Jump to content
JoVi

Κινητηρας 1.4 Fsi 90ps

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα! :lol:

Ετοιμαζομαι να αγορασω ενα γκολφακι 5 του 2004 το οποιο ειχε αλλαξει κινητηρα(κομπλε) στην καρεντα Ηρακλειου αφου ειχε το γνωστο προβλημα με το καψιμο των λαδιων. ;)

Οταν αλλαξε τον κινητηρα ειχε 25000χλμ και τωρα εχει 47000.Αποτι μου ειπανε ειναι ελεγμενο τιο αμαξι και δεν ξαναπαρουσιασε κατι. :lol:

Η ερωτηση μου ειναι προς εκεινους που τους εχει συμβει το ιδιο πραγμα,αλλαγη ή επισκευη κινητηρα αν ειχανε απο εκει και περα ξανα καποιο προβλημα. :lol:

Ευχαριστω! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι σίγουρος αν θα το αγόραζα. Κατι δε μου πάει καλα.... :D Ο αδερφός μου έχει GOLF FSI. Δεν είχε πρόβλημα ποτέ με τα λάδια. Αυτός για ποιό λόγο το δίνει? Πρόσεχε φίλε μου μην την πατήσεις....

Link to comment
Share on other sites

Guest nionios-gorilaki

αυτη ειναι διαδικασια που ακολουθουσαν για να αλλαξουνε κινητηρες οι μ@λ@κες

και εγω ειχα αλλα και εχω ακομα αλλα οχι σε τοσο εντονο βαθμο το καψιμο του λαδιου και δεν εχω αλλαξει κινητηρα

και υποψιν το εχω κοντα 3 χρονια και εχω 99.000χλμ

σου λεει κατι αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Eννοείς να είχαν πρόβλημα με το νέο κινητήρα σχετικά με τα λάδια? Συμφωνώ με το φίλο nionio! Και μένα έκαιγε και καίει ακόμα (ελάχιστα) λαδάκι αλλά μια χαρά πάει το αμάξι χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν θες τη γνώμη μου πάντως , ψάξε για κανένα άλλο! Επίσης θα σου πρότεινα να το πάρεις από αντιπροσωπεία vw που έχει μεταχειρισμένα. Πριν ένα μήνα αγόρασε ένα Golf V 1.6Fsi ο πατέρας μου και το αμάξι γενικά ήταν χαρτί. Από την αρχή όμως παρουσίασε ένα προβληματάκι κ χρειάστηκε να μείνει μερικές μέρες στο συνεργείο. Η βλάβη επισκευάστηκε χωρίς να πληρώσω τίποτα. Αν το είχα πάρει από ιδιώτη ή μάντρα, τρέχα γύρευε.. (Sorry αν βγήκα off-topic αλλά μιας και ετοιμάζεσαι για μεταχείρα, θεώρησα πως έπρεπε να το πω)

Link to comment
Share on other sites

καλα εκανες και το ειπες!

και αυτο το αμαξι ειναι μεσα απο τα μεταχ. της καρεντα και ειναι απο ανταλλαγη γιατι το παιδι πηρε κατι αλλο πιο "μεγαλο".

Edited by JoVi
Link to comment
Share on other sites

Παιδια δεν καινε ολα τα FSI λιγο λαδακι.Υπηρξαν καποια που εκαιγαν τον κ@@@ τους.Σε παλιο τοπικ ακποιος ειχε αναφερει οτι εκαιγε τοσο πολυ που η αντιπροσωπεια δεχτηκε να του αλλαξουν κινητηρα.Και μαλιστα ειχε δεχτει διοτι το αμαξι εκαιγε παραπανω απο το οριο που ειχε βαλει η VW στο manual της.Μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα.Το οτι το πουλαει δεν ειναι απαραιτητα και υποπτο.

Jovi σου προτεινω να ψαξεις σε παλιο τοπικ για καταναλωση λαδιου στο Golf.Πιστευω θα το βρεις.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.