Peryrho Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Τοποθετηθηκε χθες στο Polo μου το εικονιζομενο voltage stabilizer. Στην περιγραφη του υποσχεται πολλα, αυξηση ιππων, ροπης, βελτιωση των ηλεκτρικων λειτουργιων, βελτιωση ανταποκρισης στο γκαζι, μειωση καταναλωσης. Απο τη μικρη μεχρι τωρα χρηση του διαπιστωθηκαν: Αυξηση ροπης ιδαιτερα σε 3η και 4η, αλλαγη συμπεριφορας στους κοφτες δηλαδη εκει που με το που επιανες κοφτες γονατιζε τωρα απλα η βελονα μενει κολλημενη τερμα κοκκινα και δεν πεφτουν οι στροφες, πιο δυνατα φωτα, δεν χαμηλωνουν τα φωτα οταν τερματιζει το ηλεκτρικο συστημα του τιμονιου, βελτιωση στην αποκριση στο ηλεκτρονικο γκαζι. Οσον αφορα ιπποδυναμη, και καταναλωση θα δειξει η συνεχεια. Quote
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Πόσο έκανε ? Και πες μας μετα απο καμια εβδομάδα αν αξίζει.. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ακούγεται.. Quote
Guest super sayian Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 χμ δεν ειχα ξανακουσει κατι παρομοιο!για δωσε κ αλλες πληροφοριες Quote
Guest white-LSD-golf Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Όντως....πες μας πως σου φένεται σε καμια βδομάδα και την τιμή του... Quote
Peryrho Posted March 7, 2005 Author Report Posted March 7, 2005 Ως προς την τιμη το πηρα 40 € αλλα 2ο χερι, κανονικη τιμη μου ειπαν 80 €. Το πιο καλο μεχρι στιγμης παντως ειναι αυτο με τους κοφτες κατακοκκινα και δεν κοβει...1η αλλαγη κοκκινο 2α γεματη με 105 χαω! Στο τελος της εβδομαδας θα δειξει η καταναλωση... Quote
GolfRS Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Κανένα νέο απο την απόδοση;; Είμαι στο τσάκ να βγάλω τα custom made καλώδια γείωσης και να τσιμπίσω ένα τέτοιο μαραφέτι... Απλά δέν το πιστεύω και ιδιαίτερα.... Quote
Peryrho Posted March 12, 2005 Author Report Posted March 12, 2005 Μετα απο περιπου μια εβδομαδα χρησης μπορω να πω οτι σιγουρα εχω καλυτερα φωτα και επισης απολυτη σταθεροτητα στο ρευμα, οποτε κατ'επεκταση καλυτερη λειτουργεια των μπουζι και αυξηση της ζωης της μπαταριας. Αυτο με τους κοφτες ισχυει πχ τερματιζω την 3η και δεν με κοβει πια. Για την καταναλωση δεν μπορω ακομα να εχω γνωμη καθως δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια για μεγαλη διαδρομη και με οδηγηση μικρων αποστασεων και αρκετες φορες οριακα μαλλον δεν θα αλλαξει κατι σημαντικο Quote
MadBull Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 na kanw mia protash re paidia ? afou eimaste arketoi oi opioi endhaferomaste gia ton voltage stabilizer den kanoume ena group buy na mas er8ei kai fthnotera ? exei kanenas kamia akri? egw eimai mesa Quote
GolfRS Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Μετα απο περιπου μια εβδομαδα χρησης μπορω να πω οτι σιγουρα εχω καλυτερα φωτα και επισης απολυτη σταθεροτητα στο ρευμα, οποτε κατ'επεκταση καλυτερη λειτουργεια των μπουζι και αυξηση της ζωης της μπαταριας. Αυτο με τους κοφτες ισχυει πχ τερματιζω την 3η και δεν με κοβει πια. Για την καταναλωση δεν μπορω ακομα να εχω γνωμη καθως δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια για μεγαλη διαδρομη και με οδηγηση μικρων αποστασεων και αρκετες φορες οριακα μαλλον δεν θα αλλαξει κατι σημαντικο ← Ρε συ Peryho... Όταν λές "δέν με κόβει" τί εννοείς ακριβώς;; Ο κόφτης υπάρχει για κάποιο λόγο... Το βρήσκω ΑΔΥΝΑΤΟ το μαραφέτι αυτό να έβγαλε τον κόφτη ο οποίος είναι προγραμματισμένος απο τον εγκέφαλο. Εκτός κι αν είχε πρίν πρόβλημα το αμάξι σου... Quote
Guest Stoilas Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Εννοεί ότι όταν βαράει κόφτη, δεν πέφτουν πολύ οι στροφές. Κρατάει σταθερά λίγο πριν και μέχρι τον κόφτη, αυτό πρέπει να εννοεί, αν κάνω λάθος Πέρι διόρθωσέ με. Quote
Peryrho Posted March 24, 2005 Author Report Posted March 24, 2005 Ακριβως το πεσιμο των στροφων ειναι ανεπαισθητο ουσιαστικα μενει μεσα στα κοκκινα... Πριν δεν ειχε κανενα προβλημα στους κοφτες "γονατιζε " κανονικοτατα Quote
Σπύρος Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Που ακριβώς το τοποθέτησες? Μεταξύ της μπαταρίας και ??? Quote
nikkosnet Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 Τοποθετηθηκε χθες στο Polo μου το εικονιζομενο voltage stabilizer. Στην περιγραφη του υποσχεται πολλα, αυξηση ιππων, ροπης, βελτιωση των ηλεκτρικων λειτουργιων, βελτιωση ανταποκρισης στο γκαζι, μειωση καταναλωσης. Απο τη μικρη μεχρι τωρα χρηση του διαπιστωθηκαν: Αυξηση ροπης ιδαιτερα σε 3η και 4η, αλλαγη συμπεριφορας στους κοφτες δηλαδη εκει που με το που επιανες κοφτες γονατιζε τωρα απλα η βελονα μενει κολλημενη τερμα κοκκινα και δεν πεφτουν οι στροφες, πιο δυνατα φωτα, δεν χαμηλωνουν τα φωτα οταν τερματιζει το ηλεκτρικο συστημα του τιμονιου, βελτιωση στην αποκριση στο ηλεκτρονικο γκαζι. Οσον αφορα ιπποδυναμη, και καταναλωση θα δειξει η συνεχεια. ← Πολυ καλο το βρισκω και μαλλον αξιζει τα λεφτα του. Ειδικα αν εχεις και ηχοσυστημα Που ακριβώς το τοποθέτησες? Μεταξύ της μπαταρίας και ??? ← Λογικα μεταξυ μπαταριας και πολων μπαταριας. Ε Περι? Quote
Peryrho Posted March 25, 2005 Author Report Posted March 25, 2005 Που ακριβώς το τοποθέτησες? Μεταξύ της μπαταρίας και ??? ← Εφαρμοζει πανω στους πολους της μπαταριας. Το ενα ακρο στο θετικο το αλλο στο αρνητικο. Ουσιαστικα βελτιωνει την λειτουργια της μπαταριας και εξασφαλιζει την σταθερη ταση του παρεχομενου ρευματος απο την μπαταρια προς το ηλεκτρικο συστημα. Quote
Guest super sayian Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 κατι σαν ups stabilizer για τον υπολογιστη ε?χεχε Quote
Peryrho Posted March 25, 2005 Author Report Posted March 25, 2005 Και για οποιον ακομα δεν καταλαβε πως ειναι εγκατεστημενο παρτε και μια φωτο του ... Λεω να τραβηξω και κανα βιντεακι τους κοφτες για να το δειτε και στην πραξη, ....συντομα! Quote
Guest Stoilas Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 κατι σαν ups stabilizer για τον υπολογιστη ε?χεχε ← Καμία σχέση. Η συνδεσμολογία γίνεται παράλληλα με την μπαταρία και όχι σε σειρά. Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό με τους κόφτες. ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!! Quote
Guest Drago Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Αυτο με τον κοφτη ειναι μειονεκτημα γιατι σε καποια πρωτη δευτερα κοφτη οι στροφες θα ανεβουν παραπανω απο οσο πρεπει και με τα γνωστα αποτελεσματα. Και μην εχεις εμπιστοσυνη στην ακριβεια του στροφομετρου σου γιατι δεν ειναι ακριβες. Quote
nikkosnet Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Καμία σχέση.Η συνδεσμολογία γίνεται παράλληλα με την μπαταρία και όχι σε σειρά. Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό με τους κόφτες. ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!! ← Σωστο. Φαινεται και στην φωτογραφια. Quote
_^ThEo^_ Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Δηλαδη κοφτιαζει στις ιδιες στροφες με πριν η σε περισσοτερες?? Απο που το πηρες? Quote
Quasar Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Αυτο με τον κοφτη ειναι μειονεκτημα γιατι σε καποια πρωτη δευτερα κοφτη οι στροφες θα ανεβουν παραπανω απο οσο πρεπει και με τα γνωστα αποτελεσματα. Και μην εχεις εμπιστοσυνη στην ακριβεια του στροφομετρου σου γιατι δεν ειναι ακριβες. ← Εεεε.... Συγνώμη... Ποιά είναι τα γνωστά αποτελέσματα? Δέ θα σπάσει δα και το μοτέρ απο +-100-200 στροφές... Quote
damarlakisat Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 ξερει κανεις που πουλανε τετοιο? κανα τηλεφωνο? ενδιαφερομαι. Quote
damarlakisat Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 ρεεεεεεεεεε τηλεφωνησα σε εναν SRP λεγετε και μου ειπε 190 ευρω!!!! ρεεεε βοηθατε τι γινεται? Quote
Kostas kostopoulos Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Ο καθενας πουλαει οσο θελει..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως και 2ο χερι ρε αυτα δεν τα πουλανε... Quote
TSAKHS-EYBOIA Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Μετα απο περιπου μια εβδομαδα χρησης μπορω να πω οτι σιγουρα εχω καλυτερα φωτα και επισης απολυτη σταθεροτητα στο ρευμα, οποτε κατ'επεκταση καλυτερη λειτουργεια των μπουζι και αυξηση της ζωης της μπαταριας. Αυτο με τους κοφτες ισχυει πχ τερματιζω την 3η και δεν με κοβει πια. Για την καταναλωση δεν μπορω ακομα να εχω γνωμη καθως δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια για μεγαλη διαδρομη και με οδηγηση μικρων αποστασεων και αρκετες φορες οριακα μαλλον δεν θα αλλαξει κατι σημαντικο ← Περασε καιρος απο τοτε αγαπητε & δεν εχουμε νεα σου αν & σε ρωταμε πολλοι για το εν λογω ''μαραφετι'' Πως το βλεπεις απο θεμα αποδοσης & καταναλωσης; Πηρε το ματι μου & στην Αuto-Ρro τετοιο μα με καλωδια γειωσης ( δεν ξερω αν ειναι εξτρα η' πανε πακετο αρα ακριβαινει η τιμη ) Quote