Jump to content
GOLF R32

Golf V R36

Recommended Posts

Volkswagen: Ετοιμάζει Golf R36 με κινητήρα 300 ίππων

Παρόλο που ο διάδοχος του σημερινού Golf αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα του επόμενου έτους, η VW σχεδιάζει να αποκαλύψει μία κορυφαία έκδοση της πέμπτης γενιάς του μικρομεσαίου της μοντέλου στη φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για το Golf R36 που θα αντικαταστήσει το σημερινό R32 με την κυριότερη αλλαγή να αφορά την αντικατάσταση του 3.2 V6 των 251 ίππων με τον 3.6 FSI V6 των 300 ίππων που φορά και το νέο Passat R36.

Εκτός από το νέο μοτέρ που θα καταστήσει το 4κίνητο R36 το ισχυρότερο Golf παραγωγής όλων των εποχών, η VW θα προχωρήσει και σε κάποιες αισθητικές αλλαγές που θα αφορούν κυρίως τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η κίνηση αυτή της VW δεν πρέπει να μας παραξενεύει, με την έννοια ότι ποιος ο λόγος να παρουσιάσεις μία νέα έκδοση ένα χρόνο πριν αποκαλυφθεί το νέο μοντέλο.

Από τη μία, η επόμενη γενιά R θα κάνει περίπου δύο χρόνια μετά την παρουσίαση της έκτης γενιάς του Golf για να εμφανιστεί –προσθέστε κι άλλο ένα έτος για τη σημαντική, για τέτοιου είδος μοντέλα, αγορά των Η.Π.Α.

Από την άλλη, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο μοτέρ δίνει ήδη το παρόν σ’ ένα άλλο μοντέλο της VW (Passat R36) γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις και αλλού μειώνοντας έτσι το κόστος.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.