Jump to content
Guest dimitris b.

αλλαγη οργανων

Recommended Posts

Guest dimitris b.

εχω ενα golf iv 1400 μοντελο 12/01 με πλαισιο 02 και εχει μεσα τα απλα οργανα του κλασσικου golf και θελω να βαλω του genaration.πηγα ωραια και καλα στον ΡΩΡΡΗ περασαν τον αριθμο πλαισιου στον υπολογιστη κα βρηκαν ποια οργανα ταιριαζουν.μου τα εβαλαν κανονικα επανω δουλευαν ολα σωστα εκτος απο τα παραθυρα.μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Link to comment
Share on other sites

Guest Scorpio

Ωραίοςςςς!

Τα έχω και εγώ αυτά τα όργανα και απλά δεν παίζονται :(

Εκτός από τα νίκελ δαχτυλίδια έχουν και αλουμινένια αναπαράσταση της κλίμακας που μαζί με τα δαχτυλίδια είναι ΚΟΡΥΦΗ!!!

Τώρα με τα παράθυρα δεν μπορώ να καταλάβω τί μπορεί να παίζει....

Εκτός αν περνάει καμιά πλεξούδα από τον χώρο των οργάνων και απλά δεν συνδέθηκε...

Το πήγες ξανά στον ΡΩΡΡΗ? Τα παράθυρα δηλ. δεν παίζουν καθόλου ή δυσλειτουργούν :mellow: ?

Link to comment
Share on other sites

τι σου κανουν δηλαδη; αν εχεις προβλημα μονο με το auto θελει προγραμματισμο απο το κουμπι του παραθυρου( το κανει ο RORRIS σε δυο λεπτα). Αν εχεις συναγερμο προγραμματιζονται μονα τους...Αν δεν συμβαινει τιποτα απο αυτα καποια φισα οπως λεει και ο scorpio ειναι ξεχασμενη.

Link to comment
Share on other sites

Guest dimitris b.

θα σας πω οτι μου ειπαν στον ΡΩΡΡΗ ακριβως.για αρχη μου ειπαν οτι αν το πλαισιο μου ειναι 2002 μπαινουν κανονικα.περναν στον υπολογιστη τον αριθμο πλαισιου και ειναι 2002.παιρνουν το αυτοκινητο πανω και μου ειπαν να περιμενω στην αναμονη πελατων.εφεραν τα οργανα μου τα εδειξαν αν λεω αυτα και μου λενε σε μιση ωρα θα εισαι ετοιμος.μου ειπαν οτι πανε 200€ τα οργανα και 38€ ο επαναπρογραμματισμος για να μην κλειδωσει το immobilizer.οταν κατεβηκε ο ηλεκτρολογος κατω μου ειπε οτι ολα δουλευαν κανονικα εκτος απο τα παραθυρα τα οποια ηταν νεκρα τελειως και μου ειπαν να τα αφησουμε ετσι και φυσικα τους ειπα οχι.τι θα το γυρισω σε μανιβελα!!!!μηπως δεν εκαναν τον επαναπρογραματισμο?τι μπορει να φταιει?

Link to comment
Share on other sites

Guest Stoilas

Μα καλά... είναι τραγικοί οι τύποι??? Πήγαν να σου παραδώσουν ένα αμάξι με πρόβλημα που το δημιούργησαν αυτοί και στο λένε κιόλας? Πάρτο βάλτο στον κώλο σου??? Ρε είναι βλάκες? Ρε Κωστόπουλε, κάνε τα κονέ σου, τί σόι κολλητηλίκια έχεις εκεί μέσα, υποτίθεται ότι έχουμε και προσφορά σαν Club και μας προσέχουν κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

Guest dimitris b.

η μεγαλη η μαλακια ξερεις ποια ειναι???ο ΡΩΡΡΗΣ τυχαινει να ειναι και προσωπικος φιλος του πατερα μου!!!(που να μην ηταν).λοιπον στο θεμα μας!την παρασκευη θα ξαναπαω και θα δουμε τι θα γινει με τα κωλοοργανα.ειναι κ@υλ@ ομως και αξιζουν ψαξιμο.σκεφτηκα και κατι αλλο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο.να μπορουν αραγε τα παραθυρα να λειτουργησουν αν τα απομονοσουμε απο τον εγκεφαλο και τα συνδεσουμε κανονικα με +12 που θελουν να δουλεψουν????PLEASE HELP ME.......!!!!! protest.gif

Edited by dimitris b.
Link to comment
Share on other sites

Guest Stoilas

Αυτό που λες δεν γινόταν ούτε πριν από 20 χρόνια. Τί 12V και χαζομάρες??? Να πας να σρο φτιάξουν. Η αλλαγή οργάνων δεν προϋποθέτει και μη λειτουργία των παραθύρων, standard αυτό που σου λέω!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Scorpio
...και μου ειπαν να τα αφησουμε ετσι...

Ρε πάνε καλά τα παλικάρια????

Τί γίνεται στον κόσμο!!!

Ανευθυνότητα στο φουλ μου μυρίζει...

Εγώ φίλε μου δεν θα έφευγα από εκεί μέσα αν δεν μου έλυναν το πρόβλημα...

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΥΝΑΝ?... 40.gif ΧΩΡΙΣ Κ@Π@Τ@!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest dimitris b.

τωρα εχω τα παλια οργανα επανω και δουλευουν σωστα τα παραθυρα.παιζει και κατι αλλο που σημερα μου το ειπαν.τα οργανα ηταν απο τρακαρισμενο genaration και μπορει να ειχαν προβλημα.μου ειπαν να παραγκειλουμε καινουργια απο το εργοστασιο αλλα πρεπει να τα πληρωσω....και αν δεν κανουν σκεφτομαι?????μου ειπαν επισης οτι κυκλοφορουν 7 οργανα για δυο εγκεφαλους.ο ενας ειναι της bosch και ο αλλος δεν θυμαμαι.εμενα το δικο μου εχει τον bosch αρα μονο οργανα με φυσα bosch μπορουν να μπουν.εχω ξενερωσει τρελα....!θελω ΟΡΓΑΝΑ GENARATION πολλα ζηταω????ειστε τυχεροι εσεις που τα εχετε.κανενα site με διαφορα οργανα για golf υπαρχει?

Link to comment
Share on other sites

Guest super sayian

μην ακους μαλακιες τι σχεση εχει αν ειναι απο τρακαρισμενο να σου παρουν κ αλλα λεφτα θελουν απλως !καντους φασαρια η παρε τηλ το ρωρη μεσω του πατερα κ πες του το κ το

Link to comment
Share on other sites

Guest dimitris b.

λεφτα δεν μου πηραν για την ολη ιστορια.αυτο ελειπε.οσο για τα οργανα ηταν χαλασμενα μου ειπαν.θα γινει η παραγγελια καινουργιων οργανων θα μπουν και αν δουλευουν εχει καλως.αν δεν δουλευουν δεν θα πληρωσω τιποτα.για να δουμε.η γνωμη σας ποια ειναι θα μπαινουν αραγε?

Link to comment
Share on other sites

Guest Scorpio
Take it easy me thn glwssa pls.

Sorry DUKE alla trelathika!!! kai gia auto evala kai ta @@@@...

...οσο για τα οργανα ηταν χαλασμενα μου ειπαν...

Το ότι ήταν μεταχειρισμένα τα όργανα σου το είχαν πεί???

Ελπίζω να το ήξερες, ειδάλως αυτό θα είναι σκανδαλώδες... protest.gif

...η γνωμη σας ποια ειναι θα μπαινουν αραγε?...

Για να μπαίνουν θα πρέπει να βρούν τον συγκεκριμένο VW κωδικό που να συνεργάζεται με τον εγκέφαλο που φοράς... Αν το εργοστάσιο δεν έχει βγάλει το Generation με τον δικό σου εγκέφαλο, τότε λίγο δύσκολο  :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Guest dimitris b.

μου ειπαν οτι ηταν μεταχειρισμενα και μετα μου ειπαν οτι ηταν χαλασμενα.αυτοι απλα μου τα εδειξαν για να τα δω και εγω τους ειπα να τα βαλουν να δουμε αν δουλευουν.βγαινει generation με τον δικο μου εγκεφαλο.ας πουμε ο κωστοπουλος εχει και αυτος bosch.αυριο θα παω απο τον ρωρρη να δουμε τι θα κανουμε.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.