Jump to content
Polakias

Νέο Skoda Roomster Scout

Recommended Posts

236547-9839559.jpg

Μία καινούρια έκδοση του νέου Skoda Roomster με έντονο το ύφος της ... περιπλάνησης στην φύση είδε το φως της δημοσιότητας. Τα όνομα αυτού Roomster Scout (Ανιχνευτής) και είναι το δεύτερο μέλος της οικογενείας Scout μετά την παρουσίαση του μεγάλου αδερφού Octavia στο Παρίσι.

Οι διαστάσεις του Scout σε σχέση με το Roomster είναι αυξημένες παντού με το μήκος να αγγίζει τα 4.219mm (4,205) το πλάτος τα 1.695mm (1,684) και το ύψος τα 1.650mm (1,600), λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει δεχτεί το αυτοκίνητο αλλά και της αύξησης του ύψους. Οι αισθητικές αλλαγές που έχει δεχτεί το νέο Skoda περιορίζονται στις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών (προαιρετικά 17) στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα που έχει γίνει μαύρο και στον πίσω προφυλακτήρα στον οποίο έχει προστεθεί ένα αλουμινένιο προστατευτικό. Επίσης, με μαύρο πλαστικό έχει ντυθεί και το κάτω μέρος των θυρών αλλά και τα μαρσπιέ, ώστε να μη γρατσουνίζεται το χρώμα όταν το Scout κινείται εκτός δρόμου. Εσωτερικά το αυτοκίνητο φέρει νέες επενδύσεις στα καθίσματα όμοιες με αυτές του συνονόματου Octavia.

Τα μηχανικά σύνολα που θα κινούν το Scout είναι τα δύο γνωστά τετρακύλινδρα 1,4 λίτρων του ομίλου με απόδοση 85 και 105 ίππους. Το νέο Skoda μπορεί να εφοδιαστεί επίσης με τον τρικύλινδρο πετρελαιοκινητήρα των 1,4 λίτρων και 80 ίππων αλλά και με τον ντίζελ των 1,9 λίτρων που αποδίδει 105 ίππους. Το Roomster Scout θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές Δεκεμβρίου στην έκθεση αυτοκινήτου στο Essen και θα βρίσκεται στην αγορά τον Μάρτιο του νέου έτους.

236547-9839560.jpg

236547-9839561.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.