iasonas Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 εχω dsg6 και εχω l.c. Me 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4b Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με DSG 7 και Golf 6 160PS ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα launch control. Κρίμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARINE Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Εγώ πάντως μετά απο τόσα και τόσα που ειδα και διάβασα...σε DSG θα πάω το πότε δεν ξέρω ακόμα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diMake Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Off Topic Καλα στο μελλον με βλεπω να ειμαι μοναδικος και να κανω Special παραγγελια αμαξι manual και να το πληρωνω και εξτρα.... Δεν το αφηνω το μανουαλ λεμεεεε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poen Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 αν κανεις μια γρηγορη βολτα ενα dsg και αν χασεις αρκετες ωρες απο τη ζωη σου στο κεντρο της Αθηνας 1η-2α μπορει και να αλλαξεις γνωμη οπως εγω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Off Topic Καλα στο μελλον με βλεπω να ειμαι μοναδικος και να κανω Special παραγγελια αμαξι manual και να το πληρωνω και εξτρα.... Δεν το αφηνω το μανουαλ λεμεεεε! Οχι μοναδικος και εγω αλλο ενα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Οχι μοναδικος και εγω αλλο ενα Βαλτε με κι εμενα .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poen Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 καλα καλα μας τα ειπαν κιαλοι. οπως και να εχει εγω τελικα δεν εχω καποιο προβλημα σημερα το ανοιξα λιγο με τριτη-τεταρτη για να δω αν θα εχει προβλημα ψηλα αλλα ολα οκ.. μεχρι τις 5000 δεν ειχε προβλημα τωρα θα δουμε μεσα στο κεντρο της Αθηνας αν θα την παλεψει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Βαλτε με κι εμενα .... @Speedy και εσύ? δεν το ΠΕΡΙΜΕΝΑ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 @Speedy και εσύ? δεν το ΠΕΡΙΜΕΝΑ !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YORK1991 Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Οταν πιαστει το χερακι σας να ανακατευει τον 'φραπε' και οταν βγαλουν καλους τα ποδια σας απο το 'πατημα' σταφυλιων, τοτε τα ξαναλεμε παιδες!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diMake Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Ελπιζω KIRRA να εισαι πανω απο 50... Μιλας σαν τον πατερα μου.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diMake Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Υπερβολες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Υπερβολες +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anestis the boss Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 +1 εχεις οδηγησει dsg?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Έλα το DSG είναι για τους κουλούς. Τι σόι κόντρα κάνεις αν πατάς μόνο γκάζι ;;; :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Έλα το DSG είναι για τους κουλούς. Τι σόι κόντρα κάνεις αν πατάς μόνο γκάζι ;;; :p χαχαχα σωστός ! εχεις οδηγησει dsg?? οχι , είχα την ευκαιρία και δεν μου έκανε αίσθηση ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turistas Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Όποιος δεν έχει οδηγήσει dsg(έστω και το 7άρι των μικρών κυβικών) δεν μπορεί να εκφέρει άποψη(manual οδηγάω καθαρά για άλλους λόγους όμως) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Όποιος δεν έχει οδηγήσει dsg(έστω και το 7άρι των μικρών κυβικών) δεν μπορεί να εκφέρει άποψη +1 Παρόλο που έχω και 'γω manual (το πήρα κυρίως για λόγους αντοχής στο tuning που μάλλον έκανα λάθος) το dsg είναι φοβερό. Και σε αίσθηση και σε επιδόσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katana Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Nαι, και εμένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. DSG και ας είχα και 5 κιλά ροπής λιγότερα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghort Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Υποθέτω οι θιασώτες του χειροκίνητου γουστάρετε και μανιβέλα στα παράθυρα, τιμόνι χωρίς υποβοήθηση, φρένα χωρίς ABS, ξεκλείδωμα με το κλειδί, ανεμιστήρα αντί για κλιματισμό κλπ... Αν ήταν το χειροκίνητο κιβώτιο πιο ακριβό από το (ημι)αυτόματο σίγουρα θα το προτιμούσατε ? Τουλάχιστον απολαύστε το για λίγο καιρό ακόμα γιατί έχει ήδη περάσει η εποχή του. +1 απο εμενα. οδηγω tiptronic και γουσταρω. Στην κινηση, γουσταρω ακομα περισσοτερο. αν ειχα και dsg να κανει και αστραπιαιες αλλαγες θα ταν ακομα καλυτερα. 1η-2α ξανα και ξανα δεν παλευεται. Εκτος πολης manual το χαιρεσαι αλλα εντος αστα. Οποτε σειριακο στο +/- και αγιος ο Θεος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghort Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 θα ειναι το next αν ολα πανε καλα Ξερω καλα τι εχεις στο νου σου γιατι το ιδιο σκαλωμα εφαγα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskallithea Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Υποθέτω οι θιασώτες του χειροκίνητου γουστάρετε και μανιβέλα στα παράθυρα, τιμόνι χωρίς υποβοήθηση, φρένα χωρίς ABS, ξεκλείδωμα με το κλειδί, ανεμιστήρα αντί για κλιματισμό κλπ... Αν ήταν το χειροκίνητο κιβώτιο πιο ακριβό από το (ημι)αυτόματο σίγουρα θα το προτιμούσατε ? Τουλάχιστον απολαύστε το για λίγο καιρό ακόμα γιατί έχει ήδη περάσει η εποχή του. Αυτο ειναι το μονο σίγουρο!!!, καποτε θα μας αφαιρέσουν το γκαζι, το φρένο και το τιμονι, ως θιασώτης λοιπον ολων τον παραπάνω εύχομαι να μην ζήσω αυτή την κατάντια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katana Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Αυτο ειναι το μονο σίγουρο!!!, καποτε θα μας αφαιρέσουν το γκαζι, το φρένο και το τιμονι, ως θιασώτης λοιπον ολων τον παραπάνω εύχομαι να μην ζήσω αυτή την κατάντια. Αστα, καλύτερα να μην ζούμε τότε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YORK1991 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Ελπιζω KIRRA να εισαι πανω απο 50... Μιλας σαν τον πατερα μου.. Κοντοφθανω!!! Βεβαια οδηγω και αυτοματα (και γρηγορα και αργα) απο τα 20 μου οποτε δεν ειμαι καθολου καινουργιος στο σπορ, απλα κατασταλαγμενος. Edited October 29, 2010 by KIRRA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...