Jump to content
Guest kolios

Ενυσχητη για το Sony Cdx-gt200 η να κατσω στα αυγα μου?

Recommended Posts

Εχω ενα polo του 96 και εχω βαλει πανω το sony cdx-gt200 σαν ασχετος και εχο βαλοι βροστα τα ηχεια τις clarion srr1028 και πισω εβαλα παλι clarion oval τα srr6936!Ο ηχος ειναι καλουτσικος μορε αλλα εχω το εξις προβλημα...!Οταν εχω τα πισω ηχεια το balance στην μεση τα ηχει δεν βγαζουν καλο μπασο ,ενω αν βαλω το καθε ενα μονο του τα σπανε.......!!!Επειδη εχω κολιμα με τη μουσικη θελο να εχω καλη ποιοτητα κ οχι τετοια προβληματα στα μαμα πολακι μου!!!Και θελω επιτελους να ρωτησω αν θα δω λυση κ διαφορα στο προβλημα μου βαζοντας εναν απλο και σχετικα φτυνο ενισχιτη ή γενικα ποια θα ηταν η λυση στο προβλημα μου....!!!

Ευχαριστω που ακουσατε τον πονο μου tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

Οταν ρυθμιζω το balance τερμα αριστερα ι τερμα δεχια τα ηχεια βαρανε πολυ δηνατα,πολυ καθαρα και με τα μπασα που επρεπε να βαρανε.οταν το balance ειναι στη μεση που ειναι κ το φυσιολογικο δεν εχουν πολυ μπασο κ τριζουν αρκετα ευκολα....

Link to comment
Share on other sites

Φυσιολογικο ειναι αυτο αφου δινεις ολη την ισχυ σε μια γραμμη. ενω στην μεση η ισχυς μοιραζεται ισα. Αν θες να δεις πραγματικη διαφορα θελεις ενισχυτη και κατα προτιμηση εναν 5καναλο για να καλυψεις ολες τις αναγκες σου γιατι η πηγη σου εχει μονο μια εξοδο προενισχυσης. Τα ηχεια βασικα δεν λενε και πολλα και ισως θα πρεπει να σκεφτεις μια συνολικη λυση ενισχυτη + ηχεια, ή να προχωρησεις μονο σε αγορα ενισχυτη και sub και να χαμηλωσεις το gain του ενισχυτη για να μην τα καψεις (τα οβαλ σου εiναι μολις 40 watt RMS). Μια καλη λυση και αξιοπιστη σε ενισχυτη ειναι ο Hifonics ZX-8000 τον οποιο μπορεις να τον βρεις γυρω στα 500 - 550 ¤.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως έχεις συνδέσει ανάποδα τα + - στο ένα ηχείο;Δοκίμασε να αλλάξεις τη συνδεσμολογία στο ένα από τα δύο ηχεία.Μπορεί να δεις διαφορά.

Edited by pliktras
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια αν ειναι να δωσο τοσα πολλα για ενυσχιτη καλυτερα να μην κανω τπτ!!!

Χριαζομαι μια οικονομικη λυση...

Θελω να ακουο μουσικη στο αμαξι οχι να ακουει ολη η γειτονια...

Με εναν απλο ενυσχιτη πχ της sony δεν τηα κανω τπτ?αν ειναι να δω μικρη διαφορα δεν αξιζοι.

Τα ηχεια απο θεμα ποιοτητας με καλυπτουνε απο μπασο ομως... :D

Link to comment
Share on other sites

Αφου σε καλυπτουνε απο πλευρας ποιοτητας ηχου σε μεσαια και ψηλα τα ηχεια, τοτε βαλε εναν απλο ενισχυτη μονο για το sub και θα εισαι οκ. Η πηγη σου θα στελνει τις χαμηλες μονο στο sub.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως έχεις συνδέσει ανάποδα τα + - στο ένα ηχείο;Δοκίμασε να αλλάξεις τη συνδεσμολογία στο ένα από τα δύο ηχεία.Μπορεί να δεις διαφορά.

ΠΩ ΠΩ ελος δωκιμασα αυτο που μου ειπες κ τα ηχει βαρανε και τα δυο τελια....

Μπορω να πω οτι τορα με καλυπτουνε....θα το δοκιμασω κ στα μπροστινα μηπος δω διαφορα κ σε αυτα!

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδεια....

Οποις θελει ας μου προτινη ενα φτυνο καλο ενυσχιτη!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Ε οχι και Felix και μαλιστα απο το Praktiker..... Ενταξει ο καθενας κανει τις επιλογες του αλλα οι Felix ειναι κοροιδια, λενε 1000 Watt και αν ακουσεις ενισχυτη πραγματικο με 1000 Watt θα καταλαβεις την διαφορα. Φθηνες επιλογες ειναι ο Pioneer GM 3200T γυρω στα 120 ή ο Axton C209 γυρω στα 130.

Παντως και στους ενισχυτες οτι πληρωνεις παιρνεις....

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς ότι πληρώνεις παιρνεις. Πάντως για τις ανάγκες του παιδιού κ για τα ηχεία που εχει κ για τα λεφτα που θέλει να χαλάσει μια χαρα τον κόβω. Τωρα ανάλογα αμα θέλει να δώσει κατι παραπάνω εννοειτε πως ένας Axton θα ήταν καλύτερος. Πάντως για το Practiker γιατί οχι. Όσα προιόντα εχει τα εχει σε πολύ πιο χαμηλές τιμες απο οπουδήποτε. Για παράδειγμα κοιτούσα τα jbl Τ595 celebr και το Practiker τα είχε 200 και ολα τα άλλα καταστήματα ήχου 350. Γιατί να σκάσεις τοσα παραπάνω. Θα μου πεις γιατι να παρεις τα συγκεκριμένα, αλλα λέμε τωρα.

Link to comment
Share on other sites

Αν στην τιμη Praktiker βαλεις και το κοστος εγκαταστασης θα βγεις στην τιμη ενος καταστηματος ηχου αντε ελαχιστα πιο κατω. Ομως το Praktiker ειναι και λιγο "απροσωπο" αν γινει κατι μπορουν να σε πηγαινουν απο τον εναν στον αλλο χωρις να βγαλεις ακρη ενω στο εμπορο εχεις με συγκεκριμενο ανθρωπο να κανεις και θα φερει την ευθυνη και για το μηχανημα και για την εγκατασταση.

Link to comment
Share on other sites

Ισως εχεις δικαιο. Αλλα για κάποιον που ξέρει να τα τοποθετεί δεν τον συμφερει. Όπως ενα ηχείο ή ενα γουφερ τα οποία μπορεί ο οποισδήποτε να τα συνδέσει. Οσο για την ταλαιπωρία ναι όντως σε στέλνουν αλλου (στην αντιπροσωποία) αλλα στο τέλος κανεις την δουλειά σου. Εντάξει εγω πιστεύω ειναι θέμα χρηματων. Αμα τα εχεις κανεις σωστές δουλειές, αμα δεν τα'χεις κανεις προχειρες κ ρισκάρεις.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστο πολυ για τις απαντησεις θα ηθελα να μου λυσετε κ μια ακομα απορια ακομα...

ο ενυσχιτης ποσα καναλια να ειναι 4 η 5 ?

Link to comment
Share on other sites

4κνλ αλλα αμα θες να βάλεις κ γουφερ 5κνλ. Βασικα θα σου πρότινα εναν 4κνλ κ αργότερα βέπεις. Οι 4κνλ ειναι πάντα καλύτεροι σε ισχυ απο τους 5κνλ (στα ιδια επιπεδα παντα μιλαμε) Κ αργότερα βλέπεις για κανενα 2κνλ ανάλογα το αν θα βάλεις γουφερακι ή οχι.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.