atrias Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 ¶ντε να δούμε θα καταφέρουμε να βρούμε κανένα καλό και στην πόλη μας ή θα πρέπει να μεταναστεύουμε κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε service? Για τον Σιφναίο τι γνώμη έχετε? Quote
Mike Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 καλα πραγματα εχω ακουσει αλλα οτι δεν ειναι και πολυ φτηνοτερος απο εργοστασιακες τιμες...Μακαρι να ειναι καλος... επισης εχω δει σαλονικα ολα τα ταξι του group vag να εχουν σημα Themis Service... Για ριξε κανα ψαξιμο,και εχε το νου σου στους ταριφες στα πλαισια των πινακιδων τους για τηλεφωνακι Quote
atrias Posted December 30, 2004 Author Report Posted December 30, 2004 καλα πραγματα εχω ακουσει αλλα οτι δεν ειναι και πολυ φτηνοτερος απο εργοστασιακες τιμες...Μακαρι να ειναι καλος...επισης εχω δει σαλονικα ολα τα ταξι του group vag να εχουν σημα Themis Service... Για ριξε κανα ψαξιμο,και εχε το νου σου στους ταριφες στα πλαισια των πινακιδων τους για τηλεφωνακι ← ρε συ πολύ καλή η ιδέα σου!!! θα κυνηγάω τους ταξιτζίδες από εδώ και πέρα να δω!!! μπράβο ρε φίλε!! μέχρι την άνοιξη που υπολογίζω να χρειαστώ το επόμενο service όλο και κάπου θα έχω καταλήξει!! Quote
Caddyman Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Στην κατερίνη υπάρχει το συνεργείο του (ξεχασμένου) g60. Υπαρχει και banner στην αρχική σελίδα (δεν ξερω αν βγήκε) Quote
GOLF R32 Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 NAI O MAKHS EKTOS OTI EINAI MELOS STO CLUB EINAI KAI KALOS MASTORAS Quote
atrias Posted January 4, 2005 Author Report Posted January 4, 2005 Στην κατερίνη υπάρχει το συνεργείο του (ξεχασμένου) g60. Υπαρχει και banner στην αρχική σελίδα (δεν ξερω αν βγήκε) ← Που είσαι ρε Χρήστο!! χάθηκες!! (παρένθεση ήταν αυτό!) Ρε παιδιά δεν είναι μακριά τώρα να τρέχεις Κατερίνη για service? ένας φίλος μου έχει έναν άλλο φίλο του που έχει ένα συνεργείο στην Καλικράτεια στην χαλκιδική. ακόμα κι εκεί σχετικά μακριά μου φαίνεται αλλά επειδή είναι με βύσμα η περίπτωση και φαντάζομαι θα κάνει καλή δουλειά σε καλή τιμή λέω να πάω. Κατά την άνοιξη βέβαια όλα αυτά γιατί είναι ακόμα νωρίς. πάντως αν πάω εκεί θα σας φέρω εντυπώσεις. Quote
Mike Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Εγω οπως εχω ξαναπει στο παρελθον,επειδη σπουδαζω Θεσσαλονικη, παω μ ο ν ο στη Βεροια για service και ο,τι αλλο προκυψει... Πχ,εκει εκανα την τοποθετηση full εργοστασιακου υποβραχιονιου και ολων των συναφων που χρειαστηκαν..ΕΙμαι απολυτα ικανοποιημενος... Quote
Guest CLSFox Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Εγώ πάλι αφού τράβηξα τα απίστευτα από την Ε.Τ.Ε.Α. ακολούθησα συμβουλή φίλου του πατέρα μου και πιστού οπαδού των γερμανικών αυτοκινήτων και το πάω πλεον Διστόμου 11 τηλ: 2310 949 177 Χαριλάου Πάμε όλα τα οικογενειακά οχήματα τα τελευταία 2,5 χρόνια και ποτέ μα ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ο τύπος είναι πολύ οκ και στα service κάνει ακριβώς όσα χρειάζονται, τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω. Η Διστόμου είναι κάθετη στην Παπαναστασίου, 2 δρόμους πριν την Μπότσαρη με κατεύθυνση προς κέντρο αν θυμάμαι καλά. Quote
Caddyman Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Και εσυ με την ΕΤΕΑ ε? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ! O πατερας μου πήγε εκει να ρωτήσει για το καινούργιο caddy. Ε του πλάσαρε κατι χαρτια εκει πέρα του βγαλέ και μια τιμή(προχειρα παντα,ουτε καν μια εκτύπωση τσι π**στηδες). Οταν ο καημένος ο πατερας μου τον ρώτησε να μπεί στο αμαξι μέσα για να το δεί κτλπ ο "εξυπνος" πωλητής του λέει...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ....ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ! Γι αυτό λοιπόν...Μανδύλας και πάλι Μανδύλας για τη Θεσσαλονίκη. Σε λίγο καιρό θα το παω εκεί για service... Quote
GOLF R32 Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 KALA RE PAIDIA EINAI EKFRASH AUTH POLHTH PROS PELATH ?????????? EDO AMA TO PEI KAPOIOS POLHTHS MEXRH KAI MINISI TOU KANEIS OTI KAI KALA SE PROSBALE KTL DHLADH POU NA PHGENE O PATERAS TOU CHRIS NA AGORASEI KANENA TOUAREG W12 99.950 XIL EURO TI THA TON ELEGE ARAGE ???????? Quote
Guest daffy Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 πότε ακριβώς θες να κάνεις το service? Quote
atrias Posted January 14, 2005 Author Report Posted January 14, 2005 πότε ακριβώς θες να κάνεις το service? ← αν η ερώτηση αναφέρεται σε εμένα τότε ή απάντηση είναι κάπου μετά τα μέσα της άνοιξης. κάπου εκεί υπολογίζω να φτάσω το χιλιόμετρα στα οποία θα θέλει service Quote
AMITTAS Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Θέλει αρκετό ψάξιμο πάντως για να εμπιστευτείς σε κάποιον με κλειστά μάτια το αυτοκίνητο σου! Quote
atrias Posted January 14, 2005 Author Report Posted January 14, 2005 Θέλει αρκετό ψάξιμο πάντως για να εμπιστευτείς σε κάποιον με κλειστά μάτια το αυτοκίνητο σου! ← ακριβώς! γι' αυτό άνοιξα κι εγώ αυτό το thread ώστε να βγει κάποιο συμπέρασμα μέχρι τη μέρα που θα χρειαστεί να πάω! Quote
KATHIKAKI Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΚΟΜΑ??? Quote
DubbeR_ChRoniS Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Ε.Τ.Ε.Α. ΜΑΝΔΥΛΑΣ ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΑ Quote
KATHIKAKI Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕΑ ΤΟ ΠΗΡΑ! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? Quote
Guest daffy Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 ακριβώς! γι' αυτό άνοιξα κι εγώ αυτό το thread ώστε να βγει κάποιο συμπέρασμα μέχρι τη μέρα που θα χρειαστεί να πάω! ← δηλαδή κατά τον απρίλιο-μάϊο ε; πιθανώς να σου έχω κάτι. θα σου εξηγήσω από κοντά κάποια στιγμή. Quote
atrias Posted January 17, 2005 Author Report Posted January 17, 2005 δηλαδή κατά τον απρίλιο-μάϊο ε; πιθανώς να σου έχω κάτι. θα σου εξηγήσω από κοντά κάποια στιγμή. ← άντε να δούμε!! θα περιμένω! Quote
Guest technik Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕΑ ΤΟ ΠΗΡΑ! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ← Mανδύλας, Παζαρόπουλος. Quote
KATHIKAKI Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Ο ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ??? ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΑ??? ΕΧΕΙ Κ SERVICE??? ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.......ΝΟΜΙΖΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ..... Quote
atrias Posted January 18, 2005 Author Report Posted January 18, 2005 έχει και service! το έβλεπα προχτές στην ιστοσελίδα του. έχει πάει κανείς για service στον Παζαρόπουλο στην Θεσσαλονίκη να μας πει εντυπώσεις? Quote
DubbeR_ChRoniS Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 SERVICE ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΗΨΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ISO.... TO EMAΘA ΣHMEΡA APO THN ETEA OΠΟΥ ΕΚΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ DRIVE TO GOLF GTi Quote
KATHIKAKI Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ GTI Η' ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η Κ....ΒΛΑ??? Quote
DubbeR_ChRoniS Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 (edited) ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΧΛΟΜΟ ΕΩΣ ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑ^ΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ.... Edited January 19, 2005 by NforN Quote