Jump to content
kido

ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Cobra

Recommended Posts

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έπαθα σήμερα....

Είπα μετά απο 5 χρόνια σχεδόν να αλλάξω την μπαταρία στο τηλεχειρισμό του συναγερμού του Polo, μάρκας Cobra. Πήγα λοιπόν σε γνωστό κατάστημα για να αλλάξουν την μπαταρία. Εκεί ο πωλητής πολύ σωστά με ενημέρωσε, πως εαν έβγαζε την μπαταρία απο τον συναγερμό υπήρχε μεγάλο ενδεχόμενο να αποσυγχρονιστεί και να μην λειτουργεί. Με επιφύλαξη του είπα να προχωρήσει "Ε και να να μην λειτουργεί, όλο και κάποιο κατάστημα συναγερμού θα βρώ στα Πατήσια πο ήμουν να τον ξαναπρογραμματίσει" σκέφτηκα. "¶λλαξέ τον λοιπόν" του είπα

Αμ δε, μόλις πήγα στο αυτοκίνητο πήρα τα @@δια μου.

Το λαμπάκι που είχε επάνω ο τηλεχειρισμός δεν λειτουργούσε καθόλου....έπρεπε όμως να μπω στο αυτοκίνητο. Παραθέτω λοιπόν την διαδικασία επαναπρογραμματισμού συναγερμου, η οποία θα χρησιμεύσει στους κατόχους συναγερμού Cobra και την οποία μου την είπε φίλος απο το τηλ. που δούλευε σε συναγερμούς....νά' ναι καλά ο άνθρωπος, ακόμα εκεί θα ήμουν.

1. Χρησιμοποιούμε το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε και να μπούμε στο αυτοκίνητο και όχι τον τηλεχειρισμό. (Εννοείτε πως ο συναγερμός ξεκινάει να ουρλιάζει απο αυτή την στιγμή, μέχρι το βήμα 5)

2. Βάζουμε το κλειδί στην μίζα το γυρνάμε χωρίς να βάλουμε μπροστά.

3. Πατάμε και κρατάμε πατημένα και τα δύο κουμπιά του τηλεχειρισμού για 10 δευτερόλεπτα. (Το λαμπάκι του τηλεχειρισμού θα πρέπει να αναβοσβήνει.

4. Αφήνουμε τα κουμπιά, κλείνουμε τον διακόπτη και βγάζουμε το κλειδί από την μίζα. Το λαμπάκι του τηλεχειρισμού θα πρέπει να είναι μόνιμα αναμμένο.

5. Πατάμε μια - δύο φορές το κουμπί για κλείδωμα – ξεκλείδωμα από το τηλεχειριστήριο. Εάν δεν δουλέψει θα πρέπει να επαναλάβουμε τα βήματα 2 ως 4.

Το αποκορύφωμα είναι πως απο την στιγμή που θα μπεις στο αμάξι και θα αρχίσεις να παίζεις με τα κουμπιά του τηλεχειρισμού, το αμάξι θα κλειδώσει και δεν σε αφήνει να βγείς έξω παρα μόνο απο το παράθυρο αλλά DUKES. Έτσι δεν μπορείς να ανοίξεις τις ασφάλειες χειροκίνητα, δεν μπορείς να βάλεις μπροστά γιατί θα ενεργοποιηθεί το immobilizer και γενικά είσαι κλεισμένος σαν το ποντίκι.

Αφού δε με μπουζουριάσανε νομίζοντας ότι παω να κλέψω το αμάξι, πάλι καλά και όλα αυτά στην Αχαρνών, με τον κόσμο να με κοιτάζει καλά καλά να σκαλίζω την μίζα.......ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!

Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν....

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

:D - σε Patrol και σε Gemini δεν υπαρχουν αυτα τα προβληματα ,αλλαζεις μπαταρια και μονος σου στο σπιτι και την αλλη μερα το πρωι ΟΚ οταν πας για ξεκλειδωμα - να εισαι καλα που ποσταρες μπας και βοηθηθει καποιο αλλο παιδι (!)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.