Jump to content
Guest Thlimenos

Πλήρη απογοήτευση απο συνεργεια

Recommended Posts

Guest Thlimenos

Καλησπέρα παιδια, νέος στο κλαμπ, πρωτο μου ποστ εδω, και δεν ξερω αν το θεμα που αφορα ''ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ'' ειναι εδώ, αν ειναι να το μετακινήσετε.

Καταρχάς το φόρουμ σας απλά έτυχε και το είδα σε ενα γκολφ 4 μπλε που ειχε το αυτοκολητο πισω στο παρμπριζ και μολις μπηκα να δω τι γινεται.

Εχουμε και λέμε λοιπόν.

Πλήρως απογοητευμένος είμαι απο 2 συνεργεία κατα σειρά που περιλαβανε τα 2 αυτοκινητά μας. Ενα Αουντι 99 1.8Τ και το γκολφάκι μου (4) 1.6. 2004

Ξεκιναμε λοιπον και λέμε.

Περιστατικό 1. Σε συνεργείο κοντα στο Γαλατσι (δεν ξερω αν λεμε ονοματα κλπ) παμε το Γκολφ που μολις το ειχα πάρει πριν 2 χρονια με 7.500χλμ για μια λιπαντικη συντήρηση.Μου λενε πως δεν μπορω να περιμενω και να παω το απογευμα. Πραγματι πάω και μου ζητάνε το ποσό των 290Ε. Ρωταω το γιατί και μου λένε, στο αμάξι σας αλάχτηκανε λάδια, φίλτρο λαδιού, τακάκια εμπρός και 2 σινεμπλοκ μπροστινα. Καταρχας γινομαι εξαλος γιατι το αμαξι ειχε κανει τα 7.500χλμ σε ταξιδια και μονο και συγκεκριμμενα αν ξερετε Καβαλα - Αθηνα 3 φορες, η αποσταση ειναι μεγαλη και ποιος ο λογος να παταγα φρενο και μαλιστα σε ενα αμαξι 1 μηνα να αχρηστεψω τοσο πολυ τα τακακια συν που πραγματικα δεν ειχαν τπτ, απεναντιας. Μετα τους χωνω γκαζια για τα σινεμπλοκ, λεει τα φαγατε σε λακουβες. Τους εξηγω πως δεν γινεται γιατι οπως και πανω περιεγραψα, και αυτοι το χαβα τους. Και τελικα τους τα χωνω γιατι δεν εχουνε ρωτησει αν εχω τοσα χρηματα. Και τι μου απαντανε ??? ''Αν δεν εχετε χρηματα ελατε και παρτε το αμαξι σας οταν εχετε, εδω θα σας περιμενει..'''

Περιστατικό 2. Ως κάτοικος κυψέλης τότε βρίσκω άλλο συνεργείο λίγο πιο κάτω από αυτόν τον απατεώνα και πάμε το Αουντι το πατερα μου (τοτε 80.000χλμ)για την εξης βλάβη. Οταν σβύναμε το αμάξι και τύχαινε να ξαναβάλουμε μπροστά, δουλεύανε τα βεντιλατέρ για πολύ ώρα και η θερμοκρασια έμενε επίσης αντι για 90 στους 110-120.

Πάμε λοιπον και λέμε το πρόβλημα μας λεει πως ο ανθρωπος ηταν αρχιμηχανικος σε γνωστο συνεργειο και τον εμπιστευτηκαμε, ειδαμε και πολλα αμαξια εκει απο εξω και λεμε εχει δουλεια για καινουργιο συνεργειο ας δουμε. Πραγματι διαπιστωνει βαλβίδα θερμοκρασιας και θερμοστατη καβουκι. Αντικατασταση με εργασία κόστος 250Ε περιπου με παραφλου κλπ. Την αλλη εβδομαδα τσουκ τα ίδια, το ξαναπάμε λεει εξαερωση θα ειναι,ασ το φτιαξουμε, ξανα 25Ε για παραφλου γιατι χυθηκανε. Αμ δε, ξανα τα ιδια, σε λιγες ωρες, ποιες μερες??? το πάμε και του λέμε φτιάχτο μεγάλε,το αμάξι αν ησουν αρχιμηχανικος θα το ξερες τι εχει. Απάντηση ''Μηχανικος ειμαι, οχι ο μαγος η ο θεος αλλα σας υποσχομαι πως κατι θα γινει''. Πράγματι το φτιάχνει και μας παιρνει τηλ και μας λέει οκ το αμαξι ελάτε να το πάρετε κοστίζει 650Ε. Τον ρωτάμε γιατί και λέει αντλία νερού. Οκ το πρόβλημα λύθηκε απο εκεί.........ευτυχώς

*** ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ*** Λόγω λοιπόν μη εμπιστοσύνης του πατερα μου στο ανωτέρο συνεργείο πάμε σε ένα συνεργείο στην Πατησίων κοντά και βρίσκουμε έναν μηχανικό συστημένοι από κάποιον παλιό του πελάτη. και συνεχίζουμε.

Περιστατικό 3. Ακούμε ένα σφύριγμα από τον ιμάντα στο γκολφάκι μου (κατακαλόκαιρο 2006) πηγαίνω εκεί και μας λέει να του βάλουμε λίγο σπρει σιλικονης γιατι έχει ξεραθεί, και μολις 25000χλμ ειναι νωρις για αλλαγη. Μου βαζει σιλικόνη και ηρεμεί για λίγο καιρό. Σε κανα 10ημερο κάτι γίνεται και μου αναβει λαμπάκι μπαταριας. Σαν να το ξερα, σβηνω κινητηρα και αλαρμ επιτοπου. Και βλεπω στο καπο μολις το ανοιγω ενα ιμαντα κομματια μεσα. τον παιρνω τηλ μου λεει να το παω απο εκει. Παμε το αμαξι με οδικη το κοιταει και μενει αφονος. Ερωτηση του ''πως εγινε?? πρωτη φορα το βλεπω''' Του απαντω δεν ξερω. Το αφηνουμε το αμαξι εκει και σε 2 μερες με παιρνει και μου λεει, ''Εχει κολησει το μοτερ και ειναι κοστος μεγαλο για επισκευη'', καλυτερα να βαλεις ενα τρομπετο πανω 1.8 τουρμπο να βρεις την υγεια σου. Το σκεφτομαι και λεω αντε ας το κανω, προταση τα δικα μου ανταλλακτικα ολα κομπλε και 4.000. Σε 15 μερες το αμαξι ετοιμο. Παω να το παραλαβω και μου εξηγει πως ειναι με τα 150 αλογα και αν θελουμε βαζουμε προγραμμα κλπ κλπ. Λεω καλα ας το παρω να φυγω γιατι ο μπαμπας δεν ειχε χρηματα και βλεπουμε. Το παιρνω και ολα καλα για 5 μερες μονο. Αναβει λαμπακι τσεκ και το παω απο εκει χωρις τηλ. Το βλεπει, βαζει διαγνωστικο και μου λεει ''αισθητηρας λ αλλα δεν σε καλυπτω γιατι ειναι μεταχειρο''. Του σκαω 250 Ε και οκ το λαμπακι. Την αλλη μερα τσουκ ξανα το λαμπακι, αντε παλι απο εκει ''ωχ λεει και ο αλλος ειναι ο λ''. Δεν με καλυπτει, δωσε αλλα 190Ε. Ηρεμια για λιγες μερες. Τολμαω και κανω ενα ανοιγμα για να δω πως ανοιγει βρε παιδια με ενα Bmw 320. Πίνω τσαγακι και ωωωωωω τι χαρά......μπαμπα δωσε 900Ε για προγραμμα γιατι το αμαξι μεχρι τα 190 παει καλα και μετα παει χειροτερα.

Πάμε στον μηχανικο και ξεκιναμε επενδυση καταστροφη. Προγραμμα 900-Φιλτρο 100 - Τουρμπινα ανακατασκευη 600Ε - Ιντερκουλερ με σωληνες κλπ 1100 - εξατμιση 800 - κολαρα σαμκο 500 - βαλβιδα τουρμπινας 190 - σκαστρες 2(την μια την πεταξα απο δικο μου καπριτσιο γιατι σφυραγε πολυ) 550Ε. Τα σκαμε τα γκαφρά και ωωωωωωωωω ικανοποιηση. Το αμαξι πυροβολαγε για τα καλα, μιλαμε για τρελλη δυναμη. Το ευχαριστηθηκα.

Περισατικό 4. Πάμε ενα Γκολφ 3 ενός φίλου εκει πέρα για πρόβλημα σε συντονισμο. Ακουγε ενα συντονισμο περίεργο και το πήγε το παιδι συστημενα. Αντικατάσταση 2 βασών μηχανής, μια σασμάν λαστιχένια, ευθυγραμμιση ζυγοσταθμιση και όλα αυτά μοναχα 500 μαζι με κατι ψιλα. Φυσικα δεν ειχε ρωτησει το παιδι τπτ απλα του ειπε και αυτος να το φτιαξει υπολογιζοντας κανα κοστος 50-100Ε.Φυσικα δεν ξαναπατησε εκει.

Περιστατικο 5. Εκει που πήγαινα με 160-180 ακουγα κατι γκαπ γκαπ να κανει μπροστα το γκολφακι. Ανοιγω καπο τπτ, κοιταω απο κατω και βλεπω το ψυγειο να εχει γυρει. Το παμε εκει, ''Βαση ψυγειου ειναι ελα σε 2 ωρες'''. Μπραβο εξυπηρετηση λεω.... Παω σε 2 ωρες, ετοιμο παρε 80Ε. εργασια και βαση. Την αλλη μερα αντε παλι γκαπ. Φτου λεω η βαση η αλλη θα ειναι τωρα. Κοιταω απο κάτω και τι βλεπω βρε παιδια??? Το ψυγειο να ειναι με Ραπς-Μακαρονια δεμενο σαν αιχμαλωτος. Το παω απο εκει, του χωνω γκαζια, μου βαζει καινουργιες επιτοπου και δεν ξανακανε απο τοτε Κιχ, και φυσικα πληρωσα 0000.

Περιστατικο 6. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ. Ολα τα λευτά. Εχω βαλει γονεις και γυναικα μεσα και παμε σε Θλιβερο Γεγονός στην Πάτρα. 200-220 για 10 λεπτά. Και βλέπω το αμάξι πως κόβει, κόβει, κόβει και ρελαντί 0 σχεδόν. Το πλακώνω στα φρένα, σταματάμε, υποψιάζομαι πως κάτι δεν πάει καλά και ο πατερας μου μου λεει το εξης. ''Δεν ξαναπας στο συνεργειο, το πουλας οπως εισαι, αρκει πια με το ρημαδι σου. Τελος τα έξοδα. Μας ρημάξανε τα ρημάδια, αλλη φορα αντιπροσωπεια και τέλος'''

Διαγνωση??? Μοτερ ανοιγμενο στα 2 σαν γαρυφαλο, ολα τα νερα χυμενα και τα λάδια κάτω δεν ξερω απο τι. Το αμαξι ειναι στην Κρήτη και κάθεται σε συνεργειο φίλου για μοτερ 1.6 και πούλημα..........Οπως επισης και το αουντι μεθαυριο το δινουμε σε ιδιωτη όσο όσο.

Παρακαλώ τα φώτα σας και τις γνώμες σας.

Με συγχωρειτε για το πολύ μεγάλο ποστ, αλλά καταλαβαίνεται την οργή μας, την στεναχωρια μας και την οικονομική και ψυχολογική καταστροφή.

Edited by Thlimenos
Link to comment
Share on other sites

Guest Thlimenos

Πολυ ευχαριστως,

Το πρωτο ειναι ο ΔΗΜΑΚΗΣ

το Δευτερο ειναι του ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΜΠΑ

Το ΤΡΙΤΟ και ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ του παντελή Γιανακόπουλου

Για να μην παθετε τα ίδια και χειρότερα φίλοι

Υ.Γ. Πως ο Αρχιμηχανικος του μεγάλου συνεργείου αλλά και ο προιστάμενος επίσης της Κεντρικής Αντιπροσωπείας άνοιξαν δικό τους κατάστημα και κάνουν τέτοια πράγματα??? Και ύστερα λέμε για Εξουσιοδοτημένα??? Αν ειναι ετσι οι αρχιμηχανικοι οι οποιοι ειναι εκπαιδευμενοι με σεμινάρια κλπ..... οι απλοι μηχανικοι τι ειναι ????

**************** ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ************************

Edited by Thlimenos
Link to comment
Share on other sites

Guest dubbeR_Stoilas

Για τον Καμπά μου φαίνεται περίεργο να έχουν γίνει αυτά καθώς εγώ είμαι πελάτης και είμαι ευχαριστημένος αν και είχαν ξαναγίνει παράπονα από άλλον...

Link to comment
Share on other sites

καπως ετσι καταλαβαινουμε πως κοροιδευουν τους "νεους" κ τους ληστευουν....

αλλα ρε φιλε ελεος δηλ. τα ηθελε ο κω*** σου,κανεις ολοκληρη μετατροπη δεν ρωτας απο δω απο κει να μαθεις τι παιζει,αν οι τιμες π σ λεγε αυτος ηταν νορμαλ?ενα τηλ να κανες σε μια αντιπροσωπεια για ανταλακτικα εστω...ουτε ενας γνωστος σου που να το ειχε λιγο απο αυτοκινητα να σ πει γνωμη?

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΠΟΣΤ Π ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ

Edited by kage
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Thlimenos

Να προλάβω να διορθώσω το ποστ πριν γίνει μπέρδεμα. Συγνώμη κιόλας,

Δικό μου Λάθος απλά να προσθέσω κάτι. Επειτα από το Περιστατικό 2 δεν ξαναπηγαμε στου Κυρίου Καμπά Παντελή για λόγους φοβίας του πατέρα μου, πήγαμε όμως επίσης σε ενα προιστάμενο μηχανικό πρωην της Καρεντα οπως είπε (δεν ζητησαμε και πουθενα πιστοποιητικά) σε εναν Παντελή Γιανακόπουλο που το συνεργείο του το έχει κοντά την Πατησίων. Εκεί ήταν που φάγαμε την όλη μεγάλη ήτα, και εγώ και ο φίλος μου με το γκολφάκι 3.

Σορρυ και πάλι μην γινει μπέρδεμα.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν να σου πω ότι πραγματικά λυπάμαι για την όλη ταλαιπωρία που έχεις περάσει.....Από την άλλη όμως έχεις και συ το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης...Καλά κάνεις όμως που το αναφέρεις ώστε να μην την πατάει και άλλος κόσμος....

Link to comment
Share on other sites

Guest Thlimenos
καπως ετσι καταλαβαινουμε πως κοροιδευουν τους "νεους" κ τους ληστευουν....

αλλα ρε φιλε ελεος δηλ. τα ηθελε ο κω*** σου,κανεις ολοκληρη μετατροπη δεν ρωτας απο δω απο κει να μαθεις τι παιζει,αν οι τιμες π σ λεγε αυτος ηταν νορμαλ?ενα τηλ να κανες σε μια αντιπροσωπεια για ανταλακτικα εστω...ουτε ενας γνωστος σου που να το ειχε λιγο απο αυτοκινητα να σ πει γνωμη?

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΠΟΣΤ Π ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ

Ναι να ρωτήσω ποιόν ???? Δεν ηξερα πως υπάρχει κλαμπ δεν ηξερα τπτ. Η δε αντιπροσωπεια δεν εκανε μετατροπές. Οσον αφορά τις τιμές των ανταλακτικών νομίζω πως δεν ειναι φιξ και πουλαει εκαστος οσο θελει, ετσι εχω δει δλδ, παει μια αντιστοιχεια οπως και στα ποσοστα εκπτωσης. Ετσι εχω καταλαβει δλδ.

Τώρα πάει, το φαγαμε το κεφαλι μας. Πιστευω να παρω κανα καινουργιο μαμα και δυνατο και να βρω την υγεια μου.

Μονο που διαβαζω και σκεφτομαι τι εχω τραβηξει......... άστο καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Guest Thlimenos

7.500 εκανα εγω, του κουτιου το πηρα. Το μοτερ πηγε για πεταμα, ηταν σκισμενο απο προηγουμενη χρηση και οχι με 30000χλμ οπως μου ειχε πει ο μηχανικος. και τα 2 αμαξια πουλιουνται και παιρνουμε ενα για αρχη. και αυτο θα μεινει μαμα η οτι μπορει να γινει απο εργοστασιο και μονο.

Link to comment
Share on other sites

Eιλικρινα στεναχωρεθηκα μονο που το διαβασα. Περαστικα φιλε.

Τελικα ειναι να σου κατσει λαχειο σε πολλα πραγματα...Μερικοι εχουν μετατροπες και δεν κανουν κιχ, και μερικοι, τραβανε αυτα που τραβας εσυ...Μακρια απο κακοτοπιες σου ευχομαι, και κανεις καλα που τα γραφεις. Το καλυτερο.

Απορω παντως πως δεν πηγες μετα το τελευταιο συμβαν απο εκει...

Link to comment
Share on other sites

Guest Thlimenos
Δηλαδή σου είπε ο πρώτος ότι στα 7500km 2 χρονών αυτοκίνητο ήθελε τακάκια μπροστά και σινεμπλόκ?? Απαράδεκτος. Πως δε σου είπε και σαζμαν. Και το μοτέρ που έβαλες μετά σου είχαν κρύψει χιλιόμετρα και προβλήματ ε? Πότε το έμαθες. Αφού έμεινες στο δρόμο? Δε σου έδωσε κάποια εξήγηση??

Στο μεταχειρισμενο δεν εχεις εγγυηση. Μου δωσε 3 μηνες. μετα αντιο. Και να τον παρω να του πω τι? πως εμεινα? Η μονη απαντηση που πηρα ειναι πως αφου το πειραξα τοσο πολυ τα μαμα εντερα δεν αντεξανε κλπ κλπ.

Αισθανομαι πολυ άσχημα και στην αναμνηση ακομα. Ετσι μου ερχεται να το καψω το γκολφ και να μην παρω τπτ. Οσο το σκεφτομαι ακομα μια φορα να ανεβαινει σε ραμπα με παιρνει απο κατω. Μην παω και το πουλησω για ανταλλακτικα μονο. Δεν με απασχολει τι χρημα θα παρω. Ουτε καν το μοτερ δεν δηλωσα ευτυχως στο κτεο. Ιδωμεν. Ολα ειναι κρισιμα.

Link to comment
Share on other sites

Να φανταστω πως και να φτιαχνεται, δεν σου εχει μεινει πλεον ιχνος ορεξης, ασχετως των χρηματων ετσι...?

Και αν καταλαβα, μαλλον δεν θα ξανασχοληθεις και με βελτιωσεις και τα συναφη...

Link to comment
Share on other sites

Guest Thlimenos

Ουτε λογος, ουτε τζαμπα. Βελτιωσεις τπτ. Αντε κανα φρενο αν δεν σταματαει, αναρτηση α σταδιο.

Εδω ακουσα σχολια για την ΜΤΜ στην Γερμανια......δεν ξαναασχολουμε στην Ελλαδα ειδικά.

Μπορει να μεινω πιστος στο VAG Group μπορει και οχι. Το μονο μας παραπονο ηταν τα συνεργεια, οχι η αξιοπιστια των αμαξιών.

Link to comment
Share on other sites

DIMAKIS...

Έχω πολύ καλό φίλο που πήγε το αυτοκίνητό του εκεί για service με σχετικά καινούργια λάστιχα και έφυγε με ξεραμένα ίδιας μάρκας.

Εγώ θα μιλήσω για Παζαρόπουλο Audi στη Φιλοθέη.

Περιστατικό 1ο: Πάω το ΤΤ για να ακούσουν θόρυβο στην τουρμπίνα. Το βγάζουν δοκιμή, το σκίζουν και επιστρέφουν λέγοντας πως είναι φυσιολογικός θόρυβος (σημ. φτερούγιζε έντονα). Τελικά πήρα δεύτερη γνώμη από Γρατσία όπου έβγαλαν την τουρμπίνα και διαπιστώθηκε πως είχε ρήγμα.

Περιστατικό 2ο: Πηγαίνω ξανά το ΤΤ για διάγνωση προβλήματος στον συμπλέκτη. Ο αρχιμηχανικός έψαχνε να δει πως μπαίνουν αλυσίδες σε ενα A4 Avant και δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί άμεσα. Αφού περίμενα 35 λεπτά κι εκείνος έξυνε το κεφάλι του με τις αλυσίδες σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν ξαναπάτησα ποτέ.

Κι ενα περιστατικό με γνωστό βελτιωτή στο Γαλάτσι:

Πηγαίνω με καλό παλαιό πελάτη του και μου λέει τιμή για PSS9 σε TT Quattro 390.000 δρχ. Συμφωνούμε και του αφήνω το αυτοκίνητο για να την τοποθετήσει. Όταν ήρθε η στιγμή να πληρώσω με πληροφορεί πως αυτή η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ και πως δε συμπεριλαμβάνει εργασία καθώς και ΦΠΑ στην εργασία. Γίνεται χαμός αλλά η ανάρτηση έχει ήδη τοποθετηθεί οπότε πληρώνω τελικά 530.000δρχ και φεύγω. Φυσικά δεν ξαναπάτησα ούτε εκεί.

Στα 6 χρόνια που είχα το ΤΤ ειλικρινά σιχάθηκα τους 'βελτιωτές'. Έχω άπειρες ιστορίες ακόμη να διηγηθώ και θα σας συνιστούσα να πηγαίνετε είτε σε καταξιωμένους οίκους που δίνουν εγγύηση γραπτή και όχι λόγια του αέρα είτε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας αν δε σας ικανοποιεί και να αγοράσετε κάτι εξ' αρχής καλύτερο/γρηγορότερο. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, είναι κρίμα να πετάτε χρήματα που δε βρίσκετε στο δρόμο και τα οποία θα μπορούσατε να επενδύσετε αλλού (στην οικεγένειά σας, σε ενα ταξίδι, σε κάτι που θα σας μείνει και όχι σε λαμόγια).

Link to comment
Share on other sites

Guest Thlimenos
Κι ενα περιστατικό με γνωστό βελτιωτή στο Γαλάτσι:

Πηγαίνω με καλό παλαιό πελάτη του και μου λέει τιμή για PSS9 σε TT Quattro 390.000 δρχ. Συμφωνούμε και του αφήνω το αυτοκίνητο για να την τοποθετήσει. Όταν ήρθε η στιγμή να πληρώσω με πληροφορεί πως αυτή η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ και πως δε συμπεριλαμβάνει εργασία καθώς και ΦΠΑ στην εργασία. Γίνεται χαμός αλλά η ανάρτηση έχει ήδη τοποθετηθεί οπότε πληρώνω τελικά 530.000δρχ και φεύγω. Φυσικά δεν ξαναπάτησα ούτε εκεί.

Ποιος ηταν αυτός????

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν οι τιμές είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μεγάλες. Δεύτερον, δε ξέρω πως κρατήθηκες, αλλά σε πολλά σημεία εγώ θα είχα αρπάξει τον συγκεκριμένο και θα τον άρχιζα στις μάπες.

Link to comment
Share on other sites

DIMAKIS...

Έχω πολύ καλό φίλο που πήγε το αυτοκίνητό του εκεί για service με σχετικά καινούργια λάστιχα και έφυγε με ξεραμένα ίδιας μάρκας.

Εγώ θα μιλήσω για Παζαρόπουλο Audi στη Φιλοθέη.

Περιστατικό 1ο: Πάω το ΤΤ για να ακούσουν θόρυβο στην τουρμπίνα. Το βγάζουν δοκιμή, το σκίζουν και επιστρέφουν λέγοντας πως είναι φυσιολογικός θόρυβος (σημ. φτερούγιζε έντονα). Τελικά πήρα δεύτερη γνώμη από Γρατσία όπου έβγαλαν την τουρμπίνα και διαπιστώθηκε πως είχε ρήγμα.

Περιστατικό 2ο: Πηγαίνω ξανά το ΤΤ για διάγνωση προβλήματος στον συμπλέκτη. Ο αρχιμηχανικός έψαχνε να δει πως μπαίνουν αλυσίδες σε ενα A4 Avant και δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί άμεσα. Αφού περίμενα 35 λεπτά κι εκείνος έξυνε το κεφάλι του με τις αλυσίδες σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν ξαναπάτησα ποτέ.

Κι ενα περιστατικό με γνωστό βελτιωτή στο Γαλάτσι:

Πηγαίνω με καλό παλαιό πελάτη του και μου λέει τιμή για PSS9 σε TT Quattro 390.000 δρχ. Συμφωνούμε και του αφήνω το αυτοκίνητο για να την τοποθετήσει. Όταν ήρθε η στιγμή να πληρώσω με πληροφορεί πως αυτή η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ και πως δε συμπεριλαμβάνει εργασία καθώς και ΦΠΑ στην εργασία. Γίνεται χαμός αλλά η ανάρτηση έχει ήδη τοποθετηθεί οπότε πληρώνω τελικά 530.000δρχ και φεύγω. Φυσικά δεν ξαναπάτησα ούτε εκεί.

Στα 6 χρόνια που είχα το ΤΤ ειλικρινά σιχάθηκα τους 'βελτιωτές'. Έχω άπειρες ιστορίες ακόμη να διηγηθώ και θα σας συνιστούσα να πηγαίνετε είτε σε καταξιωμένους οίκους που δίνουν εγγύηση γραπτή και όχι λόγια του αέρα είτε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας αν δε σας ικανοποιεί και να αγοράσετε κάτι εξ' αρχής καλύτερο/γρηγορότερο. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, είναι κρίμα να πετάτε χρήματα που δε βρίσκετε στο δρόμο και τα οποία θα μπορούσατε να επενδύσετε αλλού (στην οικεγένειά σας, σε ενα ταξίδι, σε κάτι που θα σας μείνει και όχι σε λαμόγια).

σωστός ο S8N, :rolleyes: μακρυά από "βελτιωτές"αλεξιπτωτιστές

Link to comment
Share on other sites

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. Σε βρισκω ομως λιγο χαλαρο. Πεταει ο γαιδαρος ; Πεταει!!! Τριξτους λιγο τα δοντια, αν σε βλεπουν μαλθακο, απελπισμενο και πληρωνεις οσο οσο λενε καλως το θυμα , θα το μαδησουμε

Ζητα παντα να σε ενημερωνουν για το συνολικο κοστος πριν κανουν οτιδηποτε και αν δεν , ΒΓΑΛΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΡΓ@@@ΑΣ!!!

Τραβα τους κανενα μπινελικι...περναει εδω στην ελλαδα!!

Link to comment
Share on other sites

πριν 2 βδομαδες εχω ανεβει αθηνα και μενω απο τρομπα νερου. ρωταω ενα φιλαρακι για μηχανικο και μου λεει να παμε στον δικο του που ειναι πολυ καλος και ασχολειται με αγωνες κτλ κτλ. ο κυριος αυτος εχει συνεργειο με σιντροεν και πεζο. τον ρωταω αν μπορει να τοφτιαξει και μου λεει οκ. ποσο θα κοστισει ; μου λεει οτι θα μου πει αργοτερα γιατι επειδη πηγα με γνωστο θα κοιταξει να κανει καλυτερη τιμη. συμφωνω και φευγω γιατι ειχα δουλειες ( πρωτη φορα που αφηνω σε συνεργειο το αμαξι μονο του). μετα απο 3 ωρες περναω απο κει και δεν βλεπω το αμαξι στο συνεργειο μου λεει οτι ειχαν κοπει οι βιδες της τρομπας και το πηγε σε μαγαζι με τορνο για να βγαλει τις παλιες βιδες να ανοιξει καινουριες βολτες κτλ. και θα ειναι ετοιμο το απογευμα. παω το απογευμα ετοιμο το αμαξι ποσο κανει; 280€ τι αλλαξε; τρομπα, ιμαντα, παραφλου, ο τορνος και η εργασια του. του ζηταω τιμες για τα ανταλλακτικα και μου απανταει οτι δεν ξερει γιατι δεν τα εχει πληρωσει ακομα και να τον παρω μετα απο 3 μερες να τον ρωτησω. την επομενη μερα τον ρωταει ο γνωστος μου και του λεει 170€ τρομπα και εργασια 60€ ιμαντα και παραφλου και τα υπολοιπα ο τορνος. τον περνω και εγω και μου λεει 70€ η τρομπα 20 ο ιμαντας και το παραφλου 50 ο τορνος και 140 η εργασια. το χειροτερο απο την τρομπα λειπει μια βιδα και ο ιμαντας δεν αλλαχτηκε ποτε και αυτα τα ειδα με τα ματια μου στον μηχανικο μου

Link to comment
Share on other sites

και θα σας συνιστούσα να πηγαίνετε είτε σε καταξιωμένους οίκους που δίνουν εγγύηση γραπτή και όχι λόγια του αέρα

B) - για Boulekos και Daras που ειναι γνωστοι και χρονια στον χωρο εχουν ανοιχτει ολοκληρα τοπικ για παραπονα ,α και δινουν και εγγυηση

Link to comment
Share on other sites

απατεωνες επειδη ειναι αμετρητα τα συνεργεια και οι δηθεν μηχανικαντζες

για ρωτα ομως εδω στη σαμο που ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα

οτι αν κανουν την παραμικρη μ@μ@κια γινεται βουκινο και δεν ξαναπαταει κανεις?

χιχιχι!!!

Link to comment
Share on other sites

Πήγα στον Ζαπατίνα για καταλύτη σε smart.Μου λέει από το τηλ ότι έχει 200€ μαζί με την εργασία.Πάω να τον βάλω και την ώρα που κουμπόνανε τον προφυλακτήρα μου λέει ότι τα παιδιά κάνενε λάθος και βάλανε μεταλικό καταλύτη που έχει 350€!!!!!! :huh:

Του λέω: Σε πήρα τηλ και μου είπες 200,ήσουν εκεί όταν μετρήσανε τον καταλύτη αν χωράει και ήσουν εκεί όταν τον κολάγανε,Αν έκανε κάποιος άλλος λάθος δεν υπάρχει περίπτωση να το πλυρώσω εγώ(έτσι και αλιώς δεν είχα μαζί μου τόσα λεφτά).Αν σε συμφέρει να ξαναγίνει η όλλη δουλειά για να μπεί ότι είχαμε συμφωνίσει κάν'το αλλά 350 δεν παίρνεις με τίποτα!

Λέει:Έχεις δίκιο! και ρίχνει αμέσως την τιμή στα 300€

Λέω : Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση :angry:

Η συζήτηση κράτησε περίπου 15' σε χαμηλούς τόνους

Τελικά του λέω επιδή ξέρω την διαφορά μεταξύ των 2 καταλυτών θα σου δώσω 250€ και τα υπόλοιπα χρέωσέ τα σε αυτόν που έκανε το λάθος

Το δέχτηκε και εκεί τελείωσε το θέμα.

Αν σε δούν μαλακό σε βαράνε αλλά αν δίξεις ότι δεν περνάνε τέτοια κόλπα δεν μπορούν να σου πούν και πολά και έχεις εσύ το πάνω χέρι!

Ούτε φωνές ούτε τίποτα!

Μή πάτε στους βελτιωτές σαν βρεγμένες γάτες,λεφτά πάτε να τους δώσετε!!!

Και ποτέ ,ότι αμάξι και άν έχεται, μην το παίζετε λεφτάδες γιατί κάτι θα βρούν να σας χρεώσουν παραπάνω.

Θέλει λίγο τσαμπουκά και να ξέρετε τί τους ζητάτε.

Το ίδιο περίπου σκοινικό πήγε να γίνει και όταν πήγα για αμορτισέρ και μου έλεγε κάτι τρελά ότι αναίβηκε το δολάριο και είναι 70€ παραπάνω αλλά του έκοψα με την μία τον αέρα(πήρα τηλ παρασκευή και τα έβαλα σάβατο).Πώς είναι δυνατόν ρε μάστορα με κλειστά χρηματηστίρια να αναίβει το δολάριο??? Έκανε την πάπια και πήρε αυτά που είχαμε συμφονίσει από την αρχή!!! B)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.