Jump to content
Lupo82

Σωληνακια υψηλης...

Recommended Posts

Παιδια καλημερα....θελω να αναβαθμισω λιγο τα φρενα του Lupo μου και σκεφτομουν να βαλω σωληνακια υψηλης πιεσης και πιω ενισχυμενα τακακια.τι εχετε να προτεινετε?!Το πεταλ του φρενου θα γινει κουτσουρο? B)

Link to comment
Share on other sites

B) - ποιος στο ειπε αυτο για τα μεταλλικα σωληνακια ? το πεταλ θα εχει σταθερη αισθηση επειδη πλεον δεν θα εχεις διαστολη λογω θερμοκρασιων των μαμισιων - οταν λες "ενισχυμενα τακακια" τι εννοεις ? με μεγαλυτερο συντελεστη τριβης,δηλαδη τα πας για σπορ οδηγηση/πιστα ? μην ξεχασεις να αλλαξεις και το υγρο με κατι καλυτερο απο το μαμα σε σημειο βρασμου (!)
Link to comment
Share on other sites

:blink: - ποιος στο ειπε αυτο για τα μεταλλικα σωληνακια ? το πεταλ θα εχει σταθερη αισθηση επειδη πλεον δεν θα εχεις διαστολη λογω θερμοκρασιων των μαμισιων - οταν λες "ενισχυμενα τακακια" τι εννοεις ? με μεγαλυτερο συντελεστη τριβης,δηλαδη τα πας για σπορ οδηγηση/πιστα ? μην ξεχασεις να αλλαξεις και το υγρο με κατι καλυτερο απο το μαμα σε σημειο βρασμου (!)

Τα σωληνακια υψηλης ειναι ανωτερα τον εργοστασιακων ανεκαθεν,δεν χρειαζεται να μου το πει καποιος!Απο τι θυμαμε...αν βαλεις μαλακα τακακια ειναι πιω καλο το φρεναρισμα αλλα τα τακακια δεν αντεχουν για μεγαλο χρονικο διαστημα,ενω με το σκληροτερο τακακι δεν εχεις το ιδιο αποτελεσμα στο φρεναρισμα αλλα αντεχουν περισσοτερο διαστημα.Τα λεω καλα?Ναι εννοειτε οτι πρεπει να αλλαχτουν και τα υγρα φρενων οπως και διποτε! B)

Link to comment
Share on other sites

:D - να με συγχωρεις τοτε που προσπαθησα να βοηθησω

Οχι μη το παρεξηγεις!Δε το ειπα με κακη διαθεση και δεν ηθελα να σε προσβαλω!Και διορθωσε με σε παρακαλω αν δεν γνωριζω κατι.Τελικα τ ασωλινακια υψηλης δεν αποδιδουν??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.