Jump to content
emperor

Μεχρι που μπορει να φτασει ενα Quattro

Recommended Posts

27feb05.jpg

H Audi προσκαλεσε πανω απο 400 δημοσιογραφους απο ολη την Ευρωπη για να γιορτασει τα 25 χρονια Quattro, οπου εγινε η πρωτη δημοσια εμφανιση του RS4 και μια γρηγορη ματια του νεου SUV Q7... :thumbsup:

To αρθρο ειναι μεγαλο, απλως πατηστε εδω για τα υπολοιπα... :wub:

Και η ζαντα εντελως χαλια ε?? :unsure::baby:

quattronight-089.jpg

quattronight-088.jpg

Edited by emperor
Link to comment
Share on other sites

Guest Stoilas

Συρματόσχοινο είναι και είναι για να μη φύγει πίσω το αμάξι. Αν υπύρχε για να το τραβάει προς τα πάνω, πίστεψέ με δεν θα στο έδειχναν!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι διαβασα και τα σχολια κατω απο το video, πραγματι οταν βαλανε τα λαστιχα με καρφια, το Α6 κερασε, δηλαδη, το SUV Q7, τι πρεπει να κανει, να ανεβει στο Εβερεστ?

Link to comment
Share on other sites

Τα λαστιχα αν προσεξατε εχουν καρφια... ειναι λογω του οτι το RS4 πατιναριζε στο χιονι με τις παντες...Παντως στο αρθρο, μιλαγε για $60-$65Κ αρχικη τιμη στην Αμερικη, καλα στην Ελλαδα θα αρχιζει απο κανενα 75Κ Ευρα...

Link to comment
Share on other sites

καταρχήν για ρς4 είχα γράψει ένααρθράκι με πολλές φώτο που μπορείτε να δείτε εδώ! ----> http://www.skodaclub.gr/forum/viewtopic.php?t=903

μετά! αυτό το αυτοκίνητο είναι απλά έρωτας! είτε είναι μπλέ είτε κόκκινο είτε κίτρινο!(ας ξεφύγουμε πλέον απο το μαύρο και το ασημί που και εκεί είναι ένα κουκλί αλλά ας δείξουμε λίγο σπόρ πλέον!)

72κ ευρώ είναι λίγα που άκουσα ότι θα παίζει εκεί κοντά στην ελλάδα! αν υπολογίσουμε ότι το ς4 στην γερμανία που είναι και πιό φτηνά απο εδώ κοστίζει αρχικά (χωρίς έξτρα) 55κ ευρώ τότε η τιμή θα είναι κατα πολύ μεγαλύτερη στην γερμανία εντελώς απλησίαστη στην ελλάδα! (άσε που 4.2 κ κυβικά και ένα στάβλο 400+ αλόγων ποιός θα καταφέρει να το πληρώνει στην ελλάδα και εγώ τουλάχιστον για ελλάδα δεν θα το αγόραζα με αυτούς τους δρόμους με αυτές τις βενζίνες με αυτή την κίνηση κλπ)

επίσης "φτιάχνωντας" ένα άουντι στο γερμανικό ιστοχώρο μπορείς να βάλεις εκτός απο το πακέτο ς λάην (το οποίο δεν είναι αντάξιο του άλλου) το πακέτο "25 Jahre quattro" το οποίο περιέχει τα διπλάσια έξτρα απο το ς λαην! και γιαυτό κοστίζει και τα διπλάσια!

το κιού7 θάνει πολύ καλό με πολλές επιδόσεις και η άουντι έχει κάνει τρελά απίστευτα ωραίο μάρκετινγκ γιαυτό το αυτοκίνητο και περιμένουμε τα καλύτερα!

σε γενικές γραμμές η άουντι άρχισε δυναμικά να φτιάχνει και ωραία και δυνατά αυτοκίνητα και η μαμά φολκςβάγκεν δεν μπορεί να της κόψει την πορεία όπως κάνει σε σκόντα σέατ. βλέπω στροφή προς την άουντι πολλών πελατών του γκρούπ! εγώ αν και σκέφτομαι για τούαρεγκ το ρς4 με τραβάει περισσότερο (αν και άλλη κατηγορία) αλλά και το κιού 7 θάναι ισχυρός ανταγωνιστής!

ρς4 love.gif:D:huh:

Link to comment
Share on other sites

To υπολογίζω γύρω στα 100Κ....

στην ελλάδα? και παραπάνω! και πολύ παραπάνω! (γιατί φυσικά πρίν έρθει εδώ θα γθυθεί!οπότε βάλε και τα έξτρα....)

σε ενα μήνα περίπου πάω γερμανιά για καμιά βδομαδούλα... τί να μην πάω ίνγκολστατ να το πάρω ένα βλέφαρω να μπώ και μέσα και να με βγάλει η αστυνομία μετά? ;)B)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.