξω την ζημία που μου προκάλεσε το προϊόν σας θα το τραβήξω όσο μπορώ. Δική σας η απόφαση. Εαν δεν σου τα δώσουν ....

Χαλαρά στο ΙΝΚΑ και στο υπουργείο εμπορίου καταγγελία.

Αλήτες .... Ετσι την είχα πατήσει κι εγώ σα ΜΛΚΣ με τα stick ......

Link to comment
Share on other sites

Ρε ξυλοο ρε μπαινεις μεσα και πλακωνεις οσους βρεις...ετσι γινονται ανθρωποι εδω στην ελλαδα....ξυλο και βρισιμο ...εγω οποτε επραξα ετσι πηρα οτι ηθελα αμεσως και με φοβερη ευγενεια απεναντι μου,,,

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση περί παρεμφερούς (ή ίσως και του ίδιου) προϊόντος. ¶κουσα τις προάλλες στις ειδήσεις για κάτι παρόμοιο, μόνο που απορροφάται μετά από κάποια πλυσίματα... Έχει ακούσει κανείς τπτ τέτοιο; Πρόκειται για το ίδιο προϊόν; Επίσης είπανε πως πρόκειται για παγκοσμίως αναγνωρισμένη πατέντα, που την εφηύρε κάποιος Έλληνας, που έχει δουλέψει και ως φαναρτζής, αλλά και στην εταιρία σηματοδότησης.... Αυτά!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.