Jump to content
GolfRS

Βελτίωση Polo Gti 125 Hp (stage 2)

Recommended Posts

Posted (edited)

ρε πολο ρς σε ειχα ρωτησει παλαιότερα αν κάνει η πολλαπλή εισαγωγής από gti στο 1.4 100ps...υπάρχει καμιά απάντηση? B)

υ.γ. : θέλω κι εγώ βόλτα με το πόλο σου

Edited by polo123ps
Posted
προηγουμαι εγω εδω και ενα μηνα

το ποστ παντως το ριμαξατε τρελαρες

@BeetleJuice:Μέσα στο ΣΚ σε βλέπω....Να είμαστε χαλαρά.

@fanis:Θα κανονίσουμε γιατί και εγώ είμαι περίεργος πώς πάει ο FSI.¶ν κρίνω απο αυτά που έχεις γράψει ώς τώρα, δέν θα πρέπει να έχουμε και μεγάλη διαφορά.

@polo123ps:Τί να την κάνεις την πολλαπλή απο το Gti;;¶ν δέν έχεις κάνει τουλάχιστον άνοιγμα των αυλών το ποιό πιθανό είναι να σου είναι μεγάλη στις εισόδους και να έχεις στροβιλισμό και να ΧΑΣΕΙΣ...

Υπάρχει μιά πιθανότητα να πουλήσω την πεταλούδα μου άν τελικά μπαίνει του BCB.Αυτή θα ήταν ΣΑΦΩΣ καλύτερη επιλογή...

Όσο για την βόλτα θα το κανονίσουμε και μαζί κάποια στιγμή.

Posted

Φιλε PoloRS να ξερεις οτι παρακολουθω τη προσπαθεια σου να βγαλεις ακρη με το gti και σου ευχομαι να το κανεις ακομα καλυτερο. Ειναι πραγματι τρελα να περπατας και να προσπαθεις να βγαλεις ακρη μονος σου στο κεφαλαιο "βελτιωση αυτοκινητου". Πιστευω οτι ηδη ξερεις πολλα περισσοτερα απο διαφορους μπακαληδες βελτιωτες. Η γνωση ειναι δυναμη, και εσυ εχεις την ορεξη να την αποκτας!

Ενας μανιακος ραλλακιας

Posted
Φιλε PoloRS να ξερεις οτι παρακολουθω τη προσπαθεια σου να βγαλεις ακρη με το gti και σου ευχομαι να το κανεις ακομα καλυτερο. Ειναι πραγματι τρελα να περπατας και να προσπαθεις να βγαλεις ακρη μονος σου στο κεφαλαιο "βελτιωση αυτοκινητου". Πιστευω οτι ηδη ξερεις πολλα περισσοτερα απο διαφορους μπακαληδες βελτιωτες. Η γνωση ειναι δυναμη, και εσυ εχεις την ορεξη να την αποκτας!

Ενας μανιακος ραλλακιας

Σ'ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια, και πίστεψέ με για ένα τόσο "σπάνιο" κινητήρα και αυτοκίνητο η προσπάθεια είναι ΓΟΛΓΟΘΑΣ... :D:D

Είναι γεγονός ότι ποτέ δέν θέλησα να "εμπιστευτώ" κανένα βελτιωτή με το συγκεκριμένο αμάξι, καθώς στις αρχικές μου προσπάθειες το μόνο που αντιμετώπισα ήταν άγνοια και αρνητισμός...

Ξέρεις τί είναι να λές σε γνωστό βελτιωτή ότι το αμάξι έχει 11,5:1 συμπίεση και αυτός να βάζει τα γέλια;;;Σου φευγει η Γή κάτω απο τα πόδια σου και φυσικά και σύ φεύγεις ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ...

Την όλη προσπάθεια δυσκολότερη ακόμα κάνει το γεγονός σχεδόν παντελούς ΕΛΛΕΙΨΗΣ βελτιωτικών για το συγκεκριμένο αμάξι, και κατα συνέπεια με "ψίχουλα" προσπαθείς να πάρεις άλογα.Να καταλάβεις (για να σου δώσω απλά μιά ιδέα του ΤΙ επικρατεί, ο Γιάννης (ftd) το παλικάρι πήρε τους ίδιους με μένα Schrick απο Γερμανία, και ΜΟΝΟ όταν τους έβαλε κατάλαβε ότι δέν έκαναν στον ARC κινητήρα του Gti αλλά μόνο στον δικό μου AVY που ήταν ποιό καινούργιος....ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ;;;;ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο SCHRICK ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ !!! machinegun.gifmachinegun.gif

Τί να πείς μετά...Απλά εγώ ήμουν ποιό τυχερός.

Επείσης, το γεγονός ότι δέν υπάρχουν πολλά αμάξια με την ίδια βελτίωση, αποκλείει την ύπαρξη κάποιου "μπούσουλα" τύπου Saxo, αλλά ταυτόχρονα κρύβει και ευχάριστες εκπλήξεις για ένα κινητήρα ΚΑΡΑΠΝΙΓΜΕΝΟ απο την μάνα του.Και εδώ έρχονται τα ΟΟΟΟΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑ tongue.giftongue.gif

Πολλοί ξέρουν πώς μπορεί να πάει ένα Saxo 2ου σταδίου...Πόσοι όμως πιστεύεις μπορούν να πούν το ίδιο για ένα Polo Gti 2ου σταδίου;;;Σχεδόν κανείς.Εξ'ο'υ και η δυσπιστία...Αλλά NO PROBLEM..Για μένα σημασία έχει να "νιώθω" ΕΓΩ το αμάξι όπως περιμένω να είναι.Έτσι απλά, σαν ανταμιβή του χρόνου, του κόπου και του χρήματος που του έχω προσφέρει.

Και πίστεψέ με, με έχει ανταμοιψει και σώσει στην κυριολεξία ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...

Posted

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΡΕ POLO RS!!!!!!!!

ANTE ΡΕ VW POLO POWER!!!!!!

Montoya.

Posted (edited)

Δέν ξέρω άν αυτός είναι ο καταληλότερος χώρος για να αναφέρω κάτι τέτοιο, αλλά έχοντας "κρατήσει" αυτό το post απο την αρχή του, το νίωθω (ίσως λανθασμένα) σαν ένα οικείο μέρος, για να γράψω τα ακόλουθα.....

Αισθάνομαι κάπως περίεργα και πολλοί απο εσάς ίσως θεωρήσουν ότι υπερβάλω, αλλά κλέινει ένας αρκετά μεγάλος κύκλος για μένα και είναι κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ...

Κατα πάσα πιθανότητα μέσα στον Αυγουστο θα αποχωριστώ μετά απο τόσα που πέρασα μαζί του, το Polo μου.... :D;)

Ίσως άν δέν είχα δεθεί τόσο να μου φαινόταν κάτι απλό, καθώς ο αποχωρισμός έχει σαν αίτιο την αγορά ενός ολοκαίνουργιου μαύρου γυαλιστερού Golf V Gti, αλλά τίποτα δέν το κάνει πιο εύκολο.....

Το πιό πιθανόν είναι να δωθεί σάν ανταλλαγή στην αντιπρωσωπεία, άν και θα προτιμούσα να το έδινα σε κάποιον που να μπορεί να εκτιμήσει τον κόπο και την γνώση που έχω επενδύσει πάνω σε αυτό....

Ίσως θα έπρεπε να βάλω και ένα post στις αγγελίες, αλλά δέν το αισθάνομαι έτσι, και άς με συγχωρέσουν οι moderators.

Για λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο και το τί περιλαμβάνει, καθώς και άλλα, όσοι θέλουν μπορούν να μου στείλουν p.m.

Δέν θα πώ κάτι περισσότερο τώρα...Ίσως αργότερα, ανάλογα με το τί απόφαση θα πάρω.....

Edited by PoloRS
Guest super sayian
Posted

βαλε κ μια αγγελια παναγιωτη στις πωλησεις εδω για να εισαι καλυμενος κ να πεις πληρως τι εχει κ ποσο το9 δινεις

Posted (edited)
βαλε κ μια αγγελια παναγιωτη στις πωλησεις εδω για να εισαι καλυμενος κ να πεις πληρως τι εχει κ ποσο το9 δινεις

Μεταφέρθηκε.

Edited by PoloRS
Posted

Αύξηση συμπίεσης...????????

Για πες περισοτερα γιαυτο που βρισκεται τωρα δηλαδη? Αλλαξες φλαντζα?

Posted

Αααααα Γιαννάκη...Μήν τα λέμε και όλα...tongue.giftongue.gif

Η βελτίωση του Polo πήρε τέλος....Τώρα πάμε για το Golf....

Με το καλό..... :)<_<

Posted
Αααααα Γιαννάκη...Μήν τα λέμε και όλα...tongue.gif  tongue.gif

Η βελτίωση του Polo πήρε τέλος....Τώρα πάμε για το Golf....

Με το καλό.....  ;)  :D

Οχι απλα ρωταω για να ξερουν κ οι καινουριοι αγοραστες... :huh:

Αν παλι ειναι 7σφραγιστο μυστικο παω πασο...

Posted

αν και λιγο ασχετο,δειτε λιγο κατι που βρηκα εδω :thumbsup::thumbsup:

δε ξερω βεβαια αν τα νουμερα ισχυουν..παντως τον ειπα να μπει στο club

Posted

Αν αυτο ειναι gti εγω ειμαι ο προεδρος των ΗΠΑ.........