Jump to content
Peryrho

Voltage Stabilizer

Recommended Posts

Posted

Τοποθετηθηκε χθες στο Polo μου το εικονιζομενο voltage stabilizer.

hyper_voltage.jpg

Στην περιγραφη του υποσχεται πολλα, αυξηση ιππων, ροπης, βελτιωση των ηλεκτρικων λειτουργιων, βελτιωση ανταποκρισης στο γκαζι, μειωση καταναλωσης. Απο τη μικρη μεχρι τωρα χρηση του διαπιστωθηκαν: Αυξηση ροπης ιδαιτερα σε 3η και 4η, αλλαγη συμπεριφορας στους κοφτες δηλαδη εκει που με το που επιανες κοφτες γονατιζε τωρα απλα η βελονα μενει κολλημενη τερμα κοκκινα και δεν πεφτουν οι στροφες, πιο δυνατα φωτα, δεν χαμηλωνουν τα φωτα οταν τερματιζει το ηλεκτρικο συστημα του τιμονιου, βελτιωση στην αποκριση στο ηλεκτρονικο γκαζι. Οσον αφορα ιπποδυναμη, και καταναλωση θα δειξει η συνεχεια.

Guest super sayian
Posted

χμ δεν ειχα ξανακουσει κατι παρομοιο!για δωσε κ αλλες πληροφοριες

Guest white-LSD-golf
Posted

Όντως....πες μας πως σου φένεται σε καμια βδομάδα και την τιμή του...

Posted

Ως προς την τιμη το πηρα 40 € αλλα 2ο χερι, κανονικη τιμη μου ειπαν 80 €. Το πιο καλο μεχρι στιγμης παντως ειναι αυτο με τους κοφτες κατακοκκινα και δεν κοβει...1η αλλαγη κοκκινο 2α γεματη με 105 χαω!

Στο τελος της εβδομαδας θα δειξει η καταναλωση...

Posted

Κανένα νέο απο την απόδοση;;

Είμαι στο τσάκ να βγάλω τα custom made καλώδια γείωσης και να τσιμπίσω ένα τέτοιο μαραφέτι...

Απλά δέν το πιστεύω και ιδιαίτερα.... :unsure::blink:

Posted

Μετα απο περιπου μια εβδομαδα χρησης μπορω να πω οτι σιγουρα εχω καλυτερα φωτα και επισης απολυτη σταθεροτητα στο ρευμα, οποτε κατ'επεκταση καλυτερη λειτουργεια των μπουζι και αυξηση της ζωης της μπαταριας. Αυτο με τους κοφτες ισχυει πχ τερματιζω την 3η και δεν με κοβει πια. Για την καταναλωση δεν μπορω ακομα να εχω γνωμη καθως δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια για μεγαλη διαδρομη και με οδηγηση μικρων αποστασεων και αρκετες φορες οριακα μαλλον δεν θα αλλαξει κατι σημαντικο

Posted

na kanw mia protash re paidia ? afou eimaste arketoi oi opioi endhaferomaste gia ton voltage stabilizer den kanoume ena group buy na mas er8ei kai fthnotera ? exei kanenas kamia akri? egw eimai mesa

Posted
Μετα απο περιπου μια εβδομαδα χρησης μπορω να πω οτι σιγουρα εχω καλυτερα φωτα και επισης απολυτη σταθεροτητα στο ρευμα, οποτε κατ'επεκταση καλυτερη λειτουργεια των μπουζι και αυξηση της ζωης της μπαταριας. Αυτο με τους κοφτες ισχυει πχ τερματιζω την 3η και δεν με κοβει πια. Για την καταναλωση δεν μπορω ακομα να εχω γνωμη καθως δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια για μεγαλη διαδρομη και με οδηγηση μικρων αποστασεων και αρκετες φορες οριακα μαλλον δεν θα αλλαξει κατι σημαντικο

Ρε συ Peryho...

Όταν λές "δέν με κόβει" τί εννοείς ακριβώς;;

Ο κόφτης υπάρχει για κάποιο λόγο...

Το βρήσκω ΑΔΥΝΑΤΟ το μαραφέτι αυτό να έβγαλε τον κόφτη ο οποίος είναι προγραμματισμένος απο τον εγκέφαλο.

Εκτός κι αν είχε πρίν πρόβλημα το αμάξι σου...

Guest Stoilas
Posted

Εννοεί ότι όταν βαράει κόφτη, δεν πέφτουν πολύ οι στροφές. Κρατάει σταθερά λίγο πριν και μέχρι τον κόφτη, αυτό πρέπει να εννοεί, αν κάνω λάθος Πέρι διόρθωσέ με.

Posted

Ακριβως το πεσιμο των στροφων ειναι ανεπαισθητο ουσιαστικα μενει μεσα στα κοκκινα... Πριν δεν ειχε κανενα προβλημα στους κοφτες "γονατιζε " κανονικοτατα

Posted
Τοποθετηθηκε χθες στο Polo μου το εικονιζομενο voltage stabilizer.

hyper_voltage.jpg

Στην περιγραφη του υποσχεται πολλα, αυξηση ιππων, ροπης, βελτιωση των ηλεκτρικων λειτουργιων, βελτιωση ανταποκρισης στο γκαζι, μειωση καταναλωσης. Απο τη μικρη μεχρι τωρα χρηση του διαπιστωθηκαν: Αυξηση ροπης ιδαιτερα σε 3η και 4η, αλλαγη συμπεριφορας στους κοφτες δηλαδη εκει που με το που επιανες κοφτες γονατιζε τωρα απλα η βελονα μενει κολλημενη τερμα κοκκινα και δεν πεφτουν οι στροφες, πιο δυνατα φωτα, δεν χαμηλωνουν τα φωτα οταν τερματιζει το ηλεκτρικο συστημα του τιμονιου, βελτιωση στην αποκριση στο ηλεκτρονικο γκαζι. Οσον αφορα ιπποδυναμη, και καταναλωση θα δειξει η συνεχεια.

Πολυ καλο το βρισκω και μαλλον αξιζει τα λεφτα του. Ειδικα αν εχεις και ηχοσυστημα :lol:

Που ακριβώς το τοποθέτησες? Μεταξύ της μπαταρίας και ???

Λογικα μεταξυ μπαταριας και πολων μπαταριας. Ε Περι? :thumbsup:

Posted
Που ακριβώς το τοποθέτησες? Μεταξύ της μπαταρίας και ???

Εφαρμοζει πανω στους πολους της μπαταριας. Το ενα ακρο στο θετικο το αλλο στο αρνητικο. Ουσιαστικα βελτιωνει την λειτουργια της μπαταριας και εξασφαλιζει την σταθερη ταση του παρεχομενου ρευματος απο την μπαταρια προς το ηλεκτρικο συστημα.

Guest super sayian
Posted

κατι σαν ups stabilizer για τον υπολογιστη ε?χεχε

Posted

Και για οποιον ακομα δεν καταλαβε πως ειναι εγκατεστημενο παρτε και μια φωτο του ...

voltagestab2sv.th.jpg

Λεω να τραβηξω και κανα βιντεακι τους κοφτες για να το δειτε και στην πραξη, ....συντομα!

Guest Stoilas
Posted
κατι σαν ups stabilizer για τον υπολογιστη ε?χεχε

Καμία σχέση.

Η συνδεσμολογία γίνεται παράλληλα με την μπαταρία και όχι σε σειρά. Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό με τους κόφτες. ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!!

Guest Drago
Posted

Αυτο με τον κοφτη ειναι μειονεκτημα γιατι σε καποια πρωτη δευτερα κοφτη οι στροφες θα ανεβουν παραπανω απο οσο πρεπει και με τα γνωστα αποτελεσματα. Και μην εχεις εμπιστοσυνη στην ακριβεια του στροφομετρου σου γιατι δεν ειναι ακριβες.

Posted
Καμία σχέση.

Η συνδεσμολογία γίνεται παράλληλα με την μπαταρία και όχι σε σειρά. Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό με τους κόφτες. ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!!

Σωστο. Φαινεται και στην φωτογραφια. :)

Posted

Δηλαδη κοφτιαζει στις ιδιες στροφες με πριν η σε περισσοτερες??

Απο που το πηρες?

Posted
Αυτο με τον κοφτη ειναι μειονεκτημα γιατι σε καποια πρωτη δευτερα κοφτη οι στροφες θα ανεβουν παραπανω απο οσο πρεπει και με τα γνωστα αποτελεσματα. Και μην εχεις εμπιστοσυνη στην ακριβεια του στροφομετρου σου γιατι δεν ειναι ακριβες.

Εεεε.... Συγνώμη... Ποιά είναι τα γνωστά αποτελέσματα? Δέ θα σπάσει δα και το μοτέρ απο +-100-200 στροφές...

Posted

Ο καθενας πουλαει οσο θελει..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως και 2ο χερι ρε αυτα δεν τα πουλανε...

Posted

Περασε καιρος απο τοτε αγαπητε & δεν εχουμε νεα σου αν & σε ρωταμε πολλοι για το εν λογω ''μαραφετι'' ;)

Πως το βλεπεις απο θεμα αποδοσης & καταναλωσης;

Πηρε το ματι μου & στην Αuto-Ρro τετοιο μα με καλωδια γειωσης ( δεν ξερω αν ειναι εξτρα η' πανε πακετο αρα ακριβαινει η τιμη )