Jump to content
deneinaigiasena

Αλλαγη τροχαλιων σε Golf 1.6 16v

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,σκεφτομαι να αλλαξω τροχαλιες στο αμαξι μου και προσανατολιζομαι σε επωνυμες πχ Unorthodox.Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με τιμες,value for money και προμηθευτες στην Ελλαδα?Ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

:) - για κοιτα στον Stratis autosport που φερνει τετοιες αλλα κανει και ο Hercules parts επι παραγγελια ομως να ξερεις οτι δεν εχουν μεσα το σινεμπλοκ που εχουν οι εργοστασιακες αρα λενε στο ζορισμα δεν αντεχουν το ιδιο (!)
Link to comment
Share on other sites

Συγνωμη επειδη ειμαι ψιλοασχετος,εννοεις τα σινεμπλοκ πολυουρεθανης?Τι σχεση εχουν με τις τροχαλιες?

Link to comment
Share on other sites

-_- - δυστυχως οχι δεν πωλουνται ή τα εχει απο την μανα του ή θα βαλεις χωρις με τους αναλογους κραδασμους και το ρισκο ,αλλοι λενε "δεν εχει προβλημα το δικο μου που εβαλα" ενω αλλων τους εκανε ραγισματακι και τις εβγαλαν (!) αν επιμενεις τοσο στο θεμα των τροχαλιων βγαλε τις μαμα και πηγαινε τες στον Hercules να στις ελαφρωσει και να στις ζυγοσταθμισει και θα εισαι ΟΚ
Link to comment
Share on other sites

;) - δυστυχως οχι δεν πωλουνται ή τα εχει απο την μανα του ή θα βαλεις χωρις με τους αναλογους κραδασμους και το ρισκο ,αλλοι λενε "δεν εχει προβλημα το δικο μου που εβαλα" ενω αλλων τους εκανε ραγισματακι και τις εβγαλαν (!) αν επιμενεις τοσο στο θεμα των τροχαλιων βγαλε τις μαμα και πηγαινε τες στον Hercules να στις ελαφρωσει και να στις ζυγοσταθμισει και θα εισαι ΟΚ

tsaki οι τροχαλίες που αλλάζουν συνήθως απ'ότι ξέρω είναι αυτές των εκκεντροφόρων, γενικά για τις ιμαντοκινήσεις ισχύει ότι μεταδίνουν την κίνηση ελαστικά και απορροφούν όλα τα κρουστικά φορτία που παρουσιάζονται οπότε δεν υπάρχει θέμα κραδασμών.να ράγισε η τροχαλία που διάβασα παραπάνω ή θα είχα ελάττωμα από την μαμα εταιρεία που είναι το πιο πιθανό. γενικά πάντως με την αλλάγη ΜΟΝΟ των τραχαλιών του εκκεντροφόροτ δεν θα δεις και πολλά μια και είναι ένα εξάρτημα σε ένα μεγάλο παζλ.

εαν δεν είναι ιμαντοκίνηση και είναι με αλυσίδα (αλυσοκίνηση δεν συντρέσει λόγος να αλλάξεςι καν αλυσοτροχούς.

Edited by To κακό παιδί
Link to comment
Share on other sites

Guest BassakosVR6

στο δικο μου μοτερ (vr6) με αλλαγη σε 3 τροχαλιες ( υδρ. τιμονι, δυναμο, στροφαλος)

κερδος? 11 ps τροχο!

δεν το εχω κανει! το εχει κανει τυπος στην japan και

πηγε δυναμομετρο πριν και μετα! διαφορα+ 11 ps τροχο παρακαλω! !

ειναι στα σχεδια μου. . ;)

Edited by BassakosVR6
Link to comment
Share on other sites

στην εκθεση ρωτησα τον ηρακλη (hercules parts) για custom τροχαλιες και μου ειπε 220 ευρω για 3 τροχαλιες(τις κλασσικες που αλλαζουν.δεν θυμαμαι ποιες μου ειπε).

φτιαχνονται σε τορνο cnc (πληρης αυτοματοποιηση) και δεν εχουν προβλημα ρονταρισματος(ζυγοσταθμισης) το υλικο ειναι ιδιο με της unorthodox.

απλα τις βγαζεις και του τις στελνεις και σε μια μερα τις εχει πισω.

γενικα απο πολλους εχω ακουσει καλα λογια για τον ηρακλη

Link to comment
Share on other sites

για την ιστορια και μονο ακομη και υστερα απο 4 χρονια...καταγραφη μαρτυριας

επειδη εχω βαλει και στα δυο αμαξια μου και την μια φορα πηρα της ορθοντοξ και την αλλη της neespeed και οι δυο ειναι παρα πολυ καλες. κορυφαιες θα ελεγα.για το γκολφ 4 η ορθοντοξ αλλαζει 3 τροχαλιες και για τογκολφ5 η Neespeed μια .

λενε οταν αλλαζεις την μια εχεις 80% κερδος απτους ιππους που ειναι να κερδισεις απτην αλλαγη ,στο 5ρι 6-8 αλογα σε συγκριση με το να αλλαξεις και τις 3 το 100%οπου αυτο γινεται μονο στο γκολφ 4! (1 τροχαλια(την μεγαλη)για ολους τουε τυπους-3 για απαιτητικους οπου δεν εχουν ηχοσυστηματα κα αλλα (overdrive)και θελουν μεχρι το τελευταιο αλογο απτην αλλαγη-στο 4 εχεις επιλογη στο 5 οχι αναγκαστικα μια μονο,εχω δει να βαζουν και 2 της ορθοντοξ απο τοπικο πωλητη που συνδυαζε την μικρη του 4 στο5 αλλα επισημα δεν αναγωνριζεται κατι τετοιο...

,απτο εργοστασιο που ρωτησα της ορθοντοξ ν αξερεις οτι επισημα δεν βγαζει για το πενταρι αλλα μονο για το 4 ασχετα που πουλανε πωλητες κατα τοπους 2 τροχαλιες για το 5ρι οπως γινεται και στο νησι μου.κανονικα ειναι μια η μεγαλη για το 5ρι και 3 για το τεσσαρι,επωνυμες και αναγνωρισμενες στο χωρο και οι δυο χρονια,απτις καλυτερες,αν ειναι να βαλει καποιος μονο επωνυμα για να εχεις τι κεφαλι σου ησυχο...εννοειται οτι δεν τα αλλαζουν και πολλοι.καλυτερα για τους υπολοιπους βεβαιαα φου δεν σου παει και στο νου να αλλαξεις κατι τετοιο... περισσοτερα μπορει ο καθενας να βρε στο σαιτ της neuuspeed οπου εξηγει το γιατι αλλαζει την τροχαλια και γιατι μονο την μια και οχι ολες πχ..

και τελος τωρα στο 4 ειχα χρονια πανω απο 3 τροχαλιες τετοιες..δεν χαλασανε....επισης στο νησι εχουν χρονια τα αμαξια του συνεργειου που παω..τσικ δεν εχουν κανει απο αυτο...εγω δεν ειχα προβλημα ποτε απο αυτο και ουτε εχω ακουσει αλλον στο νησι μου και λεγονται Pulley kit

Edited by quicksilver
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.