Jump to content
Guest BlackGolf

Chips Away: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Recommended Posts

Guest BlackGolf

Αν και δεν είμαι πλέον κάτοχος του Golf GTI που είχα, εντούτοις παραμένω γραμμένος στο Club και είπα να σας ενημερώσω για μια προσωπική εμπειρία. Πιθανών να παρεξηγηθώ και να νομίσετε ότι παίρνω κάποια μίζα ή κάτι, αλλά σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Λοιπόν η όλη ιστορία, όπως αναφέρεται και στον τίτλο, αφορά το σχετικά νέο κατάστημα της "Chips Away" στη Θεσσαλονίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα και έφτιαξα μια λακούβα με σπάσιμο μπογιάς στην πόρτα του οδηγού. Η δουλειά ήταν ΑΨΟΓΗ!!!

Μέρα, νύχτα, με ό,τι είδους φωτισμό και αν προσπαθήσω, δεν μπορώ να εντοπίσω το βαμμένο σημείο! Δεν συζητάω για ταίριασμα χρώματος, ΑΠΟΛΥΤΟ!

Οι τύποι επισκευάζουν και βάφουν χτυπήματα, γρατζουνιές και σημάδια, χωρίς να βάψουν ολόκληρη την επιφάνεια (φτερό, πόρτα, προφυλακτήρα κλπ) και μάλιστα όχι μόνο στα μεταλικά μέρη του αυτοκινήτου, αλλά και στα πλαστικά (είτε αυτά είναι εξωτερικά, είτε εσωτερικά!)! Επίσης επισκευάζουν ζημιές και στις ταπετσαρίες (ύφασμα και δέρμα)!

Και... δίνουν 2 χρόνια εγγύηση!!

Η διαδικασία είναι ώς εξής: πηγαίνεις να δούν τη ζημιά, σου λένε το κόστος και κατόπιν κλείνεις ραντεβού. Για το ραντεβού, πρέπει να πας το αυτοκίνητο εκεί κατά τις 08:00 το πρωί και το παίρνεις τελειωμένο γύρω στις 17:00 το απόγευμα! Φαντάζομαι ότι ανάλογα με την ζημιά(ες) μπορεί να διαφοροποιηθεί το ωράριο.

Στην δική μου περίπτωση βάψανε περίπου το 1/6 της πόρτας του οδηγού και ειλικρινά δεν φαίνεται τίποτα! Το κόστος της δουλείας ήταν €80.00, το οποίο βάσει του αποτελέσματος το κρίνω καλό!

Θα σας πρότεινα λοιπόν να τους επισκεφθείτε σαν VW Club και να ζητήσετε κάποια έκπτωση.

Τώρα είναι η καλύτερη ώρα γιατί το μαγαζί δεν έχει πάνω από 2-3 μήνες που άνοιξε.

(Αν θέλετε μπορείτε να πείτε ότι σας έστειλε ο Αγγελούδης με την SLK.)

Εγώ πάντως ξεπέρασα το μεγάλο μου άγχος με τις μικροζημιές, που προσπαθώντας να τις φτιάξω μου χαλούσαν ολόκληρες επιφάνειες! Ειλικρινά στην προκειμένη περίπτωση, αν δεν έβρισκα τρόπο να επισκευάσω μόνο την περιοχή της λακούβας, δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξω ολόκληρη την πόρτα για μια ζημιά μεγέθους 1 ευρώ! Στη Mercedes που το πήγα μου είπαν ότι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βαφτεί ολόκληρη η πόρτα!

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλα καταστήματα στην Ελλάδα, μπορείτε να επισκευθείτε το site τους Chips Away, ή να με ρωτήσετε ό,τι θέλετε.

Το κατάστημα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην Δελφών 163 με τηλέφωνα: 2310-308476 & 2310-327327.

Φιλικά,

¶γγελος

ΥΓ. Απ' ότι μου είπαν μόνο καπώ ΔΕΝ βάφουν γιατί με τις συνεχείς αυξομειώσεις της θερμοκρασίας υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα το βαμμένο κομάτι να φανεί, οπότε δεν μπορούν να δώσουν την 2ετή εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Guest nionios

θα συμφωνησω με τον φιλο αγγελο γιατι και εγω πηγα προχτες την γκολφω μου γιατι εγδαρα το φτερο στην πυλωτη μου.οντως τα παλικαρια κανουν αψογη δουλεια και δεν καταλαβαινεις οτι εγινε καποια επεμβαση πανω στο αυτοκινητο.η μονη διαφορα ειναι οτι "επισκευαζουν" γρατζουνιες η οτιδηποτε αλλο μονοα αν το αυτοκινητο ειναι μοντελο πανω απο 2000. οσο για προσφορα το κοβω λιγο δυσκιλο γιατι ειναι ο παλιος "ΣΤΟΙΚΟΣ" με τα ηχοσυστηματα αρα λιγο δυσκολο γιατι και οι τιμες τους ειναι καθορισμενες απο αλλους

Link to comment
Share on other sites

Guest dubbeR_Stoilas

Καλά είναι μωρέ ολα αυτά αλλά πολύ ιστορία το παίζουν, ότι είναι οι μοναδικοί και έχουν database με τα χρώματα από τα εργοστάσια και παπάρια μέντολες.

Ο Δήμος λοιπόν είναι ένας απλός βαφέας, δεν έχει τα υπερμηχανήματα που λένε ότι έχουν (από πότε οι αεροφράφοι είναι υπερμηχανήματα) και παρόλα αυτά κάνει ίδια και μάλλον καλύτερη δουλειά.

Μην αγοράζετε το παραμύθι που σας πουλάνε!!!

Και αν χρειαστείτε βάψιμο στο καπό, κι αυτό γίνεται.

Και να κάνω και μια ερώτηση: Αυτός που πούλαγε μέχρι πέρσι ηχοσυστήματα έχει την ίδια εμπειρία με έναν παλιοβαφέα που βάφει αυτοκίνητα 30+ χρόνια?

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε και πηγαίνετε για βαφή με κλειστά τα μάτια.Αν το συγκεκριμένο μαγαζί είχε τα ίδια μαστόρια και είχε απ'έξω επιγραφή ''Μαστρο-Κίτσος Βαφές'' θα πηγαίνατε;Σίγουρα όχι!!!!Μην γίνεστε ''fashion-victims'' στα αυτοκίνητα new_lol.gif

Πόση εμπειρία έχει ο πρώην ηχοσυστημάς που έδωσε ένα κάρο λεφτά και σε 1-2 μήνες του έμαθαν την δουλειά και άνοιξε το μαγαζί;

Εμείς εδώ Αθήνα πάλι καλά έχουμε τον κ.Δήμο που και μας ανοίγει τα μάτια :blink: και μας κάνει ΤΕΛΕΙΑ δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

μη μιλατε αν δεν γνωρισζετε...

εκει δουλευει γνωστος μου ο οποιος ειναι βαφεας εδω και 10 χρονια.

πριν πιασει δουλεια εκανε 3 μηνες σεμιναρια στην αθηνα... :p

Link to comment
Share on other sites

τα πραγματα ειναι πολυ απλα..

πηγε ενα παιδι εμεινε ικανοποιημενο κ το προτεινε. οπως θα μπορουσε να μην μεινει ικανοποιημενος καποιος.

οποτε καθενας δοκιμαζει και κρινει με τα ιδια του τα ματια.

το να πουμε αν ειναι ασχετοι η σχετικοι ειναι ατοπο εκτος κι αν εχουμε προσωπικη αποψη απο το συγκεκριμενο μαγαζι.

Link to comment
Share on other sites

εμένα μου είπανε 300 ευρώ στην Αχαρνών , για 4 χτυπήματα, δε πάω να τα φάω σουβλάκια καλύτερα.

300 ευρω και αν υποθεσουμε οτι το ενα σουβλακι κανει χοντρικα 1.80 ευρω εχουμε

166 και τα 6/10 ενος σουβλακιου.Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι τρως 3 σουβλακια στην καθισια εχουμε 55,3 παραγγελιες.Δηλαδη αν υποθεσουμε παλι οτι τρως 4 φορες την εβδομαδα σουβλακια, εχουμε 13,8 εβδομαδες.Δηλαδη θα εχεις λεφτα για σουβλακια για 3μιση μηνες περιπου!

Αν ομως απο την αλλη, δωσεις πολυ λιγοτερα στο Δημο, ισως πουλησεις περισσοτερο το Polo.Το ποσο περισσοτερο εξαρταται.Ισως η διαφορα να ειναι παραπανω απο 300 ευρω αν το πουλαγες χωρις τα 4 χτυπηματακια, συνεπως θα εχεις περισσοτερα για σουβλακια.

Ετσι δεν ειναι σχεδιαστη?

Edited by koukouroukou
Link to comment
Share on other sites

Guest nionios

στην αωτιπροσωπεια που πηγα κ ρωτησα για να μου κανουνε το γδαρσιμο ξερετε ποσα μου ζητησανε?160ευρω κ το αυτοκινητο μιαμιση μερα μεσα.κ ενας αλλος λαμαρινας 100ευρω.λοιπον ακουω τι εχετε να πειτε μιας κ μου πηρε 70ευρω κ το αποτελεσμα ειναι το ιδιο με αυτο της αντιπροσωπειας αλλα κ του καθε βαφεα.Εμεις βλεπετε κυριοι αθηναιοι δεν εχουμε τομ μαστρο Δημο εδω κ παμε οπου μπορουμε.

Link to comment
Share on other sites

στην αωτιπροσωπεια που πηγα κ ρωτησα για να μου κανουνε το γδαρσιμο ξερετε ποσα μου ζητησανε?160ευρω κ το αυτοκινητο μιαμιση μερα μεσα.κ ενας αλλος λαμαρινας 100ευρω.λοιπον ακουω τι εχετε να πειτε μιας κ μου πηρε 70ευρω κ το αποτελεσμα ειναι το ιδιο με αυτο της αντιπροσωπειας αλλα κ του καθε βαφεα.Εμεις βλεπετε κυριοι αθηναιοι δεν εχουμε τομ μαστρο Δημο εδω κ παμε οπου μπορουμε.

Πολύ σωστά τα λες αλλά :

Δεν νομίζω να μην υπάρχει έστω ένας μάστρο Δήμος στην Θεσσαλονίκη?

Εγώ προσωπικά νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί και καλοί βαφείς στην συμπρωτεύουσα !

Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του και μου την δίνει όταν μερικοί επιτήδειοι πιάνουν κορόιδα ανθρώπους που δεν γνωρίζουν η έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στα συνεργεία.

Και θα εξηγηθώ παρακάτω :

Για μια μικροβαφή Π.Χ το 1/6 της πόρτας χρειάζονται 2 εργατοώρες Χ 25 e μας κάνουν 50 + 30% υλικά, σύνολο 65 e ……………… σωστά ?

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πάρει 80 η 90 ?

Θα μου πεις τώρα ότι για να αγοράσει το franchise έδωσε 70,000!

Ε! και ?

Αν ένας ταξιτζής δώσει 150,000 ευρώ για να αγοράσει ένα ταξί θα δεχτείς να σου κοτσάρει 1/3 στην άξια της διαδρομής για να κάνει απόσβεση?

Το ταξί το αγόρασε για να βγάλει μεροκάματο και αν το πουλήσει κάποια στιγμή θα πάρει τα λεφτά του πάλι.

Το ίδιο ισχύει και εδώ, αν πουλήσει το franchise ίσος να πιάσει και περισσότερα αφού θα έχει δημιουργήσει κάποια πελατεία.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ΕΣΥ γιατί να δόσεις περισσότερα από ότι πρέπει ?

Είμαι σίγουρος ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν παρά πολύ καλοί βαφείς και να τους προτιμάτε!

Γιατί αύριο θα τους χρειασθείτε για κάτι που δεν θα μπορούν να κάνουν οι άλλοι :) και δεν θα τους βρίσκετε γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχουν !

Θα τους έχουν φάει οι franchisers !!!

Thanks

Dimos AutoPainter

Link to comment
Share on other sites

Guest nionios

εαν γνωριζεις δημο καποιους καλους βαφεις κ λαμαριναδες καλα θα ειναι να μου στειλεις ονοματα διευθυνσεις κ τηλ να τα εχω

Link to comment
Share on other sites

εαν γνωριζεις δημο καποιους καλους βαφεις κ λαμαριναδες καλα θα ειναι να μου στειλεις ονοματα διευθυνσεις κ τηλ να τα εχω

Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω προς αυτήν την κατεύθυνση, δεν γνωρίζω όμως κανέναν συνάδελφο στην Θεσσαλονίκη.

Όμως δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν καλοί και σωστοί βαφείς σε ολόκληρη πόλη και μάλιστα μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα!

Ρωτήστε γνωστούς να σας πουν και εμπιστευθείτε και λίγο το ένστικτο σας.

Ο Μιχάλης ο Dr είχε πάει σε κάποιον να του βάψει τον ουρανό και είχε μείνει ευχαριστημένος .

Δεν νομίζω κανένας εξ υμών να πιστεύει ότι έγινα ξαφνικά καλός μάστορας όταν με ανακάλυψαν τα παιδία.

Το ίδιο συμβαίνει και εκεί, ακόμα δεν έχετε ανακαλύψει τον άνθρωπο σας.

Κάπου υπάρχει ……………………… βρείτε τον !!!

Link to comment
Share on other sites

Guest BlackGolf

Καταρχήν τα €80 που μου ζητήσαν εμένα, σε ένα άλλο αυτοκίνητο μπορεί να ήταν €50 ή €60. Βλέπετε επειδή όλοι οι "επαγγελματίες", που ασχολούνται με το αυτοκίνητο, είναι τίμιοι και δίκαιοι, δεν παίζει ποτέ και κανένα ρόλο αν το εν λόγω αυτοκίνητο είναι Fiat ή Mercedes (no offence!)!!!!

¶σχετα από αυτό όμως, εγώ δεν ηθελα να βάψω ολόκληρη την πόρτα και επιπλέον οι τύποι μου δίνουν και 2 χρόνια εγγύηση. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που να το κάνουν αυτό!

Τώρα όσο αφορά το θέμα της ποιότητας της δουλειάς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν κορυφαίοι βαφείς στην αγορά, αλλά καμιά φορά τη διαφορά την κάνουν οι μέθοδοι και τα υλικά! Και αν κρίνω εκ του αποτελέσματος, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος και γι αυτό και είπα ότι τα €80 τα θεωρώ λογικό ποσό.

Είχα ένα βαφέα παλαιότερα ο οποίος μου είχε κάνει ένα μπάλωμα στην μπροστά ποδιά στο Golf, και ενώ το σημείο του μπαλώματος ήταν αδύνατο να εντοπιστεί, μετά από λίγους μήνες από τα πετραδάκια άρχισε να ξεφλουδίζει το λούστρο της μάσκας!! Ο λόγος ήταν οτι ο τύπος δεν είχε την γνώση ή και τα υλικά να λουστράρει μόνο το σημείο και λούστραρε όλη τη ποδιά. Τελικά δηλαδή μου έφτιαξε τη γρατζουνια και μου γ.... όλη τη ποδιά!

Δεν το ρισκάρω ξανά. Έχω δεί και έχω πάθει πολλά πράγματα από βαφείς τα 20χρόνια που ασχολούμε με αυτοκίνητα!

.

Link to comment
Share on other sites

2 χρόνια εγγύηση!

Αγαπητοί μου φίλοι, πολλές φορές έχω πει ότι στο επάγγελμα μου υπάρχουν και ορισμένοι

σκιτζήδες, είναι όμως (ευτυχώς) μόνο ορισμένοι!

Ίσος ο φίλος μας ο Black Golf να έπεσε πάνω σε έναν τέτοιο (λυπάμαι) η αν δεν ήταν σκιτζής μπορεί να βρέθηκε απλώς σε κακή μέρα και να μην έγινε σωστή δουλειά, όμως και εγώ θα αντιπαραθέσω τα δεκάδες μπαλωμένα αυτοκίνητα που μου έχουν έλθει από τα συγκεκριμένα καταστήματα ( μαδημένα σαν κοτόπουλα για διορθώσει).

Εδώ έχουμε να κάνουμε με δυο διαφορετικές περιπτώσεις, στην πρώτη απλά υπάρχουν μερικοί σκιτζήδες ενώ στην δεύτερη είναι όλοι σκιτζήδες!

Και δεν νομίζω κανείς να πιστεύει ότι ο ηχοςσυστηματάς η ο πρώην σερβιτόρος η ο άλλος που πριν μερικούς μήνες τοποθετούσε ντεξιον, είναι ποιο ειδικός από έναν βαφέα που κάνει αυτήν την δουλειά από 13 χρονών παιδάκι.

2 χρόνια εγγύηση!

Ας κάνουμε λίγο υπομονή, ακόμα ούτε 10 μέρες δεν έχουν περάσει!

Και πως είσαι σίγουρος φίλε μου ότι δεν θα μαδήσει σαν κοτόπουλο σε 6 η 10 μήνες?

Και ποια θα είναι η απάντηση τους ? Το χτύπησε δυνατά η πίεση του πλυντηρίου !!!

Και ας πούμε ότι το δέχονται και το διορθώνουν πάλι και πάλι και πάλι, τι να την κάνω εγώ τέτοια εγγύηση.

Δεν είναι προτιμότερο να πάτε σε έναν επαγγελματία και να τελειώσετε μια και καλή?

Και φυσικά θα δώσετε και λιγότερα !!!

Φίλε μου Black Golf να μου επιτρέψεις να υπερασπιστώ τους συναδέλφους μου στην Σαλονίκη μιας και δεν μπορούν οι ίδιοι (οι ποιο πολλοί δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει και τι είναι ένα forum) !

Είπες { Δεν το ρισκάρω ξανά. Έχω δει και έχω πάθει πολλά πράγματα από βαφείς τα 20χρόνια που ασχολούμαι με αυτοκίνητα } θα πρέπει να είσαι σαραντάρης φαντάζομαι.

Αν εννοείς ότι έχεις πάθει κάτι πριν από 18 η 15 χρόνια (δεν μιλάω για τα 4-5 τελευταία) σήμερα σου λέω ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Όταν εμείς οι βαφείς πειραματιζόμασταν στα ακριλικά (λόγο έλλειψης σεμιναρίων) οι διάφοροι περιθωριακοί τύποι που σήμερα το παίζουν καινοτόμοι δεν ξέρανε καν τι είναι το αυτοκίνητο.

Και αν δεν ρισκάρεις με έναν επαγγελματία, πως και ρισκάρεις με έναν ηχοςσυστηματά? Δεν θέλω να πω περισσότερα και ίσος να μην ξανά ασχοληθώ με αυτό το θέμα, αλλά σύντομα θα ανεβάσω ένα άρθρο στο site μου για όλους αυτούς τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ¨ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ¨ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ

Dimos AutoPainter

Edited by AUTOPAINTER
Link to comment
Share on other sites

Guest nionios

καθενας εκφραζει αυτο που πιστευει.εν μερει Δημο σου δινω δικιο αλλα οταν υπαρχει και εκει μεσα ενας επαγγελματιας λαμαρινας-βαφεας τοτε δεν πρεπει να αμφισβητουμε τις γνωσεις του.ετσι?μπορει κ εσυ να εισαι ο καλυτερος για καποιους αλλα κ ο χειροτερος για καποιους αλλους,σωστος?παντως απο τα παιδια απο το club που εχουν ερθει σε σενα ειναι ευχαριστημενα κ ειναι ευχαριστο αυτο

Link to comment
Share on other sites

ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ...ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΘΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΩ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΧΑΧΑΧ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ... ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΙΤΡΟΕΝ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΝΑ ΜΠΑΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΟΥΤΕ Η ΒΑΦΗ...

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΦΕΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟ ΑΛΑ ΤΙΣ !

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ.....Α

Link to comment
Share on other sites

ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ...ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΘΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΩ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΧΑΧΑΧ

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ... ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΙΤΡΟΕΝ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΝΑ ΜΠΑΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΟΥΤΕ Η ΒΑΦΗ...

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΦΕΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟ ΑΛΑ ΤΙΣ !

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ.....Α

+100000000000000000000000000000000000000000 :(

Link to comment
Share on other sites

Guest BlackGolf

Γειά σου Δήμο.

Καταρχήν να πω για ακόμα μια φορά ότι ποτέ δεν αμφέβαλλα ότι υπάρχουν κορυφαίοι βαφείς στην αγορά! Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα: το πού και πώς να τους βρείς! Πόσες φορές θα πρέπει να ανέχομαι την τσαπατσουλιά ή ακόμα και την απαράδεκτη δουλεία των άλλων μέχρι επιτέλους να βρεθεί ένας πραγματικά ικανός;

Θα μου πείτε τώρα ότι και εκεί που πήγα δεν είχα ξαναπάει και άρα δεν ήξερα. Εκεί όμως είδα δουλειά τους και μου άρεσε, και από την άλλη το να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση είναι, όπως και να το κάνουμε, ένα είδος σιγουριάς (ή τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ). Επιπλέον τόσα χρόνια στα διάφορα forums σε Ελλάδα και εξωτερικό, γνώριζα για την ύπαρξη τέτοιων εξειδικευμένων βαφείων, όπου όλοι έλεγαν τα καλύτερα! Τί άλλο λοιπόν χρειαζόμουν για να τους επιλέξω;

Τώρα το τί δουλειά έκανε ο τύπος πρίν, δεν είναι και τόσο καθοριστικό, ειδικά στην προκειμένη περίπτωση που το παίζει αφεντικό και δεν βάζει χέρι ο ίδιος στις εργασίες.

Ενδεχομένως Δήμο εσύ να κάνεις το ίδιο καλή ή και αμόμα καλύτερη δουλειά. Για μένα με συμφέρει να κάνεις ΤΗΝ καλύτερη και όπως συμπεραίνω και από τα συμφραζόμενά σου να την κάνεις και σε πολύ καλύτερες τιμές!

Εγώ θα σου πώ ένα πράγμα, την επόμενη φορά που θα χρειατεί να επισκευάσω κάποιο χτυπημα (χίλιες φορές να μην χρειαστεί βέβαια), θα έρθω σε σένα! (Και μάλιστα για να μην σε ψάνω και δεν σε βρίσκω όταν σε χρειαστώ, στείλε μου με PM το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή σου.).

Δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά, αλλά όσα λές εσύ τα έχω ακούσε από βαφείς τόσο απαράδεκτους, που αν είχα τα εργαλεία θα μπορούσα να κάνω την ίδια δουλεία με αυτούς (μπορεί και καλύτερη!!!). Για μένα, και πιστεύω τον κάθε "εμένα", το τί θα ακούσουμε, δεν μου λέει τίποτα. Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κάποιον να μου πεί ότι "ξέρεις βρε αδερφέ. εγώ δεν μπορώ να σου το κάνω αυτό"! ΌΛΟΙ μπορούν και μάλιστα ΟΛΟΙ είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο! Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους όμως λέει άλλα... πρέπει να την πατίσω όμως για να το διαπιστώσω!

Φιλικά,

¶γγελος

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου άγγελε:

Ότι έγραψα δεν αφορούσαν εμένα, άλλωστε δεν υπάρχει ανάγκη να κάνω διαφήμιση στον εαυτό μου (δόξα τον θεό είμαι πολύ καλά) ούτε να αποδείξω κάτι, ότι έγραψα τα έγραψα για τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκη

Αν θέλεις πες με ρομαντικό η ότι άλλο θέλεις, αλλά δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι των συναδέλφων μου είναι οι κακοί, πιστεύω ότι οι κακοί είναι λίγοι έως ελάχιστοι!

Αν μου ζητήσεις να σου πω κάποιον συνάδελφο στην Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορέσω να σου πω ούτε έναν (αφού δεν γνωρίζω κανέναν) πιστεύω όμως ότι λίγοι είναι εκείνοι που δεν θα έκαναν καλή δουλειά και θα ήθελαν να χάσουν έναν πελάτη.

Ο καθένας μπορεί να κάνει καλή η καλύτερη δουλειά σε όποιο μέρος της Ελλάδος και να βρίσκετε και μάλιστα να δώσει όχι μόνο δυο χρόνια εγγύηση αλλά πολύ περισσότερα, αφού ολοι ξέρουμε ότι σε δυο χρόνια δεν μπορεί να πάθει τίποτα κάθε είδους βαφή.

Ρωτήστε αυτά τα μαγαζιά ( δεν αναφέρομαι στα βαφεία ) τι είδους άδεια έχουν, από πού την πήραν, τι είδους εργασίες επιτρέπετε να κάνουν πάνω στα αυτοκίνητα, αν έχουν κάνει περιβαλλοντολογικά σεμινάρια, αν έχουν κάνει σεμινάρια διαχείρισης υλικών και αποβλήτων, αν έχουν άδεια από το υπουργείο συγκοινωνιών, αν έχουν δικαίωμα να κάνουν μικροβαφές, και μετά δώστε απαντήσεις στον νεαρό βαφέα των 25-28 χρόνων που τελείωσε την σχολή του Ο.Α.Ε.Δ που δούλεψε αρκετά χρόνια χωρίς ένσημα ( για να μάθει την δουλειά ) και τώρα έχει ένα δικό του βαφείο, γιατί δεν πάτε στο μαγαζί του!

Πως θα σας φαινόταν αν είχατε τελειώσει οικονομικό πολυτεχνείο , είχατε ένα λογιστικό γραφείο και εγώ ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ έβαζα το χρήμα, άνοιγα ένα χλιδάτο γραφείο στην πόλη σας, έβαζα μέσα ερασιτέχνες λογιστές και με μερικές (γλάστρες) μάζευα τους πελάτες σας?

Δεν είναι εξειδικευμένα βαφεία, δεν είναι καν βαφεία! απαγορεύετε να κάνουν τέτοιες εργασίες!

Θα μου πεις “ τότε γιατί δεν τα κλείνουν” δεν ξέρω, ούτε ο σύλλογος δεν μπορεί να κάνει τίποτα, κάποιοι κλείνουν τα μάτια, ο ρόλος τους είναι η περιποίηση χρώματος, δηλαδή γυαλίσματα!!!

Για να κάνεις οποιουδήποτε είδους βαφής πάνω σε αυτοκίνητο χρειάζεται άδεια από το υπουργείο συγκοινωνιών, άδεια άσκησης επαγγέλματος, πτυχίο, φούρνο βαφής και αντιρρυπαντική μονάδα, τα έχουν αυτά?

Δεν παίρνω τίποτα προσωπικά, αλλά όσα λες τα έχω ακούσει από αρκετούς, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι.

Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω την Ελλάδα και να μιλάω στους συναδέλφους μου για καλύτερη δουλειά, για περισσότερη προσοχή στον πελάτη τους, για καλύτερη επικοινωνία, ίσως το κάνω σε μερικά χρόνια που θα είμαι σε σύνταξη!

Ίσως να έγινα λίγο κουραστικός αλλά ήθελα πολύ να τα πω αυτά!

Α, και κάτι ακόμα, δεν είμαι ο μοναδικός, δεν είμαι ο Νο1 είμαι ένας απλός βαφέας που προσπαθεί να κάνω ότι καλύτερο μπορεί για να βγάλω το μεροκάματο μου.

Υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω, βρείτε τους!

Να είσθε όλοι καλά, καλές γιορτές!

Dimos AutoPainter

Edited by AUTOPAINTER
Link to comment
Share on other sites

BlackGolf θα σου πω ένα τρόπο για να καταλάβεις ποιος μάστορας στη Θεσσαλονίκη είναι σαν τον κ. Δήμο... θα περνάς έξω από τα μαγαζιά τους, όπου δεις περισσότερα αμάξια και από μαντράδικο... εκεί θα πας να το αφήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Guest BlackGolf
BlackGolf θα σου πω ένα τρόπο για να καταλάβεις ποιος μάστορας στη Θεσσαλονίκη είναι σαν τον κ. Δήμο... θα περνάς έξω από τα μαγαζιά τους, όπου δεις περισσότερα αμάξια και από μαντράδικο... εκεί θα πας να το αφήσεις.

Δεν είναι άσχημη η ιδέα σου, αλλά...

Αυτό ή θα σημαίνει ή ότι είναι πολύ καλός, ή (ίσως και το πιο πιθανό) ότι είναι πολύ φθηνός!

Στη δεύτερη περίπτωση είναι γνωστό ότι οι όροι "φθηνός" και "καλός" είναι αντιστρόφως ανάλογοι, οπότε την πάτησα!

Άσε που τα χιλιόμετρα που θα κάνω μέσα στη πόλη (με ανώτερη κατανάλωση μέχρι και 20.5lt/100km !!!!) για να περάσω από όλα τα μαγαζιά, θα μου στοιχίσει μια ολόκληρη περιουσία!!!

Πλάκα κάνουμε βέβαια (όχι για την κατανάλωση όμως -δυστυχώς!)!

Edited by BlackGolf
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.