Jump to content
tagarinio

Golf - Εσωτερικοι Τριγμοι [Γενική συζήτηση και Λύσεις]

Recommended Posts

Αν υπήρχε πάντως τέτοιο μαγαζί θα είχε πολύ δουλειά και πελάτες από όλες τις μάρκες.

Link to comment
Share on other sites

seat mii το δικο μου.αυτο με τη μπιλια το ακουω και εγω απο συνοδηγου μερια.μου εχει σπασει τα νευρα

Στάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα!Εχω ενα golf v με κλιματισμο και ακουγεται με το που ανοιγεις τον διακοπτη(και συνεχιζει μεχρι να ξανασβησεις)ενα τικ-τακ σαν χρονοδιακοπτης.Διαβασα πιο πανω πως ειναι το κλαπετο απ'τον κλιματισμο,ξερετε αν διορθωνετε;(κι αν ειναι οντως αυτο;;;)

Link to comment
Share on other sites

On 13/1/2013 at 11:24 ΜΜ, stig said:

Παιδιά βοήθεια γιατί θα μου σπάσουν τα νεύρα!

Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει ένας απίστευτα εκνευριστικός τριγμός. Τον προσδιορίζω μεταξύ του καντράν και της μηχανής. Ακριβώς μπροστά μου και ίσως λίγο αριστερά. Είναι μεταλλικός και ακούγεται πάντα σε κάθε ψιλολακουβίτσα. Με το παραμικρό! Άνοιξα το καπώ, τίποτα, ίσως είναι πιο μέσα προς την καμπίνα αλλά δεν έχω ιδέα που να ψάξω και πώς!

Καλησπέρα φίλε. Απο εχτές το βράδυ 'άκουσα και εγω τον εν λογω θορυβο μεταξυ καντραν κ μηχανης. Ακουγεται σε επιφανειακες μικρες ανωμαλιες, λακουβες και ειναι οπως τον περιγραφεις. Ανοιξα καπο και ολα ειναι οκ κουμπωμενα σωστα κτλ. Ανοιξα στο πλαι την κολωνα του οδηγου κ ολα ειναι στη θεση του και σταθερα. Τελικα εχεις υποψην σου τι μπορει να ειναι;

EDIT *** Ενταξει παιδια οκ το βρηκα. Το αμαξι ειναι μια χαρα για την ακρίβεια ειναι συναρμολογημενο κομπλε και ποιοτικο πολυ. Αυτο που χτυπουσε ειναι το πλαστικο κουτί απο την κεντρικη μοναδα του συναγερμου που ειχε παρατησει σε ενα σημειο χυμα ο μ*λ*κ*ς ο ηλεκτρολογος γιαυτο κ σε ανωμαλιες χοροπηδουσε συνεχως κ χτυπουσε πανω σε αλλα πλαστικα εσωτερικα. 

Τελικα Κανενα αμαξι δε πρεπει να αποσυναρμολογειται κ να μη βαζει χερι κανεις γιατι μετα ειναι ολο προβληματα. Θα μπορουσε με ενα απο tyre up να το πιασει το πλαστικο αυτο κουτι κ να ειναι κομπλε. Τωρα εχω ακρα ησυχια μεσα μεχρι να εμφανιστει κατι αλλο απο παραγοντα τριτου και οχι του εργοστασιου!

Edited by toympano
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.